حرکت 2
-
@Mr-Wick الان توی این سوال مبدا حرکت ایکس مساویه با منفیه ۸
و مبدا مکان میشه ايکس مساویه ۰@Alzahra-Daftar خب اگه اینطوری باشه که 32 میشه همون جواب...عکسی که حل کردم زیر سئوال رو یه نگا بنداز
-
@Alzahra-Daftar خب اگه اینطوری باشه که 32 میشه همون جواب...عکسی که حل کردم زیر سئوال رو یه نگا بنداز
-
@Mr-Wick
گفته بیشترین دلتا ایکس و ما میدونیم توی بدست آوردن دلتا ايکس خلاف جهت ها رو از هم کم میکنیم و از اونجایی که ۳۲ برای کل بازه هست و ما میدونیم که مبدا حرکتش منفی بوده و ۸ تا خلاف اومده کم میکنیم@Alzahra-Daftar آهان الان متوجه شدم...با مبدا مکان و مبدا حرکت اسکل شدم من کلا الانم قاتی کردم که کدوم درسته
-
M Mr. Wick has marked this topic as solved on
-
@Alzahra-Daftar آهان الان متوجه شدم...با مبدا مکان و مبدا حرکت اسکل شدم من کلا الانم قاتی کردم که کدوم درسته
-
@Alzahra-Daftar فرق مبدا مکان با مبدا حرکت بگو
-
@Alzahra-Daftar آهان الان متوجه شدم...با مبدا مکان و مبدا حرکت اسکل شدم من کلا الانم قاتی کردم که کدوم درسته
@Mr-Wick الان من قاطی کردم😕
-
@Mr-Wick الان من قاطی کردم😕
Mahan Xodayi 2 می تو🥲
-
Mahan Xodayi 2 می تو🥲
@Mr-Wick مبدا حرکت مطمئنم میشه نقطه شروع حرکت رو مبدا مکان گیج شدم هر چی خوندم پرید
-
@Mr-Wick مبدا حرکت مطمئنم میشه نقطه شروع حرکت رو مبدا مکان گیج شدم هر چی خوندم پرید
Mahan Xodayi 2 منم مبدا مکان نمیدونم چیه
-
@Mr-Wick
مبدا حرکت جاییه که متحرک شروع به حرکت میکنه
مبدا زمان یعنی t=0
مبدا مکان یعنی x=0 -
@سمیه-صادقلو مبدا حرکتم یعنی ایکس ایکس
-
@Mr-Wick
ببینید
مبدا حرکت مکانی هستش که متحرک شروع به حرکت میکنه که میتونه هرجایی از نمودار مکان باشه حتی x=0اما
%(#ff0000)[مبدا مکان همون x=0 هستش]
@Alzahra-Daftar اهان این شد...
-
@سمیه-صادقلو مبدا حرکتم یعنی ایکس ایکس
Mahan Xodayi 2
متوجه نشدم منظورتو -
@Mr-Wick
ببینید
مبدا حرکت مکانی هستش که متحرک شروع به حرکت میکنه که میتونه هرجایی از نمودار مکان باشه حتی x=0اما
%(#ff0000)[مبدا مکان همون x=0 هستش]
@Alzahra-Daftar خب اگه مبدا مکان ینی ایکس مساوی 0 پس ته سئوال گفته مبدا مکان؟؟
باید جواب می شد32آخه
از صفر تا 32 چنتاس؟
@سمیه-صادقلو -
Mahan Xodayi 2
متوجه نشدم منظورتو@سمیه-صادقلو در تکمیل صحبتونم میخواستم بگم مبدا حرکتم میشه ایکس برابر هر چی یا صفر یا ی عدد مثبت یا منفی
-
باید جواب می شد32آخه
از صفر تا 32 چنتاس؟
@سمیه-صادقلو -
@سمیه-صادقلو در تکمیل صحبتونم میخواستم بگم مبدا حرکتم میشه ایکس برابر هر چی یا صفر یا ی عدد مثبت یا منفی
Mahan Xodayi 2
اها -
باید جواب می شد32آخه
از صفر تا 32 چنتاس؟
@سمیه-صادقلو@Mr-Wick
بی لحظه صبر اله بیلدیم ن دیسن