طوطی
-
سلام
بین گزینه دو چهار با استدلال لطفا بگین کدوم درسته؟
تجربیا
Farhan Honar -
M Mahan Xodayi 2 marked this topic as a question on
-
سلام.
گزینه۲ قطعا غلطه.چون جانور در هنگام وجود شکارچی یا رقیب ، رفتار غذایی ش رو تغییر میده و در حالت آماده باش و گوش به زنگ قرار میگیره . درحالی که گزینه ۲ عکس این اتفاق رو ذکر کرده.
گزینه ۴ هم از نظر من غلطه.چون جانور حتی درصورت وجود شکارچی و با رقیب هم از غذایی بهینه پیروی میکنه (بصورتی که بیشترین انرژی و کمترین خطر رو درپی داشته باشه).
ولی اینکه در خاک رس خوردن طوطی ها ، غذایابی بهینه دیده نمیشه بنظرم درسته.بنظر من گزینه ۳ درسته.
چون در هر دو مورد ذکر شده ، جانور به میزان. سود حاصل از غذا توجه میکنه.
در حالت حضور شکارچی و یا رقیب ،که غذایابی بهینه داره و قطعا به میزان انرژی بیشتر(سود) در قبال کمترین خطر توجه میکنه.
در مورد طوطی ها هم که خاک رس میخوردند(همانطور که در توضیح گزینه ۴ گفتم ، نظر من اینه که غذایابی بهینه تی اینجا در کار نیست) . ولی با این حال هم به سود حاصل از غذا توجه میکنند. فقط این سود اینجا انرژی نیست بلکه مواد دیگر مورد نیازشون هست (مثلا برای خنثی سازی مواد سمی لوله گوارش) -
سلام
بین گزینه دو چهار با استدلال لطفا بگین کدوم درسته؟
تجربیا
Farhan HonarMahan Xodayi 2 گزینه3
-
سلام.
گزینه۲ قطعا غلطه.چون جانور در هنگام وجود شکارچی یا رقیب ، رفتار غذایی ش رو تغییر میده و در حالت آماده باش و گوش به زنگ قرار میگیره . درحالی که گزینه ۲ عکس این اتفاق رو ذکر کرده.
گزینه ۴ هم از نظر من غلطه.چون جانور حتی درصورت وجود شکارچی و با رقیب هم از غذایی بهینه پیروی میکنه (بصورتی که بیشترین انرژی و کمترین خطر رو درپی داشته باشه).
ولی اینکه در خاک رس خوردن طوطی ها ، غذایابی بهینه دیده نمیشه بنظرم درسته.بنظر من گزینه ۳ درسته.
در حالت حضور شکارچی و یا رقیب ،که غذایابی بهینه داره و قطعا به میزان انرژی بیشتر(سود) در قبال کمترین خطر توجه میکنه.
در مورد طوطی ها هم که خاک رس میخوردند(همانطور که در توضیح گزینه ۴ گفتم ، نظر من اینه که غذایابی بهینه تی اینجا در کار نیست) . ولی با این حال هم به سود حاصل از غذا توجه میکنند. فقط این سود اینجا انرژی نیست بلکه مواد دیگر مورد نیازشون هست (مثلا برای خنثی سازی مواد سمی لوله گوارش)Farhan Honar جواب زده چهار:/
ممنونم -
Mahan Xodayi 2 گزینه3
قاسم محمدی نه پاسخنامه زده چهار
-
M Mahan Xodayi 2 has marked this topic as solved on
-
M Mahan Xodayi 2 has marked this topic as unsolved on
-
سلام.
در مورد طوطی ها هم که خاک رس میخوردند(همانطور که در توضیح گزینه ۴ گفتم ، نظر من اینه که غذایابی بهینه تی اینجا در کار نیست) . ولی با این حال هم به سود حاصل از غذا توجه میکنند. فقط این سود اینجا انرژی نیست بلکه مواد دیگر مورد نیازشون هست (مثلا برای خنثی سازی مواد سمی لوله گوارش)Farhan Honar نه سه غلطه چون طوطی هایی که خاک رس میخورن بهینه نیست که
-
قاسم محمدی نه پاسخنامه زده چهار
Mahan Xodayi 2 بله همون چهار درسته. چه در حضور شکارچی و چه داستان طوطی ها، بهینه نیستن.
-
M Mahan Xodayi 2 has marked this topic as solved on
-
Mahan Xodayi 2 بله همون چهار درسته. چه در حضور شکارچی و چه داستان طوطی ها، بهینه نیستن.
-
Mahan Xodayi 2
Matin Mousavi 1
مطمئنید که در حضور شکارچی یا رقیب ، غذایابی بهینه دیده نمیشه ؟
اینکه در این شرایط جانور درپی بیشترین انرژی همراه با کمترین خطره ، غذایابی بهینه محسوب نمیشه؟ -
Mahan Xodayi 2
Matin Mousavi 1
اینکه در این شرایط جانور درپی بیشترین انرژی همراه با کمترین خطره ، غذایابی بهینه محسوب نمیشه؟Farhan Honar من که با شما موافقم در حضور شکارچی غذایابی بهینه با توجه به کم خطر ترین حالت رخ میده....ولی نمیدونم چرا زده چهار چون سوال کنکور اینا نیس...دیگه حل شده زدم
-
Mahan Xodayi 2
Matin Mousavi 1
اینکه در این شرایط جانور درپی بیشترین انرژی همراه با کمترین خطره ، غذایابی بهینه محسوب نمیشه؟Farhan Honar نه در پی بیشترین انرژی نیست. هدف اصلیش شکار شدنه. شاید مجبوز بشه انرژی زیادی مصرف کنه اما غذای با انرژی کم به دست بیاره