IMG_20241003_203339.jpg
IMG_20241003_203922.jpg
سلام. برای این سوال که طول قطر مربع رو خواسته من اومدم یکی از قطر های مربع رو رسم کردم، یکی از نقاطی که در معادله خط قطر صدق میکنه منطبق میشه بر خطی که در صورت سوال داده شده و اون یکی نقطه هم مختصات مبدا مختصات رو پیدا کرد. از اینکه این نقاط درست هستند یا نه مطمئن نیستم. در هر صورت، طبق فرضیات، الان یک نقطه به مختصات (۰,۰) و یک خط به معادله y = 3x-9 داریم. برای بدست آوردن طول قطر مربع باید فاصله نقطه از خط رو بدست بیاریم. تمام این مراحل رو طی کردم اما جوابی که بدست آوردم با هیچکدوم از گزینه ها همخوانی نداشت.
IMG_20241003_204209.jpg
این سوال رو هم لطفا توضیح بدید.
@یازدهم @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
ریاضی .... شمارش
-
سلام دوستان. لطفاً راهحلتون برای این تست رو بفرمایید
گزینه ها
۷۲
۱۴۴
۱۴۴۰
۴۳۲۰ -
-
این پست پاک شده!
-
سلام نگاه کن ببین درسته؟
-
Mr Unknown XD آره درسته. خیلی ممنون
فقط چرا نمیتونیم از اصل متمم استفاده کنیم؟ برای سوال های دیگه ای مثل این که میتونستیم استفاده کنیم -
-
Faez Fateminia خیلی ممنون نکته ی خوبیه
-
Faez Fateminia در ریاضی .... شمارش گفته است:
سلام ظهرت بخیر، این راه واسه این سوال اشتباهه سوالو دوباره بخون نوشته هیچکدام از حروف کلمه (خوش) کنار هم نباشن یعنی عبارت هایی مثل (خش) مثل (خو) مثل (وش) حق ندارن کنار هم باشن در حالی که داخل اون راه شما صرفا حالت هایی که کلمه ( خوش) (شوخ) و اون حالت های دیگش کنار هم هستن رو حساب نمیکنی
-
Farhan Honar در ریاضی .... شمارش گفته است:
Mr Unknown XD آره درسته. خیلی ممنون
فقط چرا نمیتونیم از اصل متمم استفاده کنیم؟ برای سوال های دیگه ای مثل این که میتونستیم استفاده کنیمببین داخل ترکیبیات محدودیت خاصی نداری یعنی تنها سوالی که اگر کسی رفت توی جلسه کیک و ساندیس رو بخوره میتونه بشینه با دست بشمره همین ترکیبیات هست من الان راه با متمم رو میفرستم ( اما شما به صورت کلی متمم رو زیاد ندارین بیشتر مربوط به رشته مایه )
-
-
Mr Unknown XD ممنونم
-
Mr Unknown XD سلام بله ممنونم توجه نکرده بودم پس یعنی این سوال روش کلی نداره؟
-
Farhan Honar خواهش میکنم
-
Mr Unknown XD سلام بله ممنونم توجه نکرده بودم پس یعنی این سوال روش کلی نداره؟
سلام اون روش اولی که نوشتم فکر میکنم شما هم تجربی باشین راه خوبیه
کلی که نه نمیدونم حقیقتا
حروف دیگه رو اول میچینم بعد میگم بین اینا چند تا جای خالیه؟ میگیم ۵ تا خب ۳ تاشو انتخاب میکنم این ( خ و ش) رو میذارم توشون حالا این ۳ تارو با هم چرخش میدم سه فاکتویل اون بقیه رو هم با هم چرخش میدم ولی روش کلی ندیدم شایدم باشه -
Mr Unknown XD آها بله تجربیم
راستش اون سه فاکتوریل و چهار فاکتوریل رو متوجه شدم فقط اون جای خالی و اون ترکیب سه از پنج رو نفهمیدم -
Mr Unknown XD آها بله تجربیم
راستش اون سه فاکتوریل و چهار فاکتوریل رو متوجه شدم فقط اون جای خالی و اون ترکیب سه از پنج رو نفهمیدمببین یک توضیحی میدم برای بقیه سوالات هم خوبه تو فرض کن میخوایم یک بازی انجام بدیم به طوری که حروف (خ و ش) کنار هم نباشن ولی بقیه مشکلی ندارن خب من بازی رو شروع میکنم میگم برای اینکه کنار هم نباشن این حروف چی کار کنم؟؟؟ مثلا به ذهنم میرسه میگم خب باید بین همین حروف( خ و ش) از بقیه بیان بشینن قبوله؟؟؟ خب پس اول میام میگم بقیه بشینین یعنی اینطوری. ( س ی م ا) خب اینا نشستن میگم قبول داری باید حروف ( خ و ش) داخل فاصله های بینش باشه میگی نه میگم ببین منظورم از فاصله این هست
(س ی ما ) میگم این گلابی هارو میبینی باید حروف ( خ و ش) روی یکی از گلابی ها بشینن خب چند تا گلابی داریم؟؟ ۵ تا اما من ۳ تاشو لازم دارم خب پس میام به جای ۳ تا از گلابی ها این حروفو میذارم پس ( انتخاب ۳ از ۵) خب اوکی اینجا تموم شد حالا خود این حروف ( خ و ش) میتونن به ۳ قاکتوریل بچرخن بقیه حروف هم به ۴ فاکتوریل -
Mr Unknown XD آها خیلی ممنونم