پیش نیاز های قرابت معنایی و شیوه های مطالعه
-
نوشتهشده در ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۶:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام اصلا درسته الان روی این مبحث فارسی وقت بزارم؟ روی ارایه های ی تسلط نسبی دارم و درسای عمومی دگ مطالعه نکردم
اگه میشه چطوری و از چی شروع کنم؟ -
نوشتهشده در ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۶:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
درود. اصل و راحت ترین مبحث کنکور قرابته
-
سلام اصلا درسته الان روی این مبحث فارسی وقت بزارم؟ روی ارایه های ی تسلط نسبی دارم و درسای عمومی دگ مطالعه نکردم
اگه میشه چطوری و از چی شروع کنم؟دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۶:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهdani danii در پیش نیاز های قرابت معنایی و شیوه های مطالعه گفته است:
اگه میشه چطوری و از چی شروع کنم؟سلام یه تاپیک تحت عنوان واژه در قرابت معنای نوشتم حین تست زدن اونارو و واژه های دیگه رو بخونی کمکت میکنه در قرابت
-
درود. اصل و راحت ترین مبحث کنکور قرابته
نوشتهشده در ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۷:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMatin Mousavi 1 چ پیش نیاز هایی داره؟
-
Matin Mousavi 1 چ پیش نیاز هایی داره؟
نوشتهشده در ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۸:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهdani danii هیچی باید زیاد کار کنی و زیاد تست بزنی
-
dani danii هیچی باید زیاد کار کنی و زیاد تست بزنی
نوشتهشده در ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۲۲:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMatin Mousavi 1 واقعا هیچ پیش نیازی؟ بیش از 10 ص پیش نیاز نوشتن براش ک
-
Matin Mousavi 1 واقعا هیچ پیش نیازی؟ بیش از 10 ص پیش نیاز نوشتن براش ک
dani danii دوتا راه وجود داره یا اینکه اول برید لغات و اصطلاحات فارسی و یاد بگیرید بعد برید سراغ تست زدن یا اینکه یه راست بری سراغ تمرین و تست البته بدون زمان و درصد گیری.
اونجا معنی هر کلمه یا بیتی و که متوجه نشدین به پاسخنامه رجوع کنید یا از توی نت پیدا کنید اینطوری بعد یه مدت دستتون راه میفته -
Matin Mousavi 1 واقعا هیچ پیش نیازی؟ بیش از 10 ص پیش نیاز نوشتن براش ک
نوشتهشده در ۴ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۶:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهdani danii آخه معنی و مفهوم چه پیش نیازی داره! من نمیدونم این کتابا چرا دوست دارن همه چیزو یه غول کنن برای بچه ها. فقط باید تست های مختلف رو بزنی و مفاهیم مختلف رو یاد بگیری و معانی رو بتونی به هم ربط بدی