مرور گفتار دوم فصل 5 زیست دوازدهم
-
@سمیه-صادقلو بله منم میگم این آنزیم جزء زنجیره انتقال الکترون نیست ، پس ATP تولید شده در نتیجه فعالیتش رو هم نمیتونیم بگیم آخرین فراورده زنجیره است.
پس آخرین فراورده زنجیره انتقال الکترون چیه؟ تولید آب در نتیجه ی ترکیب الکترون و اکسیژن و پروتونFarhan Honar
اها مرسی ممنون -
@سمیه-صادقلو
حواستون باشه انزیم ATP ساز برای تولید ATP نیازی به انرژی پروتون نداره...میدونم سادست ولی خودم اشتباه کردم این موردو. -
@سمیه-صادقلو
حواستون باشه انزیم ATP ساز برای تولید ATP نیازی به انرژی پروتون نداره...میدونم سادست ولی خودم اشتباه کردم این موردو.سید حسین حسینی 0
چرا نداره؟ -
سید حسین حسینی 0
چرا نداره؟@سمیه-صادقلو در مرور گفتار دوم فصل 5 زیست دوازدهم گفته است:
سید حسین حسینی 0
چرا نداره؟چون انتشارش تسهیل شده است.
-
Farhan Honar در مرور گفتار دوم فصل 5 زیست دوازدهم گفته است:
%(#ff0000)[در زنجیره انتقال ، NADH اکسید میشه.]
از اینجا ب بعدو متوجه نشدم
@سمیه-صادقلو در مرور گفتار دوم فصل 5 زیست دوازدهم گفته است:
اینکه NADH اکسید میشه که معلومه .
خب در یوکاریوت ها اگه تنفس هوازی باشه ، اکسایش NADH کجا رخ میده ؟ در فضای درونی راکیزه
پس نمیتونیم بگیم که در تنفس هوازی، اکسایش NADH در ماده ی زمینه ای سیتوپلاسم رخ میده.
ولی میتونیم بگیم اکسایش NADH در سیتوپلاسم رخ میده.خلاصه اگه بگن سیتوپلاسم ، هم ماده ی زمینه ای سیتوپلاسم رو مدنظر قرار دادن هم اندامک ها از جمله راکیره.
-
سید حسین حسینی 0
چرا نداره؟چون انتشارش تسهیل شده است.
سید حسین حسینی 0
میشه بیشتر توضیح بدین؟ -
اینکه NADH اکسید میشه که معلومه .
خب در یوکاریوت ها اگه تنفس هوازی باشه ، اکسایش NADH کجا رخ میده ؟ در فضای درونی راکیزه
پس نمیتونیم بگیم که در تنفس هوازی، اکسایش NADH در ماده ی زمینه ای سیتوپلاسم رخ میده.
ولی میتونیم بگیم اکسایش NADH در سیتوپلاسم رخ میده.خلاصه اگه بگن سیتوپلاسم ، هم ماده ی زمینه ای سیتوپلاسم رو مدنظر قرار دادن هم اندامک ها از جمله راکیره.
Farhan Honar
اهاا مرسیی -
سید حسین حسینی 0
میشه بیشتر توضیح بدین؟@سمیه-صادقلو در مرور گفتار دوم فصل 5 زیست دوازدهم گفته است:
سید حسین حسینی 0
میشه بیشتر توضیح بدین؟ببین انزیم ATP ساز یه کانالی داره که پروتون ها در جهت شیب غلظت ازاون رد میشن و انتشارش تسهیل شده است در واقع انزیم ATP ساز به انرژی پروتون برای عبور خوش نیازه نداره مثل پمپ ها نیست که ازeانرژی بگیره بعدا شوتش کنه داخل
-
@سمیه-صادقلو
حواستون باشه انزیم ATP ساز برای تولید ATP نیازی به انرژی پروتون نداره...میدونم سادست ولی خودم اشتباه کردم این موردو.سید حسین حسینی 0 در مرور گفتار دوم فصل 5 زیست دوازدهم گفته است:
حواستون باشه انزیم ATP ساز برای تولید ATP نیازی به انرژی پروتون نداره
خب پس اصلا مگه هدف این نیس از انرژِش استفاده بشه؟
-
@سمیه-صادقلو
حواستون باشه انزیم ATP ساز برای تولید ATP نیازی به انرژی پروتون نداره...میدونم سادست ولی خودم اشتباه کردم این موردو.سید حسین حسینی 0 در مرور گفتار دوم فصل 5 زیست دوازدهم گفته است:
@سمیه-صادقلو
حواستون باشه انزیم ATP ساز برای تولید ATP نیازی به انرژی پروتون نداره...میدونم سادست ولی خودم اشتباه کردم این موردو.بنظر من که نیاز داره. کتاب هم گفته پروتون ها از بخش کانالی آنزیم میگذرند و انرژی مورد نیاز برای تشکلیل Atp فراهم میشه
-
سید حسین حسینی 0
میشه بیشتر توضیح بدین؟ببین انزیم ATP ساز یه کانالی داره که پروتون ها در جهت شیب غلظت ازاون رد میشن و انتشارش تسهیل شده است در واقع انزیم ATP ساز به انرژی پروتون برای عبور خوش نیازه نداره مثل پمپ ها نیست که ازeانرژی بگیره بعدا شوتش کنه داخل
سید حسین حسینی 0
برا تولید ای تی پی نیاز داره دگ برا عبور نداره شما برعکس گفتین فک کنم -
سید حسین حسینی 0 در مرور گفتار دوم فصل 5 زیست دوازدهم گفته است:
بله منظورم برای عبور خود پروتون بود عذر میخوام جمله رو اشتب نوشتم
-
بله منظورم برای عبور خود پروتون بود عذر میخوام جمله رو اشتب نوشتم
سید حسین حسینی 0
بله ممنون
خواهش میکنم پیش میاد -
سید حسین حسینی 0
سید حسین حسینی 0
منم گفتم برای عبورش نیاز نداره ولی برای تولید ATP چرا ..عذرمیخوام
-
Farhan Honar ادامه نکات زنجیره ی انتقال الکترون:
🔷همه ی پروتئین های زنجیره انتقال الکترون میتوکندری بصورت یک مجموعه باعث فعال شدن آنزیم ATP ساز میشوند.
پس «همن ی این پروتئین ها در تشکیل پیوند پر انرژی بین برخی گروه های فسفات مؤثرند»🔷ترکیب) آنزیم ATP ساز راکیزه برخلاف ATPساز کلروپلاست، داری قسمتی با خاصیت آنزیمی بزرگتر نسبت به بخش کانالی مستقر در غشا است.(به شکل نگاه کنید متوجه میشوید)
Farhan Honar چنتا نکته دیگه
ب
قسمت انتقال دهنده در atpسار کلروپلاست نسبت به راکیزه پر کاربرد ترو بزرگتره(گوشه جیب داشته باشیمش)
قسمتی از انزیم atp ساز که خاصیت انزیمی دارد به سمت ماتریکسه:/گفتم یادمون نره -
@سمیه-صادقلو
مرور ص اخر
میزان انجام چرخه کربس و گلیکولیز در یاخته تابع نظر atp,aDp هستش اگر میزان atp زیاد باشد انزیم های درگیر گلیکولیز و کربس مهار میشوند تا تولید atp کم شود
اگرم atp کم باسه ولی adp زیاد باشه انزژم ها فعال و تولید atp افزایش میابد -
Farhan Honar چنتا نکته دیگه
ب
قسمت انتقال دهنده در atpسار کلروپلاست نسبت به راکیزه پر کاربرد ترو بزرگتره(گوشه جیب داشته باشیمش)
قسمتی از انزیم atp ساز که خاصیت انزیمی دارد به سمت ماتریکسه:/گفتم یادمون نرهMahan Xodayi 2 نکاتی چند :
الکترون های حاصل از اکسایش NADH و FADH2 دو نقش مهم دارند:
1️⃣ تامین انرژی پمپ های پروتونی👈ایجاد شیب غلظت H+👈در نهایت تامین انرژی مورد نیاز برای آنزیم آ.ت.پ ساز2️⃣ این الکترون ها به اکسیژن که پذیرنده نهایی الکترون است، منتقل میشه👈....👈 در نهایت منجر به تشکیل آب میشه
-
@سمیه-صادقلو
بیایم یه کد بزاریم ...اگه قسمت ماتریکس دارو بگیم بستره وا اون یکی رو بگیم فضای بین دو غشا همچنین در تیلاکوئید که بستره داره و فضلی درون تیلاکوئید داره ....یه رمزی میزاریم
بسترررررررهههههه......کمتررررررررههههه
یعنی تراکم پروتون بستره کمتره اون یکی جا بیشتره. -
@سمیه-صادقلو
بیایم یه کد بزاریم ...اگه قسمت ماتریکس دارو بگیم بستره وا اون یکی رو بگیم فضای بین دو غشا همچنین در تیلاکوئید که بستره داره و فضلی درون تیلاکوئید داره ....یه رمزی میزاریم
بسترررررررهههههه......کمتررررررررههههه
یعنی تراکم پروتون بستره کمتره اون یکی جا بیشتره.سید حسین حسینی 0 عالی بود😂
-
سید حسین حسینی 0 عالی بود😂
Mahan Xodayi 2
ممنون...گفتم یادتون نره