خلاصه نویسی شیمی
-
سلام صبح همگی بخیر
من میخواستم یه سوال بپرسم
برای شیمی بخواییم خللاصه نویسی کنید فقط فرمول ها رو مینویسید یا اینکه بعضی از متن ها رو هم مینویسید
اخه من وقتی میخوام خلاصه نویسی کنم حس میکنم دارم کل کتاب رو مینویسم میشه یکی منو راهنمایی کنه ممنون میشم -
سلام صبح همگی بخیر
برای شیمی بخواییم خللاصه نویسی کنید فقط فرمول ها رو مینویسید یا اینکه بعضی از متن ها رو هم مینویسید
اخه من وقتی میخوام خلاصه نویسی کنم حس میکنم دارم کل کتاب رو مینویسم میشه یکی منو راهنمایی کنه ممنون میشمkimia ghalandari82 در خلاصه نویسی شیمی گفته است:
سلام صبح همگی بخیر
اخه من وقتی میخوام خلاصه نویسی کنم حس میکنم دارم کل کتاب رو مینویسم میشه یکی منو راهنمایی کنه ممنون میشم -
K kimia ghalandari82 marked this topic as a question on
-
kimia ghalandari82 در خلاصه نویسی شیمی گفته است:
سلام صبح همگی بخیر
اخه من وقتی میخوام خلاصه نویسی کنم حس میکنم دارم کل کتاب رو مینویسم میشه یکی منو راهنمایی کنه ممنون میشمkimia ghalandari82 در خلاصه نویسی شیمی گفته است:
kimia ghalandari82 در خلاصه نویسی شیمی گفته است:
سلام صبح همگی بخیر
سلام صبح همگی بخیر
اخه من وقتی میخوام خلاصه نویسی کنم حس میکنم دارم کل کتاب رو مینویسم میشه یکی منو راهنمایی کنه ممنون میشمkimia ghalandari82
سلام دوازدهم هستین؟ -
kimia ghalandari82
سلام دوازدهم هستین؟@سمیه-صادقلو فارغ التحصیل
-
@سمیه-صادقلو فارغ التحصیل
kimia ghalandari82
برا کنکور امسال میخواین خلاصه نویسی کنید؟ -
kimia ghalandari82
برا کنکور امسال میخواین خلاصه نویسی کنید؟این پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
kimia ghalandari82
عزیزم برا امسال یا سال بعد؟ -
این پست پاک شده!
kimia ghalandari82
منظورم اینه قصدت کنکور 401 یا 402؟ -
kimia ghalandari82
منظورم اینه قصدت کنکور 401 یا 402؟@سمیه-صادقلو 401
-
kimia ghalandari82
عزیزم برا امسال یا سال بعد؟@سمیه-صادقلو همین امسال
-
@سمیه-صادقلو 401
kimia ghalandari82
خب توصیم اینه الان دگ خلاصه نویسی نکنی چون وقت محدوده
اما خلاصه باید شامل فرمول ها و نکات خیلی خیلی مهم باشه نه همه کتاب متن کتاب هم نیازی نیس خلاصه کنی همون کتاب بخون اوکیه -
kimia ghalandari82
خب توصیم اینه الان دگ خلاصه نویسی نکنی چون وقت محدوده
اما خلاصه باید شامل فرمول ها و نکات خیلی خیلی مهم باشه نه همه کتاب متن کتاب هم نیازی نیس خلاصه کنی همون کتاب بخون اوکیه@سمیه-صادقلو اهان ممنون
لطف کردی -
@سمیه-صادقلو اهان ممنون
لطف کردیkimia ghalandari82
خواهش میکنم کاری نکردم