گوارش در گاو
-
سلام....
این جمله که میگیم گوارش میکروبی در گاو مقدم بر گوارش انزیمی هست و هممون درست در نظرش میگیریم چرا درسته؟؟ خب مگه در دهان امیلاز گوارششو شروع نکرده؟دقت کنید نگفتم گوارش میکروبی در معده مقدم بر انزیمی معده هست..کل جمله رو در مورد کل لوله گوارشش در نظر میگیریم....
-
M Mahan Xodayi 2 marked this topic as a question on
-
سلام....
این جمله که میگیم گوارش میکروبی در گاو مقدم بر گوارش انزیمی هست و هممون درست در نظرش میگیریم چرا درسته؟؟ خب مگه در دهان امیلاز گوارششو شروع نکرده؟دقت کنید نگفتم گوارش میکروبی در معده مقدم بر انزیمی معده هست..کل جمله رو در مورد کل لوله گوارشش در نظر میگیریم....
-
@Mahan-Xodayi-2سلام
تنها دلیلی که میشه براش آورد اینه که دفعه اول بلع اونقدر غذا تو دهان نشخوار کننده بنده خدا نمیمونه که فرصت گوارش و ترکیب با غذا پیادا کنه . دلیل دیگه ای به نظرم نمیاد.@Kosar-Mortazavi خب اخه قانع کنندس نیس به هر حال یه گاز به غذاهه زده:/ درسته که قورتش نداده....
-
@Kosar-Mortazavi خب اخه قانع کنندس نیس به هر حال یه گاز به غذاهه زده:/ درسته که قورتش نداده....
Mahan Xodayi 2 در مرحله اول جویدن غذا رو شروع میکنه و به همین کیفیت میکنه .بعد وارد معده میشه ، و گوارش میکروبی
بعد به دهان برمیگرده و اینبار همراه با گوارش مکانیکی ، گوارش شیمیایی توسط آمیلاز هم شاید دیده بشه -
Mahan Xodayi 2 در مرحله اول جویدن غذا رو شروع میکنه و به همین کیفیت میکنه .بعد وارد معده میشه ، و گوارش میکروبی
بعد به دهان برمیگرده و اینبار همراه با گوارش مکانیکی ، گوارش شیمیایی توسط آمیلاز هم شاید دیده بشهFarhan Honar همینو میگم ....غذا رو نیمه جویده میکنه و به هر حال باید امیلاز تاثیر گذار باشه چون ی مقدار جویده شده الان ادم هم غذا رو میزاره دهنش درسته قورتشم بده امیااز و بزاق روش اثر دارن دیگه
-
Farhan Honar همینو میگم ....غذا رو نیمه جویده میکنه و به هر حال باید امیلاز تاثیر گذار باشه چون ی مقدار جویده شده الان ادم هم غذا رو میزاره دهنش درسته قورتشم بده امیااز و بزاق روش اثر دارن دیگه
Mahan Xodayi 2 منم تا حدی قبول دارم ولی میگم دلیلی که بر درستی این جمله میارن اینه. باید بعدا کتاب کار رو نگاه کنم.
کتاب درسی چی میگه دقیقا؟ -
Mahan Xodayi 2 منم تا حدی قبول دارم ولی میگم دلیلی که بر درستی این جمله میارن اینه. باید بعدا کتاب کار رو نگاه کنم.
کتاب درسی چی میگه دقیقا؟@Kosar-Mortazavi غذا را نیمه جویده میبلعد و بعدش اون پروسه های نشخوار رو گفته.... ولی تستا رو این جمله تاکید دارن که درسته
-
@Kosar-Mortazavi غذا را نیمه جویده میبلعد و بعدش اون پروسه های نشخوار رو گفته.... ولی تستا رو این جمله تاکید دارن که درسته
Mahan Xodayi 2 بنظرم همینی که گفتم به احتمالاً درست باشه.
بار اول که غذا رو وارد دهنش میکنه ، یکم دهنشو میچرخونه(نشخوار میکنه) و با دندوناش غذا رو تا حدی گوارش مکانیکی میده ولی فرصت به ترشح آمیلاز نمیرسه.
مثلا میتونیم مثل یه تونل فرضش کنیم ، غذا میاد ، تو دهن یه چند سیلی به عنوان گوارش مکانیکی میخوره ، بعد دیگه نمیمونه آمیلاز هم اثر کنه ، سرازیر میشه و میره به سمت معده. -
Mahan Xodayi 2 بنظرم همینی که گفتم به احتمالاً درست باشه.
بار اول که غذا رو وارد دهنش میکنه ، یکم دهنشو میچرخونه(نشخوار میکنه) و با دندوناش غذا رو تا حدی گوارش مکانیکی میده ولی فرصت به ترشح آمیلاز نمیرسه.
مثلا میتونیم مثل یه تونل فرضش کنیم ، غذا میاد ، تو دهن یه چند سیلی به عنوان گوارش مکانیکی میخوره ، بعد دیگه نمیمونه آمیلاز هم اثر کنه ، سرازیر میشه و میره به سمت معده.Farhan Honar مجبوریم فعلا به همین دلایل بسنده کنیم ..هرچند اصلا عقلانی نیس
-
Farhan Honar
@Kosar-Mortazaviتشکر
-
M Mahan Xodayi 2 has marked this topic as solved on
-
Farhan Honar
@Kosar-Mortazaviتشکر