از کنکوریع ۴۰۱ به کنکوریع ۴۰۲
-
@jahad-128 از شهرستان هاش
-
فقط ریاضی م اصلان با این که آیند فرمول ها طبق کتاب کار بخوام بخونم يخلي برام سخته جوري که 10 تا سوال 50 دقیقه درگیرش با تحلیلش
نظرتون درباره يا دبیر ریاضی آریان حیدری چیه؟
@jahad-128 عالیه داداش عالییییییییییییییییییی
من الان داشتم اریان میدیدم.
اوایل خودم خوندم بعد با ثابتی بعد عزیزی و حالا از اردیبهشت با اریان حیدری. ادم عاشق ریاضی میشه. قشنگ درک میکنه و تست هارم که میترکونی -
@jahad-128 یادم رفت مدرسه هست خخخخ.
من یازدهم از اسفند و کل دوازدهم به خاطر کرونا نرفتم مدرسه. -
فقط ریاضی م اصلان با این که آیند فرمول ها طبق کتاب کار بخوام بخونم يخلي برام سخته جوري که 10 تا سوال 50 دقیقه درگیرش با تحلیلش
نظرتون درباره يا دبیر ریاضی آریان حیدری چیه؟
@jahad-128 الان جزوه نکته و تستش سوالای گاج قلمچی گزینه دو و سنجش هست.
-
amir jedi چطوری میشه 12 دهم کلن نرفت مدرسه آنقدر دوست دارم
ولی از یک طرف هم دلم نمیا سر بعضی کلاسا نرم
@jahad-128 نه این فکرو از سرت بنداز بیرون.خخخخ
مال ما غیر حضوری شد اصلا نخوندم سال پیش و یازدهم رو. منو 2 سال عقب انداخت -
@jahad-128 عالیه داداش عالییییییییییییییییییی
من الان داشتم اریان میدیدم.
اوایل خودم خوندم بعد با ثابتی بعد عزیزی و حالا از اردیبهشت با اریان حیدری. ادم عاشق ریاضی میشه. قشنگ درک میکنه و تست هارم که میترکونیamir jedi وای آره دقیقا من موندم وقتی فیلم های ایشون رو دیدم. قشنگ متوجه می شدم با اینکه هنوز مثلان اون مباحثی که شروع کرده بودند نخونده بودم و لذت میبره آدم.
حالا با ایشون می خواستم امسال ثبت نام کنم دادشم خیلی بهم گفت که بیا تا بگریم دو تا مون با هاشون پیش بریم
اما فقط یک چیزی ذهنم درگیر کرده که واقعن مشکلی پیش نمیاد که ریاصی حتما با اون روش هها نباشه منظورم روش کتاب کارها و... إيناس که وقت گیره و آدم از ریاضی زده میشه.
و با همین روش های ایشون مشکلی پیش نمیاد -
amir jedi وای آره دقیقا من موندم وقتی فیلم های ایشون رو دیدم. قشنگ متوجه می شدم با اینکه هنوز مثلان اون مباحثی که شروع کرده بودند نخونده بودم و لذت میبره آدم.
حالا با ایشون می خواستم امسال ثبت نام کنم دادشم خیلی بهم گفت که بیا تا بگریم دو تا مون با هاشون پیش بریم
اما فقط یک چیزی ذهنم درگیر کرده که واقعن مشکلی پیش نمیاد که ریاصی حتما با اون روش هها نباشه منظورم روش کتاب کارها و... إيناس که وقت گیره و آدم از ریاضی زده میشه.
و با همین روش های ایشون مشکلی پیش نمیاد@jahad-128 خیلی مفهومی میگن. دیدی مثلا داره ترکیب توابع میگه یه دفعه معادله خط و وسطا گفت یه دفعه لگاریتم و..
-
@jahad-128 خیلی مفهومی میگن. دیدی مثلا داره ترکیب توابع میگه یه دفعه معادله خط و وسطا گفت یه دفعه لگاریتم و..
amir jedi دقیقا همه چیزم اون بین درس ميدند. خیلی خوب این طور
من هم کلاسیام ولی یک کلاس های دیگه رفتند بعد بیشترم تست می زدند منم با خودم هی می گم نکنه منم باید روش کتاب کار ها تست بزنم و... همون مدلی که تست می زدیم همشه من که ریاصی اونطوری یک عمري. طول میکشه برام
زودی هم می زارمش کنار می رم شیمی می خونم
-
حالا به نظرتون مشاور بگیرم یا نه چون خوده آقای افشار هم داخل سایتشون که دیدم کلن آشنای دارند با این طور کلاس های
می دونید که چی میگم از اون مشاور ها نیستند که ندوند بچه فیلم آموزشی می خواد ببینه و..
یا همین مثلا فیلم های الا. -
حالا به نظرتون مشاور بگیرم یا نه چون خوده آقای افشار هم داخل سایتشون که دیدم کلن آشنای دارند با این طور کلاس های
می دونید که چی میگم از اون مشاور ها نیستند که ندوند بچه فیلم آموزشی می خواد ببینه و..
یا همین مثلا فیلم های الا.@jahad-128
خب واقعن ادم نمی دونه چطور با مشاور کنار بیاد و بگه که می خواد فیلم آموزشی ببینه و..
اینا.
شما با اقای افشار نداشتید؟ -
یا همین مثلا فیلم های الا.@jahad-128 تو الان میخوای چی ببینی برای فیلم اموزشی؟!
کدوم درسا؟!
کدوم دبیر؟! -
@jahad-128
خب واقعن ادم نمی دونه چطور با مشاور کنار بیاد و بگه که می خواد فیلم آموزشی ببینه و..
اینا.
شما با اقای افشار نداشتید؟@jahad-128 کی هسن اقای افشار اسمش رو که نشنیدم.
من گاماس 20 مشاور گرفته بودم.
و سیب ترش یه برنامه رایگان 9 ساعته بود برای شروع از بهمن عالی بود اونو دیدم -
amir jedi من الان فعلان همین ریاضی
و زیست هم آقای موقاری که دیگه 11 دهم با ایشون تموم کنم.
و زیست حنیف عظیمی
و برای فیزیک هم راه ابریشم تازه گرفتم با آقای طلوعی@jahad-128 ماز میشناسی؟!
فرهمند نیا؟!
خیراندیش؟ -
@jahad-128
اینا.
شما با اقای افشار نداشتید؟@jahad-128 داداش اگه از تیر بخونی برنامه نمیخواد که؟! کلاس هارو انلاین میبینی و تمام.
برنامه واسه افلاین ها خوبه/انلاین الحمدالله نمیخواد. مثلا شنبه ساعت 16 نت20 به مدت 4 ساعت کلاس ریاضی داری مثلا ارین حیدری. -
@jahad-128 کی هسن اقای افشار اسمش رو که نشنیدم.
من گاماس 20 مشاور گرفته بودم.
و سیب ترش یه برنامه رایگان 9 ساعته بود برای شروع از بهمن عالی بود اونو دیدمamir jedi اها منم تازه گی ایشون رو پیدا کردم
بعد می دونید خوبیش چیه اینکه از اون گروه ها مشاوری اینا نیست که چند نین تا مشاور داشته باشند و... این طوری.
خودشون مشاور می شند نه اینکه زیر گروه یک مشاور دیگهو... -
amir jedi اها منم تازه گی ایشون رو پیدا کردم
بعد می دونید خوبیش چیه اینکه از اون گروه ها مشاوری اینا نیست که چند نین تا مشاور داشته باشند و... این طوری.
خودشون مشاور می شند نه اینکه زیر گروه یک مشاور دیگهو...@jahad-128 ماز رو میشناسی؟!
تو اینترنت بزن موسسه ماز.
ولی نمیفهمم چرا گیردادی مشاور خخخخ -
@jahad-128 داداش اگه از تیر بخونی برنامه نمیخواد که؟! کلاس هارو انلاین میبینی و تمام.
برنامه واسه افلاین ها خوبه/انلاین الحمدالله نمیخواد. مثلا شنبه ساعت 16 نت20 به مدت 4 ساعت کلاس ریاضی داری مثلا ارین حیدری.amir jedi
آره ولی مشکل من برای بقیقه تایم ازدمه که باید تست بزنم و درس های دیگه پوشش بدم
تنبلیه چیه نمی دونم یکی انگار باید بالا سرم باشه
چون تجربه کردم دارم میگم از وقتی مشاور دیگه ندارم درست نمی خونم که بیشتر همون درسی که دوست دارم مثلا شیمی می خونم..
بعد برنامه هم که بریزم که فعلان کنم و.. اینا اصلان خیلی درست انجام نمی دونم. همین ها که تجربشو همون داشتیم -
@jahad-128 ماز رو میشناسی؟!
تو اینترنت بزن موسسه ماز.
ولی نمیفهمم چرا گیردادی مشاور خخخخ -
amir jedi آره ماز می شناسم ولی خیلی با دبیر هاش آشنایی ندارم خیلی از هم کلاسیم امسال کلن ماز برداستند و کار کردند
@jahad-128 خیلی نه یکیشون
عده دیگشون یک جای دیگه می رفتن