دهم/فصل4/گفتار 1/ موقعیت دریچهها قلب نسبت بههم
-
درود
امیدوارم که کیفت مطالعتون رو به افزایش باشه
من یک بار دیگه با این تست به مشکل برخوردم
وقتی حرف از چپ و راست بودن دریچه ها میشه ما طبق وضعت قرار گیری قلب تو شرایط عادی باید درنظر بگیرم. و منطقی هم هست
ولی توی این یک تست موقعیت دریچه هارو بر اسس اون شکل صفحه 49 کتاب که قلب به صورت عمودی نشون داده شده وضعیت دریچه ها رو نسبت به هم برسی کرده و نمیشه طبق وضعیت واقعی قلب بهش پاسخ داد
به نظرشما این سبک تست غلطه ؟ تا الان تی آزمونای آزمایشی بهش برخورد داشتید ؟؟
چون فک کنم واسه کنکور هم وضعیت واقعی رو درنظر بگیرن -
درود. گزینه یک پاسخه؟
-
درود. گزینه یک پاسخه؟
Matin Mousavi 1 در دهم/فصل4/گفتار 1/ موقعیت دریچهها قلب نسبت بههم گفته است:
درود. گزینه یک پاسخه؟
خیر گزینه 3
-
درود. گزینه یک پاسخه؟
خیر گزینه 3
@سجاد-ذوالفقاری بله بله. خب هر دو قسمت رو میشه از شکل اصلی استنباط کرد. قسمت اول که در مورد سینی ابتدای آئورت هست کخ خب سمت چپه. قسمت دوم هم در مورد دریچه های دولختی و سه لختیه. خب سینی ابتدای آئورت در مجاورت دولختیه دیگه
-
@سجاد-ذوالفقاری بله بله. خب هر دو قسمت رو میشه از شکل اصلی استنباط کرد. قسمت اول که در مورد سینی ابتدای آئورت هست کخ خب سمت چپه. قسمت دوم هم در مورد دریچه های دولختی و سه لختیه. خب سینی ابتدای آئورت در مجاورت دولختیه دیگه
حرف شما درست
ولی در این صورت گزینه 2 هم درست میشه -
Matin Mousavi 1
حتی گزینه 4 هم درست میشه -
Matin Mousavi 1
حتی گزینه 4 هم درست میشه@سجاد-ذوالفقاری نه نه. گزینه دوم و چهارم داره قسمت اول که درچه سینی ابتدای آئورت رو معرفی میکنه رو سمت راست در نظر میگیره در صورتی که سینی ابتدای آئورت سمت چپه!!!
-
@سجاد-ذوالفقاری نه نه. گزینه دوم و چهارم داره قسمت اول که درچه سینی ابتدای آئورت رو معرفی میکنه رو سمت راست در نظر میگیره در صورتی که سینی ابتدای آئورت سمت چپه!!!
@سجاد-ذوالفقاری نه نه. گزینه دوم و چهارم داره قسمت اول که درچه سینی ابتدای آئورت رو معرفی میکنه رو سمت راست در نظر میگیره در صورتی که سینی ابتدای آئورت سمت چپه!!!
خوب ببینید دریچه آئورت مگه درمجاور دریچه سه لختی نیست ؟
-
درود
وقتی حرف از چپ و راست بودن دریچه ها میشه ما طبق وضعت قرار گیری قلب تو شرایط عادی باید درنظر بگیرم. و منطقی هم هست
ولی توی این یک تست موقعیت دریچه هارو بر اسس اون شکل صفحه 49 کتاب که قلب به صورت عمودی نشون داده شده وضعیت دریچه ها رو نسبت به هم برسی کرده و نمیشه طبق وضعیت واقعی قلب بهش پاسخ داد
چون فک کنم واسه کنکور هم وضعیت واقعی رو درنظر بگیرن@سجاد-ذوالفقاری
سلام بنظرم گزینه ها که درست هستن با سوال
وقتی میگه که سمت چپ خود میشه سمت راست شما و وقتی هم که میگه راست خود میشه چپ شما
حالا دریچه ای که چپ آیورته سینی ششیه
دریچه راست آیورت هم میشه دولختی از دید کسی که مقابل شکل اول فصل 4 قرار گرفته و با بررسی 2 و 4 که کد سینی ششیه
و 1و3که کد دولختیه میشه 3
فکر میکنم اینطوری باشه -
@سجاد-ذوالفقاری
سلام بنظرم گزینه ها که درست هستن با سوال
وقتی میگه که سمت چپ خود میشه سمت راست شما و وقتی هم که میگه راست خود میشه چپ شما
حالا دریچه ای که چپ آیورته سینی ششیه
دریچه راست آیورت هم میشه دولختی از دید کسی که مقابل شکل اول فصل 4 قرار گرفته و با بررسی 2 و 4 که کد سینی ششیه
و 1و3که کد دولختیه میشه 3
فکر میکنم اینطوری باشهسالار باقری
نه نه فک نکنم اینطوری باشه -
درود
چون فک کنم واسه کنکور هم وضعیت واقعی رو درنظر بگیرن@سجاد-ذوالفقاری سلام درسته گزینه سه جوابه ولی تست مشکل داریه بنظر من البته.
ما طبق شکل کتاب که عکس دریچه هارو گذاشته میگیم سمت چپ آئورت دو لختی سه لختیه
و سمت راستش سرخرگ ششی هستش.
اگه عکس رو تو کتاب به ما نداده بودن و یا ذکر کرده بودن که کجاش جلوشه کجاش یه ورشهحرف شما صحیح بود ولی ما طبق شکل کتاب این تست رو در نظر میگیرم
️
🦯
-
سطح شکمی قلب رو در نظر بگیری میبینی که سمت راست دریچه ائورتی در چه سینی سرخرگی است که به طناب و صل نیست در کل تست خوبی نیست و کاریش نمیشه کرد.
-
خوب ببینید دریچه آئورت مگه درمجاور دریچه سه لختی نیست ؟
@سجاد-ذوالفقاری نه آئورت سمت چپ و در مجاورت میترال یا دولختیه
-
الان سمت چپ دریچه سینی آئورتی دریچه آئورت دریچه دولختی وجود داره و سمت راستش دریچه سه لختی
ولی این تست رو بدون در نظر گرفتن حالت عادی قلب میشه جواب داد و پاسخ نامه هم اینجوری برسی کرده :
اینش غلطه به نظرم منو تو شک انداخته
@سجاد-ذوالفقاری من این شکلو نفهمیدم ولی این شکل فکر میکنم بهتر باشه
حالا نمیدونم شما سوالو نفهمیدین یا اون بخشی که توی پاسخنامه تشریحی؟؟
خودم هم خوندم و یکم گیج شدم توی پاسخ تشریحیش -
درود. گزینه یک پاسخه؟
-
ا اهورا has marked this topic as solved on
-
Matin Mousavi 1
سالار باقری @Mr-Wick
سید حسین حسینی 0خیلی ممنون
رفع ابهام شد برام -
Matin Mousavi 1
سالار باقری @Mr-Wick
سید حسین حسینی 0خیلی ممنون