گفتار ۲ فتوسنتز
-
Farhan Honar
مرسسسسی بابت توضیحات 🌹🌹🌹❤️
فهمیدم مشکلم کجا بود اشتباه تایپی بودالکترون اند رو نوشته بودی الکترون آمد 😁😅😅😅
@Alzahra-Daftar آهاو. تقصیر کیبورد گوشیمه،🙏
-
دام تستی)))
جمله ی «در سبزدبسه فرایند کاهش نوعی ترکیب حامل الکترون در سطح غشای تیلاکویید انجام میگیرد»
غلطه.
چون در سطح غشای تیلاکویید ، NADP+ (که پذیرنده الکترون است) ، کاهش می یابد (نه حامل الکترون)Farhan Honar من کلا با اینا مشکل دارم الان کلا در حاملین الکترون تا زمانی که الکترون نگرفته حامل نمیگیم بهش درسته؟؟
ناقلین الکترون چین؟اون قبل الکترون گیریش؟ -
دام تستی)))
جمله ی «در سبزدبسه فرایند کاهش نوعی ترکیب حامل الکترون در سطح غشای تیلاکویید انجام میگیرد»
غلطه.
چون در سطح غشای تیلاکویید ، NADP+ (که پذیرنده الکترون است) ، کاهش می یابد (نه حامل الکترون)Farhan Honar به نظرم اصلا سطح غشا گفتنشم غلطه چون NADPH در درون بستره تولید میشه نه سطح غشا
-
@Alzahra-Daftar به سلامت خسته نباشی 🌸
-
ص اخر موند بازم:////
-
Farhan Honar من کلا با اینا مشکل دارم الان کلا در حاملین الکترون تا زمانی که الکترون نگرفته حامل نمیگیم بهش درسته؟؟
ناقلین الکترون چین؟اون قبل الکترون گیریش؟Mahan Xodayi 2
NADP+ یک ترکیب یونی مثبت است ، یعنی نیاز به الکترون داره
و پذیرنده ی الکترون هست و به نوعی ظرف خالی هست که میتونه الکترون بگیره و کاهش بیابهوقتی الکترون گرفت NADPH تشکلیل میشه ، که الکترون داره و حامل الکترون است.
کلا این ترکیبات NADH,FADH2,NADPH حامل دو الکترون پر انرژی هستند.
مولکول هایی هم که در زنجیره ی انتقال الکترون میتوکندری و هم تیلاکوئید هستن (بنظرم بجز پمپ ها) ، تا جایی که میدونم ناقل الکترونی بحساب میان -
Farhan Honar به نظرم اصلا سطح غشا گفتنشم غلطه چون NADPH در درون بستره تولید میشه نه سطح غشا
Matin Mousavi 1 در گفتار ۲ فتوسنتز گفته است:
Farhan Honar به نظرم اصلا سطح غشا گفتنشم غلطه چون NADPH در درون بستره تولید میشه نه سطح غشا
نه منظورم سطح غشای تلاکوئید بود
-
Matin Mousavi 1 در گفتار ۲ فتوسنتز گفته است:
نه منظورم سطح غشای تلاکوئید بود
Farhan Honar نه خب منم میگم اونجا نیست. درون بستره هست نه در غشای تیلاکوئید
-
Farhan Honar نه خب منم میگم اونجا نیست. درون بستره هست نه در غشای تیلاکوئید
Matin Mousavi 1 بله به نظرم یکی هستن . سطح غشای تلاکوئید منظورش درون غشا نیست ، بلکه یعنی روی غشای تیلاکویید که اونجا هم با بستره در تماس اند
-
سلام به همه ی رفقا 👇👇👇👇
Farhan Honar
Mahan Xodayi 2
@Mr.wick
@سمیه-صادقلو
@حامد-صباحی
سید حسین حسینی 0تشریف بیارید دور هم باشیم یه مروری کنیم
@Alzahra-Daftar تست

-
Mahan Xodayi 2
NADP+ یک ترکیب یونی مثبت است ، یعنی نیاز به الکترون داره
و پذیرنده ی الکترون هست و به نوعی ظرف خالی هست که میتونه الکترون بگیره و کاهش بیابهوقتی الکترون گرفت NADPH تشکلیل میشه ، که الکترون داره و حامل الکترون است.
کلا این ترکیبات NADH,FADH2,NADPH حامل دو الکترون پر انرژی هستند.
مولکول هایی هم که در زنجیره ی انتقال الکترون میتوکندری و هم تیلاکوئید هستن (بنظرم بجز پمپ ها) ، تا جایی که میدونم ناقل الکترونی بحساب میانFarhan Honar اهان ممنون بین این حامل ناقل گیج میشم
-
Farhan Honar اهان ممنون بین این حامل ناقل گیج میشم
Mahan Xodayi 2 خواهش 🌸
-
Matin Mousavi 1 بله به نظرم یکی هستن . سطح غشای تلاکوئید منظورش درون غشا نیست ، بلکه یعنی روی غشای تیلاکویید که اونجا هم با بستره در تماس اند
Farhan Honar ولی در تست های کانون من دیدم که اشتباه گرفتن سطح غشا رو
-
@Alzahra-Daftar تست

Farhan Honar جوابشو فعلا نزارین لطفا..
-
Matin Mousavi 1 که اینطور . من خودم اینو از روی یه تست نوشتم.دیگه بیشتر نمیدونم
البته اگه به شکل توجه کنیم ، اون پروتیین سطحی میتونیم بگیم در سطح غشای تیلاکویید هست ولی فرایند کاهش یافتن NADP+ در بستره هست.
پس احتمالاً حق با تو باشه. -
Farhan Honar جوابشو فعلا نزارین لطفا..
Mahan Xodayi 2 باشه ...
-
Matin Mousavi 1 که اینطور . من خودم اینو از روی یه تست نوشتم.دیگه بیشتر نمیدونم
البته اگه به شکل توجه کنیم ، اون پروتیین سطحی میتونیم بگیم در سطح غشای تیلاکویید هست ولی فرایند کاهش یافتن NADP+ در بستره هست.
پس احتمالاً حق با تو باشه.Farhan Honar شاید. ولی اینم بگم ممکنه در تستای آزمونا بعضی مواقع اشتباهاتی هم بشه!!
-
Farhan Honar شاید. ولی اینم بگم ممکنه در تستای آزمونا بعضی مواقع اشتباهاتی هم بشه!!
Matin Mousavi 1 موافقم 👌
-
Matin Mousavi 1
من هم با نظر شما موافقم