نوسان شدید عمومی ها
-
سلام سلام
خب فکر کنم واضحه
از بعد عید ، عمومی هام یه نوسان شدیدی گرفتن که برایندش نزولیه
دارن با کله میان پایین.
هرچقدرم درصدای اختصاصیم ، اومده رو حول و حوش 75-80 ، عمومی ها دارن با کله میان پایین
منم چون ادمی نیستم که استرسی بشم و دلشوره بگیرم و ... ، به شکلای دیگه ای این استرس ناپیدا خودشو بروز میده.
چیکارش کنم؟
توضیحات بیشتر :
ادبیات مثلا از درصد 45 - 50 رسیده به 33. میدونم همون 50 هم خیلی کار شاقی نیستش ولی خب بهتر از هیچیتو ارایه دستور قرابت دارن کم و کمتر میشن
تو عربی ، مثلا از درصد 66 - 70 بدون غلط ، رسیده به 30 - 40 (مسلما با چنتا غلط)
هم تو ترجمه هم توی دستور. تو ترجمه سرعتم خیلی کم شده و یکمی غلطام
تو قوائد هم غلطامتو زبان ، منی که کلا بدون خوندن میرفتم 90-100 میزدم ، الان رسیده به 68-70.
تا اینجاشو فهمیدم خودم باید برم گرامر رو بخونم ولی مشکل بعدی بعضی تستای ریدینگ هستش که لامصب همشون به همتو پاسخ نامه هم دستش درد نکرده ، فقط گزینه رو زده
جدی به معنای کلمه دارم دیوونه میشم. دیروز سر همین زدم یکی از روبیکایی که از 6 سالگی داشتم رو شکوندم. و یه ماگی که خواهرم برام گرفته بود
فکر کنم واضحه Anger issues دارم و نیاز به توضیح نیستش که این داره بیشترش میکنه
-
سلام منم وضعیت مشابهت رو دارم البته من داخل شیمی هم حفظیات رو کامل کامل فراموش کردم تقریباً هیچ فرمولی رو دیگه یادم نمیاد
فکر میکنم این بازه زمانی خیلیا اینطوری میشن نه؟
اگر کسی هست حالا چه پشت کنکوری چه بقیه راهنمایی دارن بگن -
سلام سلام
خب فکر کنم واضحه
از بعد عید ، عمومی هام یه نوسان شدیدی گرفتن که برایندش نزولیه
دارن با کله میان پایین.
هرچقدرم درصدای اختصاصیم ، اومده رو حول و حوش 75-80 ، عمومی ها دارن با کله میان پایین
منم چون ادمی نیستم که استرسی بشم و دلشوره بگیرم و ... ، به شکلای دیگه ای این استرس ناپیدا خودشو بروز میده.
چیکارش کنم؟
توضیحات بیشتر :
ادبیات مثلا از درصد 45 - 50 رسیده به 33. میدونم همون 50 هم خیلی کار شاقی نیستش ولی خب بهتر از هیچیتو ارایه دستور قرابت دارن کم و کمتر میشن
تو عربی ، مثلا از درصد 66 - 70 بدون غلط ، رسیده به 30 - 40 (مسلما با چنتا غلط)
هم تو ترجمه هم توی دستور. تو ترجمه سرعتم خیلی کم شده و یکمی غلطام
تو قوائد هم غلطامتو زبان ، منی که کلا بدون خوندن میرفتم 90-100 میزدم ، الان رسیده به 68-70.
تا اینجاشو فهمیدم خودم باید برم گرامر رو بخونم ولی مشکل بعدی بعضی تستای ریدینگ هستش که لامصب همشون به همتو پاسخ نامه هم دستش درد نکرده ، فقط گزینه رو زده
جدی به معنای کلمه دارم دیوونه میشم. دیروز سر همین زدم یکی از روبیکایی که از 6 سالگی داشتم رو شکوندم. و یه ماگی که خواهرم برام گرفته بود
فکر کنم واضحه Anger issues دارم و نیاز به توضیح نیستش که این داره بیشترش میکنه
amirmohammad shakeri
هر روز یک آزمون عمومی بزن
نکاتش هم توی دفتر یادداشت کن -
سلام
پیشنهاد میکنم تو این شرایط اول مباحثی که مشکل دارینو برطرف کنین، البته اینطور که مشخصه مشکل سوادی ندارین، من برای عمومیا خودم مباحث رو تایم میدم
مثلا ترجمه 8 دیقه، لغت و املا 4 دیقه و .... با این دید از خود همین مباحث تست میزنم تو این تایم و بعد میرم سراغ آزمون جامعدر کل آزمون زدن به نظرم دوای درد شماس
-
سلام
پیشنهاد میکنم تو این شرایط اول مباحثی که مشکل دارینو برطرف کنین، البته اینطور که مشخصه مشکل سوادی ندارین، من برای عمومیا خودم مباحث رو تایم میدم
مثلا ترجمه 8 دیقه، لغت و املا 4 دیقه و .... با این دید از خود همین مباحث تست میزنم تو این تایم و بعد میرم سراغ آزمون جامعدر کل آزمون زدن به نظرم دوای درد شماس
@Amir-Bernousi
اتفاقا ازمون میزنم
برای همین میگم شدیدا نوسانیه
ممنون. فکر کنم باید همینکارو بکنم
-
amirmohammad shakeri
سلام وقت بخیر، برای رفع نوسان عمومی ها بهتر هست الویت های عمومی هارو بخوبی بخونی وتمرین کنی مثل قرابت وارایه وترجمه وتحلیل صرفی ک هر کدوم تو مبحث خودشون نزدیک ۵٠٪ان، بعد بری بقیشو اگ زمان دلشتی بهبود بدی پیشنهاد میکنم رو قواعد عربی هم سرمایه گذاری کنی
برای دینی سعی کن تا اخر خرداد هر روز روزی ی درس بخونی ک کم کم دو دور دوره کنی چون شدید نتیجه میده
زبان هم خوندن لغت وتستش ب طور مستمر کمکت میکنه
فقط یادت نره
کنار این موارد زدن ازمون سراسری های قبل و تحلیلشونم باید لحاظ کنی -
z Gheibi خانم غیبی میخواستم نظر شما رو هم بدونم. تو کل انجمن ، به نظرم شما خیلی مشاور خوبی هستین یا دیتا خوبی دارین
@danial-hosseiny اقا دانیال (یا اقای حسینی؟ نمیدونم با کدوم راحت تری با همون صدات کنم) نظر شما چیه؟ حداقل برای ادبیات فقط میخواستم نظرتو هم بدونم. ولی برای درسای دیگه هم نظری داری ، با کمال میل میشنوم
-
z Gheibi خانم غیبی میخواستم نظر شما رو هم بدونم. تو کل انجمن ، به نظرم شما خیلی مشاور خوبی هستین یا دیتا خوبی دارین
@danial-hosseiny اقا دانیال (یا اقای حسینی؟ نمیدونم با کدوم راحت تری با همون صدات کنم) نظر شما چیه؟ حداقل برای ادبیات فقط میخواستم نظرتو هم بدونم. ولی برای درسای دیگه هم نظری داری ، با کمال میل میشنوم
amirmohammad shakeri
سلام.
برای من فرقی نداره هرکدوم خودتون راحتترین
اینجوری که شما میگی پس توی خود مفاهیم تستا مشکل نداری. درسته؟
بیشتر فکر میکنم داری با زمان مشکل پیدا میکنی. -
amirmohammad shakeri
سلام.
برای من فرقی نداره هرکدوم خودتون راحتترین
اینجوری که شما میگی پس توی خود مفاهیم تستا مشکل نداری. درسته؟
بیشتر فکر میکنم داری با زمان مشکل پیدا میکنی.@danial-hosseiny
اره نسبتا
بیشتر ازینکه با مفاهیم مشکل داشته باشم ، با زمان مشکل دارم
-
@danial-hosseiny
اره نسبتا
بیشتر ازینکه با مفاهیم مشکل داشته باشم ، با زمان مشکل دارم
amirmohammad shakeri
تست زماندار هم میزنی یا نه؟ -
amirmohammad shakeri
تست زماندار هم میزنی یا نه؟@danial-hosseiny
غیر از خود ازمونای جامع عمومی که تقریبا هر روزه ، نه
-
@danial-hosseiny
غیر از خود ازمونای جامع عمومی که تقریبا هر روزه ، نه
amirmohammad shakeri
خب پس تست زماندار رو شروع کن از این به بعد.
تستای شبانه میزنی دیگه؟
قرابت، کلوز و درک مطلب -
amirmohammad shakeri سلام
ممنونم یه چند وقتیه برام سوال شده بیشتر تو این حیطه و مشاوره وارد بشم یا نه
این که میگید محتوا را بلدم( از درصد ها قبلی مشخصه ) اما مشکل زمانی دارم با این که گفتید غلط میزنم تضاد داره
یعنی کسی که وقت کم میاره تبعا باید سفید داشته باشه نه غلط
برای اینکه دقیق بفهمیم مشکل کجاست یکی از آزمون هاتون را که تحلیل میکنید برای تک تک سوالات غلط و نزده دلیل مشخص کنید
دلایلی مثل فراموشی، بلد نبودم ، وقت نکردم و...
با جمع بندی این تحلیل آزمون میشه فهمید مشکل تون کجاست،دوست داشتید این تحلیل را بفرستید بهتون دقیق تر بگم مشکل از کجاست و راه حل مناسب شما چیه اما در کل:
آزمون زماندار برا وقتی که وقت کم میارید
و مرور های سریع با خلاصه نکات یا تست مبحثی برای زمانی که فراموش کردین یا بلد نیستید باید انجام بدین