مرور گفتار دوم فصل 5 زیست دوازدهم
-
@سمیه-صادقلو
مرور ص اخر
میزان انجام چرخه کربس و گلیکولیز در یاخته تابع نظر atp,aDp هستش اگر میزان atp زیاد باشد انزیم های درگیر گلیکولیز و کربس مهار میشوند تا تولید atp کم شود
اگرم atp کم باسه ولی adp زیاد باشه انزژم ها فعال و تولید atp افزایش میابدMahan Xodayi 2 نکات ص آخر:
یک راه برای تنظیم میزان سوخت و ساز یاخته های مان ، از طریق ترشح هورمون های تیروئیدی است. که در نتیجه افزایش آنها ، میزان سوخت و ساز ، واکنش های گلیکولیز و چرخه کربس هم افزایش میابد.زمانی که یاخته های مان به Atp نیاز دارند ، ابتدا باید گلوکز در اختیارشان قرار بگیره، برای اینکار هم لازم هورمون انسولین از بخش درون ریز پانکراس ترشح بشه.
چرا؟ چون انسولین باعث ورود قند موجود در خون به یاخته ها میشه و اینکار دو اتفاق مهم را رقم میزنه:
۱)اول اینکه باعث کاهش قند خون میشه ۲) دوم اینکه قند و انرژی مورد نیاز یاخته ها رو تامین میکنهپس اگه فرد دچار دیابت باشه ، به این منبع مهم انرژی دسترسی نداره . در این اوضاع بدن رو میاره به چربی ها و پروتئین ها.
-
نکات ترکیبی ص آخر گفتار ۲ فصل ۵ زیست ۱۲:
🩸شرایطی که یاخته هایمان به میزان کافی قند در دسترس نداشته باشند:
سوئ تغذیه و عدم دریافت قند کافی
رژیم غذایی نامناسب
عدم ترشح ترشح انسولین... دیابت نوع ۱
عدم تاثیر گذاری انسولین بر گیرندههایش... دیابت نوع۲در شرایط گفتین یاخته مجبورند از چربی ها و پروتئین ها انرژی تامین کنند که عوارضی در پی دارد . چه عوازضی؟
تضعیف سیستم ایمنی بدن: چون میدانیم در هر سه خط دفاعی پروتیین ها دخیل اند
تضعیف بافت پیوندی بدن... چون ماده ی زمینه ای حاوی پروتئین داره
تحلیل و تضعیف ماهیچه های اسکلتی
افتادگی کلیه ها و تاخوردگی میزنای .... به علت تجزیه چربی اطراف کلیه ها
-
نکات ترکیبی ص آخر گفتار ۲ فصل ۵ زیست ۱۲:
🩸شرایطی که یاخته هایمان به میزان کافی قند در دسترس نداشته باشند:
سوئ تغذیه و عدم دریافت قند کافی
رژیم غذایی نامناسب
عدم ترشح ترشح انسولین... دیابت نوع ۱
عدم تاثیر گذاری انسولین بر گیرندههایش... دیابت نوع۲در شرایط گفتین یاخته مجبورند از چربی ها و پروتئین ها انرژی تامین کنند که عوارضی در پی دارد . چه عوازضی؟
تضعیف سیستم ایمنی بدن: چون میدانیم در هر سه خط دفاعی پروتیین ها دخیل اند
تضعیف بافت پیوندی بدن... چون ماده ی زمینه ای حاوی پروتئین داره
تحلیل و تضعیف ماهیچه های اسکلتی
افتادگی کلیه ها و تاخوردگی میزنای .... به علت تجزیه چربی اطراف کلیه ها
Farhan Honar ادامه نکات ترکیبی
در فردی که یاخته ها از چربی ها انرژی تامین میکنن احتمال قبول عضو پیوند زده شده بیشتر است
چون سیستم ایمنی ضعیف شده و کمتر پس میزنه
در فردی دیابت دارد میزان حجم ادرار زیاد است(هر نوع دیابت)در هر یاخته زنده بدن انسان گلیکولیز رویت میشود،ولی هر یاخته زنده بدن انسان الزاما توانایی کربس را ندارد
در فردی که به دیابت ابتلا شده(نوع یک یا دو) بدلیل اینکه قند در دسترس یاخته کمتر میشود محصولات کربس و گلیکولیز و atp کمتر تولید میشود
-
در فردی که یاخته ها از چربی ها انرژی تامین میکنن احتمال قبول عضو پیوند زده شده بیشتر است
در فردی دیابت دارد میزان حجم ادرار زیاد است(هر نوع دیابت)در هر یاخته زنده بدن انسان گلیکولیز رویت میشود،ولی هر یاخته زنده بدن انسان الزاما توانایی کربس را ندارد
در فردی که به دیابت ابتلا شده(نوع یک یا دو) بدلیل اینکه قند در دسترس یاخته کمتر میشود محصولات کربس و گلیکولیز و atp کمتر تولید میشود
Mahan Xodayi 2
ببخشید ی سوال گلبول قرمز میتوکندری داره دگ ن؟ -
سید حسین حسینی 0 در مرور گفتار دوم فصل 5 زیست دوازدهم گفته است:
@سمیه-صادقلو
حواستون باشه انزیم ATP ساز برای تولید ATP نیازی به انرژی پروتون نداره...میدونم سادست ولی خودم اشتباه کردم این موردو.بنظر من که نیاز داره. کتاب هم گفته پروتون ها از بخش کانالی آنزیم میگذرند و انرژی مورد نیاز برای تشکلیل Atp فراهم میشه
Farhan Honar آقا الان من گیج شدم بالاخره نیاز داره یا نداره؟من فک میکردم داره آخه😐
-
Mahan Xodayi 2
ببخشید ی سوال گلبول قرمز میتوکندری داره دگ ن؟@سمیه-صادقلو نه برای همین کربس ندارن در نتیجه کل تنفسش از نوع بی هوازی هست
-
Mahan Xodayi 2 در مرور گفتار دوم فصل 5 زیست دوازدهم گفته است:
چون سیستم ایمنی ضعیف شده و کمتر پس میزنهاین نکته بنظرتون یکم اشتباه نیشت؟ چون در فرد عادی و سالم هم برای انقباض ماهیچه های اسکلتی از اسید های چرب ممکنه استفاده بشه
-
Farhan Honar آقا الان من گیج شدم بالاخره نیاز داره یا نداره؟من فک میکردم داره آخه😐
@Mr-Wick
داره چتارو بیا بالاتر قانع شدن داره اولش ی اشتباه تایپی بوده انگاری -
@سمیه-صادقلو نه برای همین کربس ندارن در نتیجه کل تنفسش از نوع بی هوازی هست
Mahan Xodayi 2
اها مرسی -
Mahan Xodayi 2 در مرور گفتار دوم فصل 5 زیست دوازدهم گفته است:
چون سیستم ایمنی ضعیف شده و کمتر پس میزنهاین نکته بنظرتون یکم اشتباه نیشت؟ چون در فرد عادی و سالم هم برای انقباض ماهیچه های اسکلتی از اسید های چرب ممکنه استفاده بشه
Farhan Honar منظورم ادامه حالاتی بود که شما نوشته بودین فردیاخته مجبوره چربی هارو بیاره وسط اینا
نوشتم ادامه دیگه.... -
@سمیه-صادقلو آهان
آخه میخوندم میدیدم قانع بشو نیستش...یه حوری صحبت میکرد که انگاری ما شاگردبم ایشون معلمه🤷🏽♂️🤐
عجب -
@سمیه-صادقلو آهان
آخه میخوندم میدیدم قانع بشو نیستش...یه حوری صحبت میکرد که انگاری ما شاگردبم ایشون معلمه🤷🏽♂️🤐
عجب@Mr-Wick
😂😂😂
نه الان ریپ میزنم ببین -
@Mr-Wick بخاطر کجا گیج شدین ؟
-
@Mr-Wick بخاطر کجا گیج شدین ؟
Farhan Honar اونجا که گفتن H مثبت ربط و اثری به کانال نداره و در تشکیل ATP موثر نیست
-
@سمیه-صادقلو در مرور گفتار دوم فصل 5 زیست دوازدهم گفته است:
حواستون باشه انزیم ATP ساز برای تولید ATP نیازی به انرژی پروتون نداره
خب پس اصلا مگه هدف این نیس از انرژِش استفاده بشه؟
بله منظورم برای عبور خود پروتون بود عذر میخوام جمله رو اشتب نوشتم
بله منظورم برای عبور خود پروتون بود عذر میخوام جمله رو اشتب نوشتم
@Mr-Wick
این دوست عزیز بعدا تصحیح کردن 🌸 -
سلام به همگی
کمی با تاخیربچه ها با توجه به شکل 👇👇👇👇👇

پمپ های پروتونی اول و سوم نقش آنزیمی داشته و دارای جایگاه فعال هستند و همچنین مولکولی که FADH2 را به FAD تبدیل میکند هم خاصیت آنزیمی دارد
Farhan Honar
Mahan Xodayi 2
@Mr-Wick
@سمیه-صادقلو
سید حسین حسینی 0 -
سلام به همگی
کمی با تاخیربچه ها با توجه به شکل 👇👇👇👇👇

پمپ های پروتونی اول و سوم نقش آنزیمی داشته و دارای جایگاه فعال هستند و همچنین مولکولی که FADH2 را به FAD تبدیل میکند هم خاصیت آنزیمی دارد
@Alzahra-Daftar مطمئنید خاصیت آنزیمی دارن؟
-
Farhan Honar
بله . توی یکی از ازمون های گزینه ازش تست درآورده بودن -
Farhan Honar
تحلیل ازمون ۱۵ اسفند ۱۴۰۰