پیک شیمیایی در هر رفتار
-
@Amir-Bernousi اره باز سوال شد برام
خب هیدر که چشم نداره همینجوری عضله هاشو ازاد میزاره و به اب جواب نمیده....!Mahan Xodayi 2 اگه میگفت در پی اثرات پیک شیمیایی درمورد هیدر هم درست میشد ولی گفته تولید
چیزی به ذهنم نرسید -
-
Mahan Xodayi 2 اگه میگفت در پی اثرات پیک شیمیایی درمورد هیدر هم درست میشد ولی گفته تولید
چیزی به ذهنم نرسید@Amir-Bernousi بله مشکل منم همینه اون قید همه ایراد داره فک میکنم
-
@Amir-Bernousi بله مشکل منم همینه اون قید همه ایراد داره فک میکنم
Mahan Xodayi 2 یه نگاه به کنکور 94 بنداز، یه سوال یادمه اومده بود از رفتار و ارتباطش با نوروگلیاها خیلی دقیق یادم نیست، شاید کمکت کنه
-
Mahan Xodayi 2 یه نگاه به کنکور 94 بنداز، یه سوال یادمه اومده بود از رفتار و ارتباطش با نوروگلیاها خیلی دقیق یادم نیست، شاید کمکت کنه
@Amir-Bernousi اگر پیداش کنم چشم
-
سلام جمله زیر درسته؟
همه رفتار جانوران در پی تولید پیک شیمیایی،بروز میکندمثلا همین خوگیری جانور ساکت میشینه رفتار خوگیری نشون میده دیگه پیکش کجا بود؟؟؟؟؟
تجربیا
دانش-آموزان-آلاءMahan Xodayi 2 سلام. بنظر من طبق فصل ۸ زیست ۱۲ درسته .
کتاب گفته «رفتار ، واکنش یا مجموعه ای از واکنش هاست که جانور در پاسخ به محرک یا محرک ها انجام میدهد»
و وقتی از پاسخ به محرک بحث میشه بنظرم باید پیک شیمیایی هم ترشح بشه.اگه میگفت جانداران بنظرم اون موقع غلط بود .چون کتاب درسی رفتار رو مختص برای جانوران در نظر گرفته.
-
Mahan Xodayi 2 سلام. بنظر من طبق فصل ۸ زیست ۱۲ درسته .
کتاب گفته «رفتار ، واکنش یا مجموعه ای از واکنش هاست که جانور در پاسخ به محرک یا محرک ها انجام میدهد»
و وقتی از پاسخ به محرک بحث میشه بنظرم باید پیک شیمیایی هم ترشح بشه.اگه میگفت جانداران بنظرم اون موقع غلط بود .چون کتاب درسی رفتار رو مختص برای جانوران در نظر گرفته.
Farhan Honar ممنون
-
M Mahan Xodayi 2 has marked this topic as solved on
-
Mahan Xodayi 2 سلام. بنظر من طبق فصل ۸ زیست ۱۲ درسته .
Farhan Honar ولی هیدر چی؟؟رفتارش ساکت بودنه پیکش دقیقا چیه؟چرا باید پیک ازاد کنه؟برای ساکت ماندن پیک میخاد مگه؟
-
Mahan Xodayi 2 هیدر جانور نیست و تاجایی که میدونم کلمه ی رفتار براش بکار برده نمیشه.
(البته فصل ۸ رو هنوز نخوندم ولی صفحه اول نوشتم که رفتار فقط برای جانوران تعریف میشه) -
Mahan Xodayi 2 هیدر جانور نیست و تاجایی که میدونم کلمه ی رفتار براش بکار برده نمیشه.
(البته فصل ۸ رو هنوز نخوندم ولی صفحه اول نوشتم که رفتار فقط برای جانوران تعریف میشه)Farhan Honar هیدر جانداره به هر حال و رفتار داره و تو فصل هشت میگه به حرکت اب خومیگیرد در نتیجه واکنشی نشپن نمیده یعنی بازو هاش تکون نمیخوره منقبض نمیشه و اینا...