تست قشنگ
-
Faez Fateminia
منم همینو بدست آوردمFarhan Honar راحت بود
-
Farhan Honar راحت بود
Faez Fateminia باریک
-
Mr Unknown XD این راحته بود به غیر ۷و۸بقیش سخت طوره البته دنباله ام نخوندم بلد نیسم
Faez Fateminia اینجور سوالات دنباله که حالت an رو اینطوری بهت میدن، بهترین راه این هست که یک بار n=1 بذاری بعد n=2 و فوقش ۳ یا ۴ دیگه بیشتر از این نیاز نیست حالا خود داده های سوال برات یک معادله ایجاد میکنه ( اونجایی که گفته جمله دوم و سوم و چهارم دنباله حسابی هستن یعنی دو برابر وسطی میشه جمع اولی و سومی) اینارو کنار هم بچینی کار کامل میشه
-
Faez Fateminia باریک
Farhan Honar باریک به شما
-
Faez Fateminia اینجور سوالات دنباله که حالت an رو اینطوری بهت میدن، بهترین راه این هست که یک بار n=1 بذاری بعد n=2 و فوقش ۳ یا ۴ دیگه بیشتر از این نیاز نیست حالا خود داده های سوال برات یک معادله ایجاد میکنه ( اونجایی که گفته جمله دوم و سوم و چهارم دنباله حسابی هستن یعنی دو برابر وسطی میشه جمع اولی و سومی) اینارو کنار هم بچینی کار کامل میشه
Mr Unknown XD آهاا الان امتحانش میکنم ببینم یاد گرفتم یا نه ممنون
-
Mr Unknown XD راستش سوال ۶( دنباله) رو همون طور که گفتین پیش رفتم وسعی کردم به یه متغیر برسونم(a2) تا حل شه ولی خیلی طولانی شد و البته به جایی نرسید
️
سوال ۸رو هم تا اینجا رفتم یعنی aرو بدست آوردم منتها وقتی ادامه میدم جوابا تو گزینه ها نیس🥲
نمیدونم کجاش اشتباه رفتم -
Mr Unknown XD راستش سوال ۶( دنباله) رو همون طور که گفتین پیش رفتم وسعی کردم به یه متغیر برسونم(a2) تا حل شه ولی خیلی طولانی شد و البته به جایی نرسید
️
سوال ۸رو هم تا اینجا رفتم یعنی aرو بدست آوردم منتها وقتی ادامه میدم جوابا تو گزینه ها نیس🥲
نمیدونم کجاش اشتباه رفتمFaez Fateminia یک کم توضیح میدم بعد موبایلم یک کم شارژ بشه مینویسم . به معنی کلمه ریشه مضاعف فکر کن . یعنی چی؟ یعنی ریشه اضافه داره میده یا به یک زبون دیگه و خودمونی تر هر دو تا ریشش یکی هست قبوله؟؟ خب چرا بیایم عبارت رو گسترده کنیم بعدش دنبال ریشه هاش بگردیم و دلتا بزنیم ؟ وقتی خودش عبارت رو تجزیه شده بهمون داده میتونیم مستقیم ریشه هارو بدست بیاریم بعد ریشه هارو مساوی بذاریم ببینیم چی میشه اون سوال دنباله رو مینویسم اره طولانیه چون سوالات دنباله 1400 یک خورده زیادی طولانی بود ایشون هم طولانی طرحش کرده
-
Faez Fateminia یک کم توضیح میدم بعد موبایلم یک کم شارژ بشه مینویسم . به معنی کلمه ریشه مضاعف فکر کن . یعنی چی؟ یعنی ریشه اضافه داره میده یا به یک زبون دیگه و خودمونی تر هر دو تا ریشش یکی هست قبوله؟؟ خب چرا بیایم عبارت رو گسترده کنیم بعدش دنبال ریشه هاش بگردیم و دلتا بزنیم ؟ وقتی خودش عبارت رو تجزیه شده بهمون داده میتونیم مستقیم ریشه هارو بدست بیاریم بعد ریشه هارو مساوی بذاریم ببینیم چی میشه اون سوال دنباله رو مینویسم اره طولانیه چون سوالات دنباله 1400 یک خورده زیادی طولانی بود ایشون هم طولانی طرحش کرده
Mr Unknown XD آها سوال ۸رو متوجه شدم حواسم به اینجوریش نبود
حل میکنم ببینم چطور میشه
ممنونم -
حل میکنم ببینم چطور میشه
ممنونمFaez Fateminia
سوال دنباله هست -
حل میکنم ببینم چطور میشه
ممنونم -
Faez Fateminia
سوال دنباله هستMr Unknown XD ممنون