مرور گفتار سوم فصل 5
-
Mahan Xodayi 2
کتاب اونجوری نشون داده ولی واقعا درسته دیگه اقا ...تو کربن دی اکسید رو میکنی میشه اتانال دیگه مگه غیر اینه...به محض کنده شدن کربن دی اکسید اتانال تولید میشهسید حسین حسینی 0 بله درسته ولی در مورد پیروات اکسایششم پی این صدق میکنه در حالی که میدونیم چقدر کتابا روی تقدم تاخر این قضیه تاکید دارن...
-
Farhan Honar در مرور گفتار سوم فصل 5 گفته است:
هر مولکولی که در پی ایجاد پیوند بین نوکلئوتید ها در یک یاخته یوکاریوتی ایجاد میشه:
ترکیبات دی نوکلئوتیدی مثل NADH , FADH2
و یا ترکیبات پلی نوکلئوتیدی مثل دنا و رنا
همه این مولکول ها در پی فعالیت آنزیم ایجاد شدهاند.ببخشید من اینو متوجه نمیشم
@سمیه-صادقلو منظورم اینه که وقتی در تستی میگه
«هر مولکولی که در پی ایجاد پیوند بین نوکلئوتید ها ایجاد میشه .....»
علاوه بر دنا و رنا میتونیم ، NADH , FADH2 رو هم در نظر بگیریم چون اینها ترکیبات دو نوکلئوتیدی هستن.و قطعا در تشکلیشون آنزیم هایی دخیل هستن
-
سید حسین حسینی 0 بله درسته ولی در مورد پیروات اکسایششم پی این صدق میکنه در حالی که میدونیم چقدر کتابا روی تقدم تاخر این قضیه تاکید دارن...
Mahan Xodayi 2
این جمله بهتره
بلافاصله پس از ازاد شدن کربن دی اکسید .اتانال تولید میشه
بله میدونم چی میگید اول کربن دی اکسید باید کنده شه بعدا اتانال تولید میشه -
Mahan Xodayi 2
این جمله بهتره
بلافاصله پس از ازاد شدن کربن دی اکسید .اتانال تولید میشه
بله میدونم چی میگید اول کربن دی اکسید باید کنده شه بعدا اتانال تولید میشهسید حسین حسینی 0
الان درس شد
-
نکات ۲ صفحه آخر گفتار ۳
پاد اکسنده ها .... آنتی اکسیدان ها :مثل کارتنوئیدها و مواد رنگی کریچه و لیکوپن و ...
دارای خاصیت ضد سرطانی
بهبود عملکرد مغز و دیگر اندام هاما کلا نمیتوانیم از تولید رادیکال های آزاد جلوگیری کنیم .بلکه فقط میتوانیم از طریق پاداکسنده ها با آنها مبارزه کرده و مانع اثر تخریبی شان شویم.
🩸رادیکال های برای جبران کمبود الکترون خود به مولکول های سازنده یاخته حمله میکنند و با شرکت در واکنش ها یک الکترون میگرند و الکترون های شان جفت میشوند.و در نهایت باعث تخریب یاخته می شوند(بافت مردگی)
🩸پاداکسنده ها چگونه با رادیکال های آزاد مبارزه میکنند؟؟؟
پاداکسنده ها در مبارزه با رادیکال های آزاد خودشان اکسید میشوند و مانع اکسایش اجزای اصلی و مولکول های دیگر یاخته میشوند.(خودشان را فدا میکنند).
پس پادامسنده در واقع باعث احیای(کاهش) رادیکال های آزاد می شوند.🩸نکته مهم در مورد تشکیل رادیکال های آزاد این است که در ابتدا حتما باید الکترون به اکسیژن منتقل شود(ولی در ادامه وارد واکنش تشکیل آب نشود).
پس کربن مونوکسید و سیانید که باعث توقف انتقال الکترون به اکسیژن و زنجیره انتقال الکترون میشوند، سرعت تشکیل رادیکال های آزاد را کاهش می دهند.Farhan Honar در مرور گفتار سوم فصل 5 گفته است:
کته مهم در مورد تشکیل رادیکال های آزاد این است که در ابتدا حتما باید الکترون به اکسیژن منتقل شود(ولی در ادامه وارد واکنش تشکیل آب نشود).
پس کربن مونوکسید و سیانید که باعث توقف انتقال الکترون به اکسیژن و زنجیره انتقال الکترون میشوند، سرعت تشکیل رادیکال های آزاد را کاهش می دهند.ببخسید من اینو نمیفهمم
-
@سمیه-صادقلو در مرور گفتار سوم فصل 5 گفته است:
Farhan Honar در مرور گفتار سوم فصل 5 گفته است:
%(#00ff73)[Atp تولید شده در قندکافت وارد راکیزه نمیشود.]
ببخشید این از کجا نتیجه شده؟
خب بی هوازی است دیگه
سید حسین حسینی 0
ربطی نداشت که
ای تی پی در گلیکولیز چه ربطی ب بیهوازی داره اخه
طبق شکل نکته رو گفتن ایشون -
@سمیه-صادقلو نه بنظر من این جمله درست نیست طبق اون نمودار کتاب ما تقدم تاخر میگیم برای ازاد شدن کربن دی اکسید
Mahan Xodayi 2
اها مرسی -
سید حسین حسینی 0
ربطی نداشت که
ای تی پی در گلیکولیز چه ربطی ب بیهوازی داره اخه
طبق شکل نکته رو گفتن ایشون@سمیه-صادقلو
خوبه خودت میدونی میزنی تو سرما اره ربطی نداره -
ی سوال
من ی نکته ای نوشتم با نکاتی که شماها گفتین نمیخونه اینکه در انسان تخمیر الکلی دیده نمیشود ولی شماها عوارض تولید تخمیر الکلی انسانو در نظر گرفتین؟؟پس خیلی سبز باز اشتباه کرده؟ -
@سمیه-صادقلو
خوبه خودت میدونی میزنی تو سرما اره ربطی ندارهسید حسین حسینی 0
وای ناراحت نشو کی زدم اخه من بچارا ببخشید اگه ناراحت شدین
من نمیدونستم اقا فرهان توضیح دادن الان فهمیدم -
سید حسین حسینی 0
من نمیدونستم اقا فرهان توضیح دادن الان فهمیدم@سمیه-صادقلو
بابا شوخی کردم -
ی سوال
من ی نکته ای نوشتم با نکاتی که شماها گفتین نمیخونه اینکه در انسان تخمیر الکلی دیده نمیشود ولی شماها عوارض تولید تخمیر الکلی انسانو در نظر گرفتین؟؟پس خیلی سبز باز اشتباه کرده؟Mahan Xodayi 2
اینو یکی از اقای میرزایی پرسید گفتن اونوقت موقع فوتبال باید مست بشیم ک اکسیژن کمه
گفتن نداریم من ولی نمیدونم کدوم باید در نظر گرف -
سید حسین حسینی 0
من نمیدونستم اقا فرهان توضیح دادن الان فهمیدم@سمیه-صادقلو
ناراحت چیه -
ی سوال
من ی نکته ای نوشتم با نکاتی که شماها گفتین نمیخونه اینکه در انسان تخمیر الکلی دیده نمیشود ولی شماها عوارض تولید تخمیر الکلی انسانو در نظر گرفتین؟؟پس خیلی سبز باز اشتباه کرده؟Mahan Xodayi 2
Farhan Honar نظرت؟ -
Mahan Xodayi 2
اینو یکی از اقای میرزایی پرسید گفتن اونوقت موقع فوتبال باید مست بشیم ک اکسیژن کمه
گفتن نداریم من ولی نمیدونم کدوم باید در نظر گرف@سمیه-صادقلو
چه کوبنده
-
@سمیه-صادقلو
ناراحت چیهسید حسین حسینی 0 :/یاد نهم افتادم ی کتاب مضخرف بود فک کنم تفکر ناراحتی چیست؟استرس چیست://
یهو یادم افتاد عصبی شدم:( -
@سمیه-صادقلو
چه کوبنده
-
سید حسین حسینی 0 :/یاد نهم افتادم ی کتاب مضخرف بود فک کنم تفکر ناراحتی چیست؟استرس چیست://
یهو یادم افتاد عصبی شدم:(Mahan Xodayi 2
وای الاه اولدیم زهلم گتمیش کیتاببب
-
Mahan Xodayi 2
وای الاه اولدیم زهلم گتمیش کیتاببب
@سمیه-صادقلو ما معلممون باشعور بود میگفت ازمون دارین نخونین وسط سال عوض شد بی ات اجیسی اومد کتابو به خوردمون داد
-
@سمیه-صادقلو منظورم اینه که وقتی در تستی میگه
«هر مولکولی که در پی ایجاد پیوند بین نوکلئوتید ها ایجاد میشه .....»
علاوه بر دنا و رنا میتونیم ، NADH , FADH2 رو هم در نظر بگیریم چون اینها ترکیبات دو نوکلئوتیدی هستن.و قطعا در تشکلیشون آنزیم هایی دخیل هستن
Farhan Honar
اها اخه من امروز دقیقا ی تست اینجوری زدم اقای موقاری در نظر نگرفتن اینارو
چون ساختار اینا تو ایا میدانیده