تشبیه
-
@mitra-ism-rahmani
فنا مانند سیل است
عمر مانند خانه است
بقا مانند بنیاد است
بنیاد یعنی پی و اساس. که بیربط به خانه توی مصرع قبلی نیست.@danial-hosseiny اقای حسینی ی سوال دیگه در اضافه استهاری در حد کتاب درسی الزاما باید یکی از ارکان مربوط به انسان باشه؟دوستان معتقدند موج خون میتونه اضافه استعاری باشه؟؟
-
@danial-hosseiny اقای حسینی ی سوال دیگه در اضافه استهاری در حد کتاب درسی الزاما باید یکی از ارکان مربوط به انسان باشه؟دوستان معتقدند موج خون میتونه اضافه استعاری باشه؟؟
Mahan Xodayi 2
صرفا به انسان ارتباط داشتن اهمیت نداره.
مثلا توی تاپیک خود میترا امروز گفتم:
قعر جان اضافهٔ استعاریه.
جان مانند چاهیست که قعر دارد.
طبق خود تعریف اضافهٔ استعاری، چون ما اینجا مشبه به رو نداریم، استعاره داریم. -
@danial-hosseiny اقای حسینی ی سوال دیگه در اضافه استهاری در حد کتاب درسی الزاما باید یکی از ارکان مربوط به انسان باشه؟دوستان معتقدند موج خون میتونه اضافه استعاری باشه؟؟
Mahan Xodayi 2
مثلا دویدن زندگی
سقف محبت
همیشه این گونه نیست -
Mahan Xodayi 2
صرفا به انسان ارتباط داشتن اهمیت نداره.
مثلا توی تاپیک خود میترا امروز گفتم:
قعر جان اضافهٔ استعاریه.
جان مانند چاهیست که قعر دارد.
طبق خود تعریف اضافهٔ استعاری، چون ما اینجا مشبه به رو نداریم، استعاره داریم.@danial-hosseiny اهان تشکر
-
Mahan Xodayi 2
مثلا دویدن زندگی
سقف محبت
همیشه این گونه نیست -
بعضی ترکیبات اضافی هم اضافه تشبیهی اند هم استعاری البته مثالش یادم نیست ولی میدونم که چنین چیزی هست اما کم هست حالا...طبق نظرات بله میشه گفت بقا مانند بنیاد است اما به دوراز عقل و ادبیات نیست بگیم اضافه استعاری هست....مثلا
ای دل ار سیل فنا بنیاد هستی برکند گرتورانوح است کشتیبان زطوفان غم مخور (لسان الغیب)لان میتونیم بگیم بنیاد هستی اضافه استعاری هست اما در تشبیهی بودنش شاید بهتره نگیم هستی مثل ریشه و اساس و بنیاد هست.بنابراین اینجا میتونه اضافه تشبیهی باشه. -
_ _Mitra_ has marked this topic as solved on
-
@danial-hosseiny نمیدونم چرا تاقبل از اینکه جواب بدی اصلا بنظرم احتمالی که توی ذهنم دارم منطقی نمیاد بعد جوابت کاملا منطقی از آب در میاد با هزار دلیل و برهان
ممنونم لطف کردی
Amir Karamouzian Mahan Xodayi 2 سید حسین حسینی 0
دوستان ممنون وقت گذاشتید و التماس دعا -
Mahan Xodayi 2 ارزوی بهترین ها
-
@danial-hosseiny اهان تشکر
Mahan Xodayi 2 خواهش میکنم
-
@danial-hosseiny نمیدونم چرا تاقبل از اینکه جواب بدی اصلا بنظرم احتمالی که توی ذهنم دارم منطقی نمیاد بعد جوابت کاملا منطقی از آب در میاد با هزار دلیل و برهان
ممنونم لطف کردی
Amir Karamouzian Mahan Xodayi 2 سید حسین حسینی 0
دوستان ممنون وقت گذاشتید و التماس دعا@mitra-ism-rahmani
واللا منم نمیدونم چرا.
خواهش میکنم