حرکت 2
-
@Mr-Wick
۳۲مقدار جابجایی متحرک از t=0تا t=8هستولی این که میخواد مقدار جابجایی از x=0تا قله نموداره
@سمیه-صادقلو خب ایکس مساوی صفر هارادی الان؟
-
@Mr-Wick
Screen_Recording_20220423-142149_Samsung Notes.mp4خودم فیلم گرفتم توضیح دادم
دیگه انشالله حل شه -
@Mr-Wick
ایکس مساوی صفر همون محور افقیه -
@Mr-Wick
دیگه انشالله حل شه@Alzahra-Daftar خب واقعا ممنونم بابت توضیحاتتون خیلی قشنگ توضیح دادین.
چون اونجا برگشته ما منهای ۸میکنیم نه اینکه اون ایکس که پایین عدد ۸هستش...درسته؟
@Alzahra-Daftar -
@Mr-Wick
دیگه انشالله حل شه -
@Alzahra-Daftar خب واقعا ممنونم بابت توضیحاتتون خیلی قشنگ توضیح دادین.
@Alzahra-Daftar@Mr-Wick
برنگشته که برادر🥲تو اون بازه مورد بررسی متحرک برنگشته -
@سمیه-صادقلو 😓
جعفری نین مغزین قاناداجیام گجه -
@Alzahra-Daftar خب واقعا ممنونم بابت توضیحاتتون خیلی قشنگ توضیح دادین.
@Alzahra-Daftar -
@Mr-Wick
بله چون در اون قسمت نمودار که گفتم از ایکس منفی ۸ داره به ایکس مساوي ۰ میره پس این قسمت رو باید کم کنیم@Alzahra-Daftar یه لحظه من از اول نگا کنم برمیگردم
-
@Mr-Wick
😂😂دیروز همش به من میگفت آفرین خیلی خوب یادته چقد عالی همرو نوشته بودم از روش داشتم میگفتم 🥲😂😂 -
@Mr-Wick
😂😂دیروز همش به من میگفت آفرین خیلی خوب یادته چقد عالی همرو نوشته بودم از روش داشتم میگفتم 🥲😂😂@سمیه-صادقلو 😂😂😂😂😂
-
@Mr-Wick
😂😂دیروز همش به من میگفت آفرین خیلی خوب یادته چقد عالی همرو نوشته بودم از روش داشتم میگفتم 🥲😂😂@سمیه-صادقلو زیست دوازدهم فصل اخرو خوندین؟؟
-
@سمیه-صادقلو زیست دوازدهم فصل اخرو خوندین؟؟
Mahan Xodayi 2
نه فصل هفت و هشت هنوز نخوندم رفع اشکال میکنم پایه رو اونارو موقع امتحان نهایی هم میشه خوند -
Mahan Xodayi 2
نه فصل هفت و هشت هنوز نخوندم رفع اشکال میکنم پایه رو اونارو موقع امتحان نهایی هم میشه خوند@سمیه-صادقلو اهان،نخون خیلی مضخرفه ی سوال میاد میگی چ نکته خوبی سوال بعدی میاد اون نکته رو نقص میکنه:////
-
@سمیه-صادقلو اهان،نخون خیلی مضخرفه ی سوال میاد میگی چ نکته خوبی سوال بعدی میاد اون نکته رو نقص میکنه:////
Mahan Xodayi 2
زیست کلش همینه مسخرمون کرده 🤧🤐 -
@Alzahra-Daftar
@سمیه-صادقلو
Mahan Xodayi 2پس هروقت ماکسیمم خواست و شکل اینطوری داد میاییم ماکسیمم رومنهای مینیمم میکنیم؟؟؟
-
@Alzahra-Daftar
@سمیه-صادقلو
Mahan Xodayi 2پس هروقت ماکسیمم خواست و شکل اینطوری داد میاییم ماکسیمم رومنهای مینیمم میکنیم؟؟؟
@Mr-Wick
بستگی ب سوال داره بگه بیشترین فاصله از مبدأ حرکت الان میشدهمون ۳۲ منها لازم نداشت -
@Alzahra-Daftar
@سمیه-صادقلو
-
@سمیه-صادقلو اگه اینطوری که میگی بود جمع نمیکردیم؟