این سوال رو ببینید
fa842efc-12c2-427f-989e-85d36fc4c66e-image.png
0ad5e566-b06f-4c8a-adbb-f7269ec48a29-image.png
اینجا نکته اینه که اگه تابع تو فرم اصلی خودش باشه (سینوس یا کسینوس) باید a رو همیشه مثبت در نظر بگیریم یا تو این شرایط b و a باید با هم هم علامت باشن؟
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
سلام دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه
آقا من ریاضیم در حد متوسطه و پشت کنکوری ام
نمیخوام تایم زیادی بزارم و کلاس آنلاین ثبت نام کنم چون معمولا خیلی طولانی ان و من همچین وقتی ندارم
نظرتون راجع به ویدیو های رایگان آلا چیه ؟
کدوم معلم بهتره ؟
اصلا به درد میخوره یا خیلی کوتاهه ؟
@دوازدهم
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
Screenshot_2024-10-29-17-07-29-008_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-07-46-699_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-08-13-917_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
ببخشید تو سوال 12گفته گزینه 4ولی این که غلط میشه چون _3بسته است ولی تو جواب بازه ؟ الان جواب ۳نمیشه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
سلام دوستان وقت همگی بخیر
میرم سر اصلا مطلب
من خیلی تست ریاضی میزنم روزی بیشتر از ۴۰ تا تست !
الانم از وقتی شروع کردم دو تا منبع برای فصل یک ریاضی تموم کردم
(خیلی سبز که اونایی که دارن میدونن فقط برای فصل یکش ۵۰۰ تا سوال داره ... و آی کیو هم که ...)
ولی الان که برگشتم برای دومین بار تستای آی کیو رو میزنم بازم سوالای چالشی مثل سوال پایینی رو نمیتونم حل کنم
نمیدونم دیگه چی کار باید کنم یا مشکل کجای کاره
۲۰۲۴۱۰۱۹_۱۲۰۸۰۱.jpg
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
تست قشنگ
-
Farhan Honar راحت بود
-
Faez Fateminia باریک
-
Faez Fateminia اینجور سوالات دنباله که حالت an رو اینطوری بهت میدن، بهترین راه این هست که یک بار n=1 بذاری بعد n=2 و فوقش ۳ یا ۴ دیگه بیشتر از این نیاز نیست حالا خود داده های سوال برات یک معادله ایجاد میکنه ( اونجایی که گفته جمله دوم و سوم و چهارم دنباله حسابی هستن یعنی دو برابر وسطی میشه جمع اولی و سومی) اینارو کنار هم بچینی کار کامل میشه
-
Farhan Honar باریک به شما
-
Mr Unknown XD آهاا الان امتحانش میکنم ببینم یاد گرفتم یا نه ممنون
-
Mr Unknown XD راستش سوال ۶( دنباله) رو همون طور که گفتین پیش رفتم وسعی کردم به یه متغیر برسونم(a2) تا حل شه ولی خیلی طولانی شد و البته به جایی نرسید️
سوال ۸رو هم تا اینجا رفتم یعنی aرو بدست آوردم منتها وقتی ادامه میدم جوابا تو گزینه ها نیس🥲
نمیدونم کجاش اشتباه رفتم -
Faez Fateminia یک کم توضیح میدم بعد موبایلم یک کم شارژ بشه مینویسم . به معنی کلمه ریشه مضاعف فکر کن . یعنی چی؟ یعنی ریشه اضافه داره میده یا به یک زبون دیگه و خودمونی تر هر دو تا ریشش یکی هست قبوله؟؟ خب چرا بیایم عبارت رو گسترده کنیم بعدش دنبال ریشه هاش بگردیم و دلتا بزنیم ؟ وقتی خودش عبارت رو تجزیه شده بهمون داده میتونیم مستقیم ریشه هارو بدست بیاریم بعد ریشه هارو مساوی بذاریم ببینیم چی میشه اون سوال دنباله رو مینویسم اره طولانیه چون سوالات دنباله 1400 یک خورده زیادی طولانی بود ایشون هم طولانی طرحش کرده
-
Mr Unknown XD آها سوال ۸رو متوجه شدم حواسم به اینجوریش نبود حل میکنم ببینم چطور میشه
ممنونم -
Faez Fateminia
سوال دنباله هست -
-
Mr Unknown XD ممنون