نظام جفت گیری
-
Mahan Xodayi 2 ببین گزینه ب داره میگه در هر جمعیتی از پرندگان، تک همسری بیشتره. خب این غلطه. طاووس هم جزو پرندگانه، در جمعیت طاووس ها چند همسری بیشتره
Matin Mousavi 1 نه همونطور که ماهان هم گفت در یک جمعیت فقط یک نوع نظام جفت گیری دیده میشه و بیشتر و کمتر نداره.(علت رد گزینه ب)
-
Matin Mousavi 1 یعنی اندازه نخود نفهمیدم چی گفتی🥲
من اینو تحلیل کردم متوجه نشدم یبار قشنگ توضیح بدین الف و ب رو لطفا
Mahan Xodayi 2 الف هم میگه در هر جمعیتی چه در پرنده چه در پستاندار، هم تک همسری هست و هم چند همسری. خب درسته اما در بیشتر کمتر تفاوت دارن. بعضی جمعیت ها چند همسری و بعضی دیگه تک همسری بیشتره
-
Matin Mousavi 1 نه همونطور که ماهان هم گفت در یک جمعیت فقط یک نوع نظام جفت گیری دیده میشه و بیشتر و کمتر نداره.(علت رد گزینه ب)
Farhan Honar نه الان در خود انسان ها هم این حرف شما صدق نمیکنه!!
-
Mahan Xodayi 2 الف هم میگه در هر جمعیتی چه در پرنده چه در پستاندار، هم تک همسری هست و هم چند همسری. خب درسته اما در بیشتر کمتر تفاوت دارن. بعضی جمعیت ها چند همسری و بعضی دیگه تک همسری بیشتره
Matin Mousavi 1 در نظام جفت گیری گفته است:
نه ، الف میگه در هر جمعیتی یکی از این دو نظام دیده میشه.حالا یا تک یا چند همسری.
یک جمعیت یعنی افرادی از یک گونه که در مکان و زمان یکسان زندگی میکنند.
در پرندگان بیشتر نظام تک همسری داریم.
یعنی در جمعیت پرنده x ، کلا نظام تک همسری وجود داره.و
در جمعیت پرنده y ، کلا نظام چند همسری وجود داره.
و همین جمعیت های گوناگون پرندگان رو اگه بررسی کنیم میبینم که در بیشتر جمعیت ها ، تک همسری و در بعضی جمعیت ها چند همسری دیده می شه -
نه استدلالمون برای الف فرق میکنه.
الف میگه در هر جمعیتی از پرندگان نظام تک همسری یا چند همسری دیده میشه . که درسته .بخاطر کلمه ی«یا».
(هر جمعیتی از پرندگان رو بیایم بررسی کنیم ، یا تک همسرند یا چند همسر و نمیتونیم از الف این برداشت رو بکنیم که یک جمعیت هم تک همسری پاره هم چند همسری)Farhan Honar اهان اگر یا میشد و جمله غلط میشد...ممنون فهمیدم
-
Matin Mousavi 1 نه دیگه در یک جمعیت یا تک همسری هست یا چند همسری مثلا نمیشه قمری یکی تک همسر باشه یکی چند همسر بقول فرهاد الف تله تستیش یا هست
-
Matin Mousavi 1 ممنون از وقتی که گذاشتین
-
M Mahan Xodayi 2 has marked this topic as solved on
-
نه ، الف میگه در هر جمعیتی یکی از این دو نظام دیده میشه.حالا یا تک یا چند همسری.
یک جمعیت یعنی افرادی از یک گونه که در مکان و زمان یکسان زندگی میکنند.
در پرندگان بیشتر نظام تک همسری داریم.
یعنی در جمعیت پرنده x ، کلا نظام تک همسری وجود داره.و
در جمعیت پرنده y ، کلا نظام چند همسری وجود داره.
و همین جمعیت های گوناگون پرندگان رو اگه بررسی کنیم میبینم که در بیشتر جمعیت ها ، تک همسری و در بعضی جمعیت ها چند همسری دیده می شهFarhan Honar بله حرف شما درسته. من هنوز نرسیدم اونجا رو مرور کنم
-
Matin Mousavi 1 ممنون از وقتی که گذاشتین
-
Farhan Honar بله حرف شما درسته. من هنوز نرسیدم اونجا رو مرور کنم
Farhan Honar بله حرف شما درسته. من هنوز نرسیدم اونجا رو مرور کنم