کربس
-
S Sara_R marked this topic as a question on
-
سلام. بنظرم غلطه . چون در هیچ مرحله ای از چرخه کربس ، استیل کربن دی اکسید از نامیده. اولین ترکیبی که کربن دی اکسید از دست میده، ترکیب ۶ کربنه هست.
ثانیا استیل خودش دو کربنه ، اگه کربن دی اکسید هایی از دست بده، چیزی نمیمونه که. -
Sara_R اینم مراحل چرخه ی کربس ... البته همش تو کتاب نیست ولی میتونه مفید باشه.

-
سلام. بنظرم غلطه . چون در هیچ مرحله ای از چرخه کربس ، استیل کربن دی اکسید از نامیده. اولین ترکیبی که کربن دی اکسید از دست میده، ترکیب ۶ کربنه هست.
ثانیا استیل خودش دو کربنه ، اگه کربن دی اکسید هایی از دست بده، چیزی نمیمونه که.Farhan Honar
بله منم همینطور گفتم با خودم اما درست گرفته
پاسخنامش دم دست اومد میفرستم -
Sara_R اینم مراحل چرخه ی کربس ... البته همش تو کتاب نیست ولی میتونه مفید باشه.

Farhan Honar ممنونم
-
درود. ولی به نظر من درسته. چون استیل دو تا کربن داره و در میتوکندری با ترکیب ۴ کربنی ترکیب و یک ترکیب ۶ کربنی ایجاد میکنه. البته بهتر بود بگه استیل کوانزیم آ، که کوانزیمش جدا میشه.
-
درود. ولی به نظر من درسته. چون استیل دو تا کربن داره و در میتوکندری با ترکیب ۴ کربنی ترکیب و یک ترکیب ۶ کربنی ایجاد میکنه. البته بهتر بود بگه استیل کوانزیم آ، که کوانزیمش جدا میشه.
Matin Mousavi 1 گزاره گفته کربن دی اکسید های ازاد شده از یک گروه استیل
مگه کربن دی اکسید از استیل جدا میشه؟ -
Farhan Honar
پاسخنامش دم دست اومد میفرستمFarhan Honar
پاسخنامش دم دست اومد میفرستم
-
Farhan Honar
پاسخنامش دم دست اومد میفرستم
Sara_R بنظرم اگه میگفت در هر بار گردش چرخه کربس ، با مصرف یک استیل(کوآنزیم آ) در نهایت دو کربن دی اکسید آزاد میشه و دو نوع ترکیب حامل الکترون تولید میشه، اون موقع میتونست درست باشه
-
Sara_R بنظرم اگه میگفت در هر بار گردش چرخه کربس ، با مصرف یک استیل(کوآنزیم آ) در نهایت دو کربن دی اکسید آزاد میشه و دو نوع ترکیب حامل الکترون تولید میشه، اون موقع میتونست درست باشه
Farhan Honar درسته منم همینطور فکر میکنم
ممنونم🌸 -
S Sara_R has marked this topic as solved on
-
Sara_R سلام بنظر من این تست یه نمه ایراد داره و همچنین یکمی سلیقه ایه...حالا نظر دوستان هم مدنظر بگیرین من نظرمو میگم...
درسته مفهومی طرحش کرده ولی همومطور که فرهاد گفت باید طرح می شد بنظرم و جذاب تر می شد و خوشمزه تر بقول موقاری😂😶
و خب از نظر استنباطی میشه گفتش که درسته چون دوتا کربن داره استیل و اون دوتا CO2 که شوتینگ میشه بیرون میتونیم کربن های اینو در نظر بگیریم که اومده بود و ترکیب 6کربنه(سیتریک اسید) تشکیل داده بود. -
Sara_R سلام بنظر من این تست یه نمه ایراد داره و همچنین یکمی سلیقه ایه...حالا نظر دوستان هم مدنظر بگیرین من نظرمو میگم...
درسته مفهومی طرحش کرده ولی همومطور که فرهاد گفت باید طرح می شد بنظرم و جذاب تر می شد و خوشمزه تر بقول موقاری😂😶
و خب از نظر استنباطی میشه گفتش که درسته چون دوتا کربن داره استیل و اون دوتا CO2 که شوتینگ میشه بیرون میتونیم کربن های اینو در نظر بگیریم که اومده بود و ترکیب 6کربنه(سیتریک اسید) تشکیل داده بود.@Mr-Wick ممنونم🌸
ولی هیج جوره نمیتونم درکش کنم

درسته که بعد کربن های استیل میان توی ترکیب شش کربنه
اما دوتا مسئله هست
۱.دیگ اسمش استیل نیست اسمش ۶ کربنس
۲.مگه اون دوتا کربن همون کربن های استیل هستن که به co2 تبدیل میشن؟ چرا اون کربنهای توی ۴ کربنه به co2 تبدیل نشن؟اشتباه میگم؟😁
-
Matin Mousavi 1 گزاره گفته کربن دی اکسید های ازاد شده از یک گروه استیل
مگه کربن دی اکسید از استیل جدا میشه؟Sara_R نه کربن دیاکسید نیست. ولی خب از ترکیب ۶ کربنی تا ۴ کربنی که دوباره ساخته بشه، دو تا کربندی اکسید ایجاد میشه و ما هم این کربن ها رو از استیل کانزیم آ گرفتیم. ولی میگم که زیادی هم درست نیست
-
@Mr-Wick ممنونم🌸
ولی هیج جوره نمیتونم درکش کنم

درسته که بعد کربن های استیل میان توی ترکیب شش کربنه
اما دوتا مسئله هست
۱.دیگ اسمش استیل نیست اسمش ۶ کربنس
۲.مگه اون دوتا کربن همون کربن های استیل هستن که به co2 تبدیل میشن؟ چرا اون کربنهای توی ۴ کربنه به co2 تبدیل نشن؟اشتباه میگم؟😁
Sara_R نه خب گفتم که تست یه نمه سلیقه ای طرح شده...
وقتی که کتاب مشخص کرده کجا ها کرین دی اکسید شوت میشه بیرون نمیتونیم بگیم که Co2 برای 4کربنه هستش...خب دوتا کربن از استیل کوآ گرفته بود دوتا کربنی که گرفته بوده رو بعنوان CO2 شوت کرده بیرون...خب میتونیم اینطوری بگیم که هموناییکه اومده بودن داخل ، رفتن بیرون...حالا چرایی داستان تو کتاب نیومده ماهم طبق معمول بی سوادیم و اینطوری بصورت دِیمی میخونیم میریم جلو😂😶
امیدوارم توضیحاتم مفید بوده باشن. -
Sara_R نه خب گفتم که تست یه نمه سلیقه ای طرح شده...
وقتی که کتاب مشخص کرده کجا ها کرین دی اکسید شوت میشه بیرون نمیتونیم بگیم که Co2 برای 4کربنه هستش...خب دوتا کربن از استیل کوآ گرفته بود دوتا کربنی که گرفته بوده رو بعنوان CO2 شوت کرده بیرون...خب میتونیم اینطوری بگیم که هموناییکه اومده بودن داخل ، رفتن بیرون...حالا چرایی داستان تو کتاب نیومده ماهم طبق معمول بی سوادیم و اینطوری بصورت دِیمی میخونیم میریم جلو😂😶
امیدوارم توضیحاتم مفید بوده باشن.این پست پاک شده! -
Matin Mousavi 1
Farhan Honar
@Mr-Wick
ممنونم -
Matin Mousavi 1
Farhan Honar
@Mr-Wick
ممنونم -
Matin Mousavi 1
Farhan Honar
@Mr-Wick