فصل ۸ دوازدهم
-
سلام ، من یکم با این گذاره به مشکل خوردم ممنون میشم واسم تحلیلش کنید
رفتار های غریضی در هنگام تولد می توانند ایجاد شوند .
من مشکلم با کلمه ایجاد شدن هست . ایجاد شدن با تولید شدن یک معنی رو میرسونن . این کلمه اشتباه نیست که بگیم غریزه ایجاد یا تولید شده ؟ خب وقتی غریزی هستش یعنی نسل به نسل منتقل شده و بروز پیدا میکنه ن اینکه یهو ایجاد بشه ((مثل جهش)) ؟!
@دوازدهم کنکور سرنوشت @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @تجربیا @همیار -
سلام ، من یکم با این گذاره به مشکل خوردم ممنون میشم واسم تحلیلش کنید
رفتار های غریضی در هنگام تولد می توانند ایجاد شوند .
من مشکلم با کلمه ایجاد شدن هست . ایجاد شدن با تولید شدن یک معنی رو میرسونن . این کلمه اشتباه نیست که بگیم غریزه ایجاد یا تولید شده ؟ خب وقتی غریزی هستش یعنی نسل به نسل منتقل شده و بروز پیدا میکنه ن اینکه یهو ایجاد بشه ((مثل جهش)) ؟!
@دوازدهم کنکور سرنوشت @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @تجربیا @همیارMohamad Saleh Hasanzadeh سلام
بنظرم اینجا ایجاد میشن یعنی بروز پیدا میکنن خب مثلا در جوجه کاکایی رفتار نوک زدن در تخم که بروز پیدا نمیکنه بعد تولد این رفتار مشاهده میشه.... -
Mohamad Saleh Hasanzadeh سلام
بنظرم اینجا ایجاد میشن یعنی بروز پیدا میکنن خب مثلا در جوجه کاکایی رفتار نوک زدن در تخم که بروز پیدا نمیکنه بعد تولد این رفتار مشاهده میشه....Mahan Xodayi 2 بله منم موافقم. درسته رفتار غریزی هست و اطلاعات مربوط به آن در ژنهاش وجود داره ولی این ژن ها بعد از تولد بیان میشه و بعد از تولد است که این رفتار غریزی بروز پیدا میکنه و ایجاد میشه
-
Mahan Xodayi 2 بله منم موافقم. درسته رفتار غریزی هست و اطلاعات مربوط به آن در ژنهاش وجود داره ولی این ژن ها بعد از تولد بیان میشه و بعد از تولد است که این رفتار غریزی بروز پیدا میکنه و ایجاد میشه