7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
تست
-
سلام دوستان
این تست جواب صحیح گزینه ۲ گرفته .ومنظور صورت سوال هم حشرات و پستانداران کوچک میشه. و سوال من اینه که حشرات که همولنف دارن و محلول بودن گازها و اکسیژن و کربن دی اکسید ندارن چون تنفس نایدیسی دارند. پس چطور میشه جواب درست گزینه ۲ میشه؟
من کجا رو اشتباه میکنم ؟؟
تحلیل شما چیه!؟ -
nazanin.mirzai سلام
حدس من بر اینه که خب مایع گفته درسته واینکه چرا گفته اکسیژن بنظرم بخاط اینه که خب یاخته هایی دارن دیگه حشرات و تنفس یاخته ای هم که هر سلول زنده ای داره پس فک کنم میتونیم نتیجه گیری کنیم که Co2 (دارای اکسیژن) تولید میکنن و به همین دلیل میتونیم درون مایع آنها ببینیم اکسیژن رو...
البته بنظر خودم با عقل جور درنمیاد...ولی شاید شماهم با این مثال چیزی یادتون افتاده باشه که بتونه به جواب برسونه مارو...
پاسخنامه چه گفته است؟ -
nazanin.mirzai سلام بله درسته تنفسشون نایدیسی هست اما خب این اکسیژن که از طریق نایدیس ها میاد به وسیله ی یه مایع بین نایدیس و سلول های حشره جابجا میشه حالا با توجه به این که گزینه دو رو درست گرفته میشه گفت اون مایع همون همولنفشونه که بخاطر گردش خون باز بین سلول ها وجود داره
-
-
Mr. Wick آخه گفته مایع موثر درگردش مواد که برای حشرات میشه همولنف . اگه فقط میگفت مایع این استدلال درست بود.
پاسخنامه هم نداره از تست های راه ابریشمه که تحلیل ویدیویی داره.
-
nazanin.mirzai شعت
پس فک کنم خانم فاطمی نیا هم منطقشون خوب باشه..نظرتون چیه -
nazanin.mirzai
سلام اینکه همولنف و نقش گاز های تنفسیو اینا بله حرف شما درسته اما سلول های حشرات زندند و این همولنف هم به فضای بین سلولی پمپ میشه و خب سلول ها از فضای بین سلول اکسیژن رو دریافت میکنن. -
Faez Fateminia یعنی در نایدیس ها مایع وجود داره؟؟
-
درود.به به ، عجب گزینهای. درسته. انشعابات پایانی نایدیس ها دارای مایعی هستن برای تبادل. در مورد پستانداران کوچک هم که مشخصه دیگه
-
درود.به به ، عجب گزنهای. درسته. انشعابات پایانی نایدیس ها دارای مایعی هستن برای تبادل. در مورد پستانداران کوچک هم که مشخصه دیگه
-
این پست پاک شده!
-
nazanin.mirzai نه اصلا اگه به متن کتاب دقت کنین انتهای نایدیس ها بسته س و بین نایدیس و سلول مایع هس
-
سید حسین حسینی 0 در تست گفته است:
nazanin.mirzai
سلام اینکه همولنف و نقش گاز های تنفسیو اینا بله حرف شما درسته اما سلول های حشرات زندند و این همولنف هم به فضای بین سلولی پمپ میشه و خب سلول ها از فضای بین سلول اکسیژن رو دریافت میکنن.nazanin.mirzai
چون هنوز لیبل حل نشده است منم نظرم را میگم
با نظر ایشون موافقم و انشعابات پایانی نایدیس ها دارای مایع هست (علت اینکه چرا ابتدای نایدیس درپوش داره جلوگیری از تبخیر این مایع است )
خب تا اونجا که اکسیژن داخل مایع نایدیس هست بعد از اون به آب میان بافتی میاد که برای حشرات *همولنف نقش آب میان بافتی را بازی میکنه که خب درسته میشه .... مایع موثر در انتقال مواد --- همولنفه
اگه جواب سوالتون را گرفتید لیبلو حل شده بزنید -
Matin Mousavi 1 خب این مایعات که در انشعابات پایانی نایدیس ها هست وظیفه گردش مواد رو در بدن که ندارن و درواقع این وظیفه ی همولنف هست !!
-
Faez Fateminia بله طبق شکل کتاب که نایدیس ها به انشعابات کوچیکتری تقسیم و اصلا وارد سلول شدن و مایعی هم که در انتهای اونها هست که بین سلول و انتهای انشعابات تبادل گاز انجام میشه بالاخره اون مایع فقط وظیفه ش تبادل گازه نه گردش مواد در بدن!!!
-
@mitra-ism-rahmani آخه طبق شکل کتاب که انشعابات پایانی نایدیس وارد سلول شده پس گاز محلول در مایع انتهای نایدیس مستقیم وارد سلول میشه بدون اینکه به مایع میان بافتی بره!!
-
nazanin.mirzai نه خب کتاب راجع به این مایع حرفی نزده ولی خب چون این گزینه رو درست گرفته و ما مایع دیگه ای تو محیط بدن حشرات بلد نیستیم(یا شایدم نداریم)میگیم این مایع همولنفه
توی کتاب حرفی زده که این مایع نقشش فقط تبادله؟ -
Faez Fateminia در همولنف اکسیژن هم هست. اما خون تیره و روشن ندارن. این رو استاد موقاری یه جا دیگه گفته بودن. یادم نمیاد دقیق کجا ولی ایشون گفتن
-
Matin Mousavi 1 منظورتون اینه که همولنف در انتقال گازهای تنفسی موثره؟
پس این جمله کتاب چی:
در حشرات دستگاه گردش مواد نقشی در انتقال گازهای تنفسی ندارد. -
nazanin.mirzai والا تناقضی برامون پیش اومده. الان این جمله هم از یکی از منابع هست
-
Matin Mousavi 1 این جاندارانی که گفته منظورش حشراته؟