نام گذاری
-
سلااام وقتتون بخیر مقاومت معادل این سوال با تکنیک نام گذاری چه شکلیه؟
میدونم واقعا نام گذاری لازم نداره و همینطوری راحت ترم هست. ولی ممنون میشم بگین
دانش-آموزان-آلاء -
سلااام وقتتون بخیر مقاومت معادل این سوال با تکنیک نام گذاری چه شکلیه؟
میدونم واقعا نام گذاری لازم نداره و همینطوری راحت ترم هست. ولی ممنون میشم بگین
دانش-آموزان-آلاءMehrsa 14
بدون نام گذاری جوابو چند میاری؟ -
Mehrsa 14
اوکی بزار یکم کلنجار برم ی سیم کم میارم نمیدونم چرا وقتی نام گذاری میکنم -
احتمالا نیازه سرت رو بچرخونی معذرت
-
احتمالا نیازه سرت رو بچرخونی معذرت
Mr Unknown XD
دستتون درد نکنه خیلی ممنون -
@سمیه-صادقلو
دستت درد نکنه🤍
منم کلی روش فکر کردم جور در نمیومد اشتباهم این بود که بین ۲ و ۴ هم حرف گذاشتمMehrsa 14
دقیییقا اشتباه منم این بودد وایی -
Mehrsa 14
هوممم -
Mehrsa 14
انشالا -
یه سوال دیگه برام پیش اومد اینکه مثلا چرا وقتی ترتیب نقاط رو عوض میکنیم جواب عوض میشه. تو یه سوالایی میگه مثلا مقاومت معادل رو بین نقاط aوb....و bوa پیدا کنید و جوابا فرق داره. حالا اگر نگه از کجا بفهمیم ترتیب رو چجوری بذاریم؟
تجربیا ریاضیا دانش-آموزان-آلاء -
یه سوال دیگه برام پیش اومد اینکه مثلا چرا وقتی ترتیب نقاط رو عوض میکنیم جواب عوض میشه. تو یه سوالایی میگه مثلا مقاومت معادل رو بین نقاط aوb....و bوa پیدا کنید و جوابا فرق داره. حالا اگر نگه از کجا بفهمیم ترتیب رو چجوری بذاریم؟
تجربیا ریاضیا دانش-آموزان-آلاءMehrsa 14 در نام گذاری گفته است:
تجربیا ریاضیا دانش-آموزان-آلاءسلام ببین تو نقطه گذاری رو از یا چپ ترین یا راست ترین جا شروع کن هر جور حال کردی نام گذاری کن فقط حواست باشه اون اسمایی که خودش گفته رو بکار ببری مثلا این سوال هیچ فرقی نمیکرد کی رو آ بگیرم کی رو بی منم اومدم الکی اسماشو اونطوری گذاشتم اگر مثال خاصی مد نظرت هست بذار منم فکر کنم ولی فکر میکنم همینا بود منظورت
-
Mehrsa 14 در نام گذاری گفته است:
تجربیا ریاضیا دانش-آموزان-آلاءسلام ببین تو نقطه گذاری رو از یا چپ ترین یا راست ترین جا شروع کن هر جور حال کردی نام گذاری کن فقط حواست باشه اون اسمایی که خودش گفته رو بکار ببری مثلا این سوال هیچ فرقی نمیکرد کی رو آ بگیرم کی رو بی منم اومدم الکی اسماشو اونطوری گذاشتم اگر مثال خاصی مد نظرت هست بذار منم فکر کنم ولی فکر میکنم همینا بود منظورت
Mr Unknown XD
مثلا این سوال خودش گفته از کجا بریم ولی اگر نمی گفت ما ممکن بود بین fو h بریم یا fوg بعد این مدلی جوابایی که به دست میومد فرق داشت. -
Mr Unknown XD
مثلا این سوال خودش گفته از کجا بریم ولی اگر نمی گفت ما ممکن بود بین fو h بریم یا fوg بعد این مدلی جوابایی که به دست میومد فرق داشت.Mehrsa 14 در نام گذاری گفته است:
Mr Unknown XD
مثلا این سوال خودش گفته از کجا بریم ولی اگر نمی گفت ما ممکن بود بین fو h بریم یا fوg بعد این مدلی جوابایی که به دست میومد فرق داشت.اره الان خودش گفته سرو ته رو کجا بگیرین واسه همین باید حواست جمع باشه ولی به طور معمول از یک سمت شروع کنی اوکی هست
-
Mr Unknown XD
مثلا این سوال خودش گفته از کجا بریم ولی اگر نمی گفت ما ممکن بود بین fو h بریم یا fوg بعد این مدلی جوابایی که به دست میومد فرق داشت.اره الان خودش گفته سرو ته رو کجا بگیرین واسه همین باید حواست جمع باشه ولی به طور معمول از یک سمت شروع کنی اوکی هست
Mr Unknown XD
آها خیلی ممنونممثلا الان اینجا اگر نمیگفت، از F شروع میکردم یا از H ترتیبش رو چه شکلی باید میرفتم که جوابا یکی بشه؟
-
Mr Unknown XD
آها خیلی ممنونممثلا الان اینجا اگر نمیگفت، از F شروع میکردم یا از H ترتیبش رو چه شکلی باید میرفتم که جوابا یکی بشه؟
Mr Unknown XD
ببین سوال نمیتونه بهت هیچ جایی رو نگه
اگر بهت مدار بده خب با استفاده از اون مولد اولش میفهمی اما اگر همین شکلو خالی بهت بده نمیشه بررسی کرد حتی امکان داره به جای HF یک نقطه اون وسط ها منظورش باشه ما که نمیدونیم -
Mr Unknown XD
ببین سوال نمیتونه بهت هیچ جایی رو نگه
اگر بهت مدار بده خب با استفاده از اون مولد اولش میفهمی اما اگر همین شکلو خالی بهت بده نمیشه بررسی کرد حتی امکان داره به جای HF یک نقطه اون وسط ها منظورش باشه ما که نمیدونیمMr Unknown XD
یعنی یا مولد میدن که سر و ته مدار مشخص باشه یا خود سوال میگه بین کدام دو نقطه که در اون صورت اون دو تا نقطه رو میذاریم اول و آخرش و هر چی موند وسطشون میذاریم.
خیلیی ممنوننن لطف کردین متوجه شدم