زییسست
-
سید حسین حسینی 0
ولی موقاری داره منطقی میگه هااگه حالتی به جز
OO,AB
در نظر بگیریم چهار نوع ژنوتیپ میشه@سمیه-صادقلو در زییسست گفته است:
سید حسین حسینی 0
OO,AB
در نظر بگیریم چهار نوع ژنوتیپ میشهخب اینم چهار نوع گفته دیگه..
-
@سمیه-صادقلو در زییسست گفته است:
سید حسین حسینی 0
OO,AB
در نظر بگیریم چهار نوع ژنوتیپ میشهخب اینم چهار نوع گفته دیگه..
سید حسین حسینی 0
گ 4 گفته 2 نوع زنوتیپ -
سید حسین حسینی 0
OO,AB
در نظر بگیریم چهار نوع ژنوتیپ میشه@سمیه-صادقلو در زییسست گفته است:
سید حسین حسینی 0
OO,AB
در نظر بگیریم چهار نوع ژنوتیپ میشههرچی استاد موقاری بگه درسته....استاد موقاری عشقه عشق...
-
سلام دوستان
من الان این تست دیدم
من اگه بخواهم این تست رو حل کنم جمعا برای هر دو نوع گروه خونی ، دو تا ژنوتیپ درنظر میگیریم نه جداگانه.
مثلا در گزینه ی ۴ ، با توجه به قسمت دوم سوال ، در می یابیم که از گروه خونی Rh دو نوع ژنوتیپ داریم .Dd/DD
پس باید از نظر ABO یک نوع ژنوتیپ داشته باشیم. که با ضربش در حالات Rh یعنی ۲ ، در کل میشه دو نوع ژنوتیپ.
با این اوصاف از نظر ABO برای اون رخ نمود مدنظر باید یک نوع ژنوتیپ داشته باشیم .
چه رخ نمود هایی از ABO داریم که فقط مربوط به یک نوع ژنوتیپ باشه ؟؟؟ میتونه O باشه یا AB باشه. -
سلام دوستان
من الان این تست دیدم
من اگه بخواهم این تست رو حل کنم جمعا برای هر دو نوع گروه خونی ، دو تا ژنوتیپ درنظر میگیریم نه جداگانه.
مثلا در گزینه ی ۴ ، با توجه به قسمت دوم سوال ، در می یابیم که از گروه خونی Rh دو نوع ژنوتیپ داریم .Dd/DD
پس باید از نظر ABO یک نوع ژنوتیپ داشته باشیم. که با ضربش در حالات Rh یعنی ۲ ، در کل میشه دو نوع ژنوتیپ.
چه رخ نمود هایی از ABO داریم که فقط مربوط به یک نوع ژنوتیپ باشه ؟؟؟ میتونه O باشه یا AB باشه.Farhan Honar عااا مرسی الان گرفتم موقاری چی میگه
ممنونم لطف کردید
-
Mahan Xodayi 2
ببخشید از این حالتا مطمینید اخه موقای اینجوری نوشته برا گ 4

@سمیه-صادقلو بله مطمئنم گفته هر رخ نمود دو حالت داشته باشه AB,Oo, دو حالت داره؟؟شایدم من متوجه نمیشم
-
@سمیه-صادقلو بله مطمئنم گفته هر رخ نمود دو حالت داشته باشه AB,Oo, دو حالت داره؟؟شایدم من متوجه نمیشم
Mahan Xodayi 2
ببینید حرفای اقا فرهان و بخونید منطقیه
میخواید فیلمشو بفرستم؟ -
سلام دوستان
من الان این تست دیدم
چه رخ نمود هایی از ABO داریم که فقط مربوط به یک نوع ژنوتیپ باشه ؟؟؟ میتونه O باشه یا AB باشه.Farhan Honar خب چ کاریه همون اول کار کد هارو در بیاریم چرا از اخر به اول حل کنیم
-
Mahan Xodayi 2 در زییسست گفته است:
@سمیه-صادقلو درسته در جهت تکمیل صحبتتون حالت های ممکن
Dd/Dd/Ao/Aa/Bb/Bo هستشدرسته ایناش فقط یهDDجاانداخته
سید حسین حسینی 0 اره اشتباه تایپی شدهDd دوبار نوشتم
-
Mahan Xodayi 2
ببینید حرفای اقا فرهان و بخونید منطقیه
میخواید فیلمشو بفرستم؟@سمیه-صادقلو بفرسین ارع
-
-
@سمیه-صادقلو بعدا میام میبینم ممنون
-
https://nodes.alaatv.com/media/1188/240p/1188013kopp.mp4
دقیقه 10 اینا
Mahan Xodayi 2جلال موقاری حرف اشتب نمیزنه اصلا ادم حال میکنه با صدای تدریسش.
-
https://nodes.alaatv.com/media/1188/240p/1188013kopp.mp4
دقیقه 10 اینا
Mahan Xodayi 2جلال موقاری حرف اشتب نمیزنه اصلا ادم حال میکنه با صدای تدریسش.
سید حسین حسینی 0
نگفتم اشتباه میگن گفتم من متوجه نمیشم دوست عزیز ک خب حل شد -
گزینه ی ۴ میگه ، یک رخ نمود، دو نوع ژنوتیپ داره. اینجا چون جمعا در مورد هردو نوع گروه خونی صحبت کرده ، پس دو حالت داریم:
یکی اینکه برای این رخ نمود مدنظر ، ۲ ژنوتیپ برای Rh و یک نوع هم برای ABO در نظر بگیریم که ضربشون میشه ۲ نوع.یا اینکه برای این رخ نمود مدنظر ، ۲ نوع ژنوتیپ برای گروه خونی ABO و یک نوع هم برای Rh در نظر بگیریم که دوباره ضربشون بشه ۲.
در گزینه ۴ با توجه به قسمت دوم گزینه ، در می یابیم که از نظر Rh دو نوع ژنوتیپ داره پس باید از نظر ABO یک نوع ژنوتیپ داشته باشه( حالت یکی که بالا ذکر کردم)
پس در مورد ABO در گزینه ۴ ، رخ نمودی که مدنظر سوال است ، دارای یک ژنوتیپ مربوطه است.(OO یا AB( -
گزینه ی ۴ میگه ، یک رخ نمود، دو نوع ژنوتیپ داره. اینجا چون جمعا در مورد هردو نوع گروه خونی صحبت کرده ، پس دو حالت داریم:
یکی اینکه برای این رخ نمود مدنظر ، ۲ ژنوتیپ برای Rh و یک نوع هم برای ABO در نظر بگیریم که ضربشون میشه ۲ نوع.یا اینکه برای این رخ نمود مدنظر ، ۲ نوع ژنوتیپ برای گروه خونی ABO و یک نوع هم برای Rh در نظر بگیریم که دوباره ضربشون بشه ۲.
در گزینه ۴ با توجه به قسمت دوم گزینه ، در می یابیم که از نظر Rh دو نوع ژنوتیپ داره پس باید از نظر ABO یک نوع ژنوتیپ داشته باشه( حالت یکی که بالا ذکر کردم)
پس در مورد ABO در گزینه ۴ ، رخ نمودی که مدنظر سوال است ، دارای یک ژنوتیپ مربوطه است.(OO یا AB(Farhan Honar 👌👌