Ziiist3
-
قاسم محمدی در Ziiist3 گفته است:
@سمیه-صادقلو پروکاریوت:حین رونویسی:تنظیم مثبت و منفی...همزمانی ترجمه ورونویسی
پس از رونویسی:تغییر درطول عمر رنا
حین ترجمه:تجمع رناتن ها
پس از ترجمه:تغییر درطول عمر پروتئینپیش از رونویسی چی؟ نداره؟
@سمیه-صادقلو نوشتم که تغییر درطول عمریا همون پایداری رنا
-
@سمیه-صادقلو نوشتم که تغییر درطول عمریا همون پایداری رنا
قاسم محمدی
اون میشه %(#ff0000)[پس از] رونویسی
من میگم %(#ff0000)[پیش] از رونویسی -
قاسم محمدی
اون میشه %(#ff0000)[پس از] رونویسی
من میگم %(#ff0000)[پیش] از رونویسی@سمیه-صادقلو درسته ببخشید فقط در یوکاریوت ها پیش از رونویس داریم و درپروکاریوت ها همچین موضوعی وجود نداره
-
@سمیه-صادقلو درسته ببخشید فقط در یوکاریوت ها پیش از رونویس داریم و درپروکاریوت ها همچین موضوعی وجود نداره
قاسم محمدی
مطمئنید؟ -
L lO_Ol has marked this topic as solved on
-
قاسم محمدی
مطمئنید؟@سمیه-صادقلو 150درصد
-
@سمیه-صادقلو 150درصد
قاسم محمدی
😂😂مرسی👌🏻
-
سلام.
من برای تنظیم بیان ژن در یوکاریوت ها این دسته بندی رو نوشتم :🩸در سطح کروموزومی...پیش از رونویسی .... تحت تاثیر میزان فشردگی کروموزوم
پ.ن))) دسترسی رنابسپاراز به ژن ها در مرحله ی G1 در بیشترین حالت ممکن و در مرحله ی متافاز در کمترین حالت ممکن قرار دارد.🩸در سطح رونویسی.... اینجا عوامل رونویسی و میزان تمایلشون برای اتصال به راه انداز دخیل است.
مطمئن نیستم ولی بنظرم میتونیم تجمع رنابسپاراز ها رو هم در نظر بگیریم🩸پس از رونویسی و قبل از ترجمه... اینجا دو روش داریم:
۱) تغییر میزان پایداری و طول عمر رنای پیک
۲) اتصال برخی رنا های کوچک مکمل (این روش بنظرم مربوط به روش ۱ هم میباشد)🩸در مرحله ی ترجمه... بنظرم میتونیم تجمع رناتن ها رو که از روی یک رنای پیک ترجمه میکنند رو در نظر بگیریم.
🩸در مرحله ی پس از ترجمه... نمونه :بعضی پروتئین هایی که بصورت غیر فعال تولید میشن و بعداً فعال میشن:
پپسینوژن
پروتئاز لوزالمعده
پروتئین های مکمل
فیبرینوژن
پروترومبین
انسولین -
🩸در پروکاریوت ها تنظیم بیان ژن پیش از رونویسی و پس از ترجمه دیده نمیشه
-
سلام.
من برای تنظیم بیان ژن در یوکاریوت ها این دسته بندی رو نوشتم :🩸در سطح کروموزومی...پیش از رونویسی .... تحت تاثیر میزان فشردگی کروموزوم
پ.ن))) دسترسی رنابسپاراز به ژن ها در مرحله ی G1 در بیشترین حالت ممکن و در مرحله ی متافاز در کمترین حالت ممکن قرار دارد.🩸در سطح رونویسی.... اینجا عوامل رونویسی و میزان تمایلشون برای اتصال به راه انداز دخیل است.
مطمئن نیستم ولی بنظرم میتونیم تجمع رنابسپاراز ها رو هم در نظر بگیریم🩸پس از رونویسی و قبل از ترجمه... اینجا دو روش داریم:
۱) تغییر میزان پایداری و طول عمر رنای پیک
۲) اتصال برخی رنا های کوچک مکمل (این روش بنظرم مربوط به روش ۱ هم میباشد)🩸در مرحله ی ترجمه... بنظرم میتونیم تجمع رناتن ها رو که از روی یک رنای پیک ترجمه میکنند رو در نظر بگیریم.
🩸در مرحله ی پس از ترجمه... نمونه :بعضی پروتئین هایی که بصورت غیر فعال تولید میشن و بعداً فعال میشن:
پپسینوژن
پروتئاز لوزالمعده
پروتئین های مکمل
فیبرینوژن
پروترومبین
انسولینFarhan Honar
ممنونم لطف کردین -
Farhan Honar
ممنونم لطف کردین@سمیه-صادقلو 🌸🙏🌸