شروع از صفر
-
pari pariya 0 خوبه
جمع بندی طور بخونین
فقط ازمون بزنین
موفق باشیدmahsaaa rezaeee
خب باید اول یه مبحثی رو مسلط باشیم بعد به صورت جمع بندی بخونیم چون به روش جمع بندی آموزش نمیشه دید -
Saeid Zare
سلام من فالو کردم شما رو شما هم منو فالو کنیدpari pariya 0 فالو کردم
-
mahsaaa rezaeee
خب باید اول یه مبحثی رو مسلط باشیم بعد به صورت جمع بندی بخونیم چون به روش جمع بندی آموزش نمیشه دیدpari pariya 0 بنظرم ببین کدوم مباحثو بیشتر بلدی و تو کنکور مهمه. اونارو خوب خوب مسلط شو.
مباحثی که بلد نیستی صفر صفری از نظر درسنامه وقت خوندن نزارر روش الان وقتش شاید نباشه در حد کف بلد باش زیاد نرو توش براش وقت کمی بزار چرا؟
چون اگه سوال اسون اومد از دستش ندی تو کنکور.مورد بعدی اینکه بنظرم ازمون بدی ببینی کدوم مباحث از نظر درسنامه مشکل داری و کدوم مباحث از نظر تست اینا مشخص میشه و دستت میاد.
بعد ازمونای جمع بندی تیپ تستای متفاوتی داره چند تا ازمون بدی تیپ تستا دستت میاد.
الان باید تو شرایطت یاد بگیری از مباحث چه تیپ تستایی میاد و بهشون مسلط باشی مثلا نمیتونی از یه فصل کار و انرژی کتاب تستتو وا کنی و 400 تا تست بزنی.درکل یه برنامه ی معقول داشته باش که قابل انجام شدن باشه و تا یه جایی جلو بندازه شمارو.
موفق شی:))
-
pari pariya 0 بنظرم ببین کدوم مباحثو بیشتر بلدی و تو کنکور مهمه. اونارو خوب خوب مسلط شو.
مباحثی که بلد نیستی صفر صفری از نظر درسنامه وقت خوندن نزارر روش الان وقتش شاید نباشه در حد کف بلد باش زیاد نرو توش براش وقت کمی بزار چرا؟
چون اگه سوال اسون اومد از دستش ندی تو کنکور.مورد بعدی اینکه بنظرم ازمون بدی ببینی کدوم مباحث از نظر درسنامه مشکل داری و کدوم مباحث از نظر تست اینا مشخص میشه و دستت میاد.
بعد ازمونای جمع بندی تیپ تستای متفاوتی داره چند تا ازمون بدی تیپ تستا دستت میاد.
الان باید تو شرایطت یاد بگیری از مباحث چه تیپ تستایی میاد و بهشون مسلط باشی مثلا نمیتونی از یه فصل کار و انرژی کتاب تستتو وا کنی و 400 تا تست بزنی.درکل یه برنامه ی معقول داشته باش که قابل انجام شدن باشه و تا یه جایی جلو بندازه شمارو.
موفق شی:))
mahsaaa rezaeee
مچکرم از راهنماییت -
سلام میشه لطفاً منم بیام توی گروهتون؟منم شروع صفرم دوازدهمیم