دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
تست
-
-
سلام.بنظرم من گزینه ۳
الف) غلطه. کراتین فسفات به منظور تامین انرژی ماهیچه استفاده میشه نه کرآتینین.
ب) درسته
ج)غلطه.هورمون ضد ادراری از هیپوفیز پسین (زیرمغزی پسین) ترشح میشه نه زیرنهنج(هیپوتالاموس)
د)غلطه.این واکنش فقط در یاخته های کبدی آنجا م میگیره
-
الف غلط کراتین فسفات
ب رو نمیدونم
ج غلط تولید باید میگف
د غلط کبد فقط -
Farhan Honar ب چرا درسته؟
-
-
Matin Mousavi 1 ب منظورش اوریک اسید که انحلال پذیری زیادی در آب ندارن و تمایل زیادی به تشکلیل رسوب داره.
الان که توجه میکنم اوریک اسید کاملا نامحلول در آب نیست فقط انحلال پذیری ش کمه.پس این مورد هم غلطه؟
-
Farhan Honar ب اصلا نمیدونم کیومیگه...من فک میکردم اوره س
نمیدونم کلا کیو میگه -
Matin Mousavi 1 این پاسخنامه ش کدومو گفته ؟
-
Matin Mousavi 1 گزینه ۳؟
-
Mahan Xodayi 2 خیر
-
محدثه شعبانی چی کدوم رو گفته؟
-
گزینه ۴؟
-
Farhan Honar بله درسته
-
محدثه شعبانی اگه منظورتون جوابه، گزینه ۴
-
Matin Mousavi 1 تحلیلش چیه برا ب؟
من برای ب هیچی ب ذهنم نمیرسه -
Mr. Wick از سوخت و ساز نوکلوئیک اسید ها، اوریک اسید ایجاد میشه که گفته نا محلول براش غلطه چون انحلال پذیری اندکی داره
-
-
-
Mahan Xodayi 2 والا
-
Mahan Xodayi 2 درسته:/// همشون غلطن
-