فصل 5 دوازدهم
-
@Ali-Valicheki اره ب و ج درست گرفته
-
@Mr-Wick خدایی خیلی سبز مسخرهشو درآورده. طی مصرف فروکتوز فسفاته، یعنی از بعداز تولیدش تا پایان گلیکولیز و بعد هم تا پایان تخمیر نمیدونم اینو از کجاش درآورده که طی یعنی پس از!! همش میخوان از خودشون چیزای مندرآوردی در بیارن
Matin Mousavi 1 اره خدایی به فارسی خودم شک کردم...چرت بوده به نظرم چون اگه طی بگیریم ینی از فروکتوز تا لاکتات...خب اینطوری ب ج د درست میشه دیکه درسته؟
-
سلام

با تحلیل!
دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا@Mr-Wick در فصل 5 دوازدهم گفته است:
سلام

با تحلیل!
دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاوقتی گفته تا لاکتات یعنی تا وقتی که به لاکتات برسیم
پس
الف غلطه ....چون NADH مصرف میشه برای بازتولیدNAD+ب درسته....چون با توجه به ۲تا شکل کتاب ATP تولید میشه نه ADP
ج درسته..... چون انرژیش صرف تولید لاکتات میشه
د غلطه.....چون هم لاکتات هم پیرووات بدون فسفاتن
-
@Mr-Wick در فصل 5 دوازدهم گفته است:
سلام

با تحلیل!
دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاوقتی گفته تا لاکتات یعنی تا وقتی که به لاکتات برسیم
پس
الف غلطه ....چون NADH مصرف میشه برای بازتولیدNAD+ب درسته....چون با توجه به ۲تا شکل کتاب ATP تولید میشه نه ADP
ج درسته..... چون انرژیش صرف تولید لاکتات میشه
د غلطه.....چون هم لاکتات هم پیرووات بدون فسفاتن
@Ali-Valicheki بله در مورد د منم همین رو گفتم اما تست میگه ترکیبات بدون فسفات مختلف تولید نمیشه که خب غلطه چون پیروات و لاکتات مختلف هستن
-
@Ali-Valicheki بله در مورد د منم همین رو گفتم اما تست میگه ترکیبات بدون فسفات مختلف تولید نمیشه که خب غلطه چون پیروات و لاکتات مختلف هستن
Matin Mousavi 1 واسه همین گفتم لاکتات مدنظرش نبوده انگار...چون گفته تااا واکنش ایجاد لاکتات و نگفته تاتولید لاکتات ...
-
Matin Mousavi 1 واسه همین گفتم لاکتات مدنظرش نبوده انگار...چون گفته تااا واکنش ایجاد لاکتات و نگفته تاتولید لاکتات ...
@Ali-Valicheki بله چون ترکیب بدون فسفات مختلف تولید میشه
-
Farhan Honar
Matin Mousavi 1
من الان دوباره نگاه کردم خب درسته دیگه د غلطه
چون اگه د رو بزاریم توی جمله جمله رو غلط میکنه پس جز جواب نیست😶 -
@Ali-Valicheki
الان بالاخره چی شد؟
شما که میگفتین د درسته؟
خب ما تا قبل لاکتات بگیریم ینی پیرووات مدنظرشه...خب اینطوری درست میشه که -
@Ali-Valicheki
الان بالاخره چی شد؟
شما که میگفتین د درسته؟
خب ما تا قبل لاکتات بگیریم ینی پیرووات مدنظرشه...خب اینطوری درست میشه که@Mr-Wick نه من توی نقل قولمم گفتم که د غلطه..یه لحظه دوستان یه چیزی گفتن فعل آخر تست رو شک کردم
چون تا لاکتات هست یعنی اونم تولید میشه دیگه
پس ترکیبات بدون فسفات مختلف رو داریم درصورتی که گزینه د میگه نداریم یعنی د هم غلطه -
@Mr-Wick نه من توی نقل قولمم گفتم که د غلطه..یه لحظه دوستان یه چیزی گفتن فعل آخر تست رو شک کردم
چون تا لاکتات هست یعنی اونم تولید میشه دیگه
پس ترکیبات بدون فسفات مختلف رو داریم درصورتی که گزینه د میگه نداریم یعنی د هم غلطه@Ali-Valicheki نه هب بعدش که صخبت کردین من اینو برداشت کردم که منظورتون اینه که پیرووات مدنظر سئوال هست.الان من دچار ازمهسال ذهنی شدم😶
الان شما میگین که هم پیرووات منظورشه و هم چون گفته تا ایجاد لاکتات خود لاکتات هم میگیریم؟ -
@Ali-Valicheki نه هب بعدش که صخبت کردین من اینو برداشت کردم که منظورتون اینه که پیرووات مدنظر سئوال هست.الان من دچار ازمهسال ذهنی شدم😶
الان شما میگین که هم پیرووات منظورشه و هم چون گفته تا ایجاد لاکتات خود لاکتات هم میگیریم؟@Mr-Wick بله
و واقعا شرمندم که باعث گیجی شدم😶🙏🏻 -
@Ali-Valicheki نه دشمنت شرمنده...
مرسی ازت -
M Mr. Wick has marked this topic as solved on
-
@Mr-Wick 🌼🙌🏻
-
Mahan Xodayi 2 منظور سوال پیروات بوده فکر کنم نه لاکتات
@Ali-Valicheki نخیر لاکتات هم قطعا باید حساب بشه الف ود بطور قطع غلطه...
-
@Ali-Valicheki نخیر لاکتات هم قطعا باید حساب بشه الف ود بطور قطع غلطه...
Mahan Xodayi 2 باز هم شرمنده
همونطور که گفتم اشتباه شد😶🙏🏻 -
Mahan Xodayi 2 باز هم شرمنده
همونطور که گفتم اشتباه شد😶🙏🏻@Ali-Valicheki خواهش میکنم....اتفاقه دیگه