قندکافت
-
S Sara_R marked this topic as a question on
-
سلام دوستان به نظرتون این جمله درسته یا غلط
در هر زمانی از قندکافت در یاخته های گیرنده چشایی که به نوعی ترکیب دو نوکلؤتیدی ، الکترون منتقل شود قطعا یک نوع ترکیب شیمیایی واجد دو گروه فسفات تولید میشود
Sara_R سلام بنظرم درسته
-
در هر زمانی از قندکافت در یاخته های گیرنده چشایی که به نوعی ترکیب دو نوکلؤتیدی ، الکترون منتقل شود قطعا یک نوع ترکیب شیمیایی واجد دو گروه فسفات تولید میشود
Sara_R سلام. بله درسته
-
Alireza Varamanzar
Farhan Honar
اون قسمتی که الکترون میده به NAD+
اسید سه کربنه ۲ فسفاته و NADH تولید میشه درسته؟
NADH چندفسفاتس؟
مگه دوتا فسفاته نیست؟ -
Alireza Varamanzar
Farhan Honar
اون قسمتی که الکترون میده به NAD+
اسید سه کربنه ۲ فسفاته و NADH تولید میشه درسته؟
NADH چندفسفاتس؟
مگه دوتا فسفاته نیست؟Sara_R بله حق با شماست بنظرم NADH هم باید دوفسفاته باشه. پس این جمله ای که دادی غلطه،چون در این دو نوع ترکیب دوفسفاته در این مرحله تولید میشه.
-
-
Sara_R بله حق با شماست بنظرم NADH هم باید دوفسفاته باشه. پس این جمله ای که دادی غلطه،چون در این دو نوع ترکیب دوفسفاته در این مرحله تولید میشه.
Farhan Honar
بله
اما درست گرفته -
sarvin Piri
نه حل نشده
ببخشید nadh چندفسفاتس؟ -
sarvin Piri
نه حل نشده
ببخشید nadh چندفسفاتس؟sarvin Piri
نه حل نشده
ببخشید nadh چندفسفاتس؟سلام .دو فسفاته هستش .فرمول شیمیایی c21h27n7o14p2 هستش
-
sarvin Piri
نه حل نشده
ببخشید nadh چندفسفاتس؟سلام .دو فسفاته هستش .فرمول شیمیایی c21h27n7o14p2 هستش
sarvin Piri ممنونم
به نظرتون جمله صورت تاپیک درسته یا نه؟ -
Sara_R بله حق با شماست بنظرم NADH هم باید دوفسفاته باشه. پس این جمله ای که دادی غلطه،چون در این دو نوع ترکیب دوفسفاته در این مرحله تولید میشه.
Farhan Honar
ببینید این تستشه

پس به نظرتون راجب گزینه ۲ اشتباه کرده؟ -
Farhan Honar
ببینید این تستشه

پس به نظرتون راجب گزینه ۲ اشتباه کرده؟Sara_R من دو نظریه دارم.
یکی اینکه کتاب گفته NADH یک ترکیب دو نوکلوئیدی هست و نگفته دوفسفاته . پس ممکنه این ترکیب مشتق دیگه و فسفات های بیشتره داشته باشه.
ولی وقتی به بیشتر بدانید نگاه کردم دیدم دو فسفاته هست. پیچس این نظریه رد میشه.دومی هم اینکه بنظرم این تست بر تعداد ترکیب های دوفسفاته تاکید نکرده یعنی فقط گفته ، قطعا یک نوع ترکیب دوفسفاته تولید میشه ، که درسته . یعنی نمیتونیم ازش برداشت کنیم که فقط همین ترکیب تولید میشه.
و بنظرم تاکید جمله بیشتر روی کلمه ی «قطعا» و «تولید میشود» هست -
Sara_R من دو نظریه دارم.
یکی اینکه کتاب گفته NADH یک ترکیب دو نوکلوئیدی هست و نگفته دوفسفاته . پس ممکنه این ترکیب مشتق دیگه و فسفات های بیشتره داشته باشه.
ولی وقتی به بیشتر بدانید نگاه کردم دیدم دو فسفاته هست. پیچس این نظریه رد میشه.دومی هم اینکه بنظرم این تست بر تعداد ترکیب های دوفسفاته تاکید نکرده یعنی فقط گفته ، قطعا یک نوع ترکیب دوفسفاته تولید میشه ، که درسته . یعنی نمیتونیم ازش برداشت کنیم که فقط همین ترکیب تولید میشه.
و بنظرم تاکید جمله بیشتر روی کلمه ی «قطعا» و «تولید میشود» هستFarhan Honar اها از این جمله دو وجهی ها
اره اگ از اون نظر نگاه کنیم اوکیه
ممنونم -
S Sara_R has marked this topic as solved on
-
Farhan Honar اها از این جمله دو وجهی ها
اره اگ از اون نظر نگاه کنیم اوکیه
ممنونمSara_R خواهش میکنم 🌸
-
sarvin Piri ممنونم
به نظرتون جمله صورت تاپیک درسته یا نه؟