نظام جفت گیری
-
سلام بین گزینه الف و ب ی تنقاض هست

پاسخنامه گفته الف درسته منم میگم درسته ولی ب رو گفته غلطه حالا چرا؟؟چون در یک جمعیت ما چند نوع نظام جفت گیری نداری یعنی در یک جمعیت یا همه تک همسری اند یا چند همسری.....
الان من اینو متوجه نمیشم پ
پس طبق این نکته مورد الفم غلطه نمیشه یک جمعیت یا تک یا چند باشه!!
Farhan Honar
تجربیا -
M Mahan Xodayi 2 marked this topic as a question on
-
درود. غلطه. طاووس ها هم جزو جمعیت پرندگان هستند در حالی که نظام جفت گیری چند همسری در آنها بیشتره😁😁. هر جمعیتی از پرندگان غلطه تازه قسمت اولش هم غلطه بازم هر جمعیتی از پستانداران هم نظام تک همسری بیشتر نیست
-
درود. غلطه. طاووس ها هم جزو جمعیت پرندگان هستند در حالی که نظام جفت گیری چند همسری در آنها بیشتره😁😁. هر جمعیتی از پرندگان غلطه تازه قسمت اولش هم غلطه بازم هر جمعیتی از پستانداران هم نظام تک همسری بیشتر نیست
Matin Mousavi 1 یعنی اندازه نخود نفهمیدم چی گفتی🥲😂😅 من اینو تحلیل کردم متوجه نشدم یبار قشنگ توضیح بدین الف و ب رو لطفا
-
نه استدلالمون برای الف فرق میکنه.
الف میگه در هر جمعیتی از پرندگان نظام تک همسری یا چند همسری دیده میشه . که درسته .بخاطر کلمه ی«یا».
(هر جمعیتی از پرندگان رو بیایم بررسی کنیم ، یا تک همسرند یا چند همسر و نمیتونیم از الف این برداشت رو بکنیم که یک جمعیت هم تک همسری پاره هم چند همسری) -
Matin Mousavi 1 یعنی اندازه نخود نفهمیدم چی گفتی🥲😂😅 من اینو تحلیل کردم متوجه نشدم یبار قشنگ توضیح بدین الف و ب رو لطفا
Mahan Xodayi 2 ببین گزینه ب داره میگه در هر جمعیتی از پرندگان، تک همسری بیشتره. خب این غلطه. طاووس هم جزو پرندگانه، در جمعیت طاووس ها چند همسری بیشتره
-
Mahan Xodayi 2 ببین گزینه ب داره میگه در هر جمعیتی از پرندگان، تک همسری بیشتره. خب این غلطه. طاووس هم جزو پرندگانه، در جمعیت طاووس ها چند همسری بیشتره
Matin Mousavi 1 نه همونطور که ماهان هم گفت در یک جمعیت فقط یک نوع نظام جفت گیری دیده میشه و بیشتر و کمتر نداره.(علت رد گزینه ب)
-
Mahan Xodayi 2 الف هم میگه در هر جمعیتی چه در پرنده چه در پستاندار، هم تک همسری هست و هم چند همسری. خب درسته اما در بیشتر کمتر تفاوت دارن. بعضی جمعیت ها چند همسری و بعضی دیگه تک همسری بیشتره
-
Matin Mousavi 1 نه همونطور که ماهان هم گفت در یک جمعیت فقط یک نوع نظام جفت گیری دیده میشه و بیشتر و کمتر نداره.(علت رد گزینه ب)
Farhan Honar نه الان در خود انسان ها هم این حرف شما صدق نمیکنه!!
-
Mahan Xodayi 2 الف هم میگه در هر جمعیتی چه در پرنده چه در پستاندار، هم تک همسری هست و هم چند همسری. خب درسته اما در بیشتر کمتر تفاوت دارن. بعضی جمعیت ها چند همسری و بعضی دیگه تک همسری بیشتره
Matin Mousavi 1 در نظام جفت گیری گفته است:
نه ، الف میگه در هر جمعیتی یکی از این دو نظام دیده میشه.حالا یا تک یا چند همسری.
یک جمعیت یعنی افرادی از یک گونه که در مکان و زمان یکسان زندگی میکنند.
در پرندگان بیشتر نظام تک همسری داریم.
یعنی در جمعیت پرنده x ، کلا نظام تک همسری وجود داره.و
در جمعیت پرنده y ، کلا نظام چند همسری وجود داره.
و همین جمعیت های گوناگون پرندگان رو اگه بررسی کنیم میبینم که در بیشتر جمعیت ها ، تک همسری و در بعضی جمعیت ها چند همسری دیده می شه -
نه استدلالمون برای الف فرق میکنه.
الف میگه در هر جمعیتی از پرندگان نظام تک همسری یا چند همسری دیده میشه . که درسته .بخاطر کلمه ی«یا».
(هر جمعیتی از پرندگان رو بیایم بررسی کنیم ، یا تک همسرند یا چند همسر و نمیتونیم از الف این برداشت رو بکنیم که یک جمعیت هم تک همسری پاره هم چند همسری)Farhan Honar اهان اگر یا میشد و جمله غلط میشد...ممنون فهمیدم
-
Matin Mousavi 1 نه دیگه در یک جمعیت یا تک همسری هست یا چند همسری مثلا نمیشه قمری یکی تک همسر باشه یکی چند همسر بقول فرهاد الف تله تستیش یا هست
-
Matin Mousavi 1 ممنون از وقتی که گذاشتین
-
M Mahan Xodayi 2 has marked this topic as solved on
-
نه ، الف میگه در هر جمعیتی یکی از این دو نظام دیده میشه.حالا یا تک یا چند همسری.
یک جمعیت یعنی افرادی از یک گونه که در مکان و زمان یکسان زندگی میکنند.
در پرندگان بیشتر نظام تک همسری داریم.
یعنی در جمعیت پرنده x ، کلا نظام تک همسری وجود داره.و
در جمعیت پرنده y ، کلا نظام چند همسری وجود داره.
و همین جمعیت های گوناگون پرندگان رو اگه بررسی کنیم میبینم که در بیشتر جمعیت ها ، تک همسری و در بعضی جمعیت ها چند همسری دیده می شهFarhan Honar بله حرف شما درسته. من هنوز نرسیدم اونجا رو مرور کنم
-
Matin Mousavi 1 ممنون از وقتی که گذاشتین
-
Farhan Honar بله حرف شما درسته. من هنوز نرسیدم اونجا رو مرور کنم
Farhan Honar بله حرف شما درسته. من هنوز نرسیدم اونجا رو مرور کنم
🌸