شیمی چاپار😔😔😔
-
@Zahra-Hamrang خب چاپارمگه ن مفاهیم و مسئله میگه بعدمیره تست میزنه؟؟؟ینی همینم خیییلی خلاصه میگه براصفراخوب نیست؟؟؟
حفضیاتشو میتونم ازی کتاب استفاده کنم
Arezoo Fry 0 اونجا فقط فرمول هارو مرور میکنه و یه تست آموزشی میزنه مثلا من خودم هیدرو کربن هارو دیدم کل مبحث رو از الکان و الکن و الکین ،آروماتیک ها و ببین دیگه همه چیز اون فصل رو دیگه...
توی ۳۸ دقیقه گفتن
خب؟این به نظرت از صفر گفتنه؟
اینجا میتونی یاد بگیری چیزی؟ -
سلام می تونید از صفر تا صد استادصنیعی استفاده کنید البته خودم فقط چنتا قسمت از فصل ۲ یازدهم دیدم ولی به نظرم فصل ۲ شیمی یازدهم ناقص بود که چاپار هم فعلا اصلا نداره فصل ۲ یازدهم روحجمش خوبه تا کنکور هر روز یک یا دوتا قسمت استفاده کنید می تونید تموم کنید همونطور که گفتن همایش های شیمی زیادی هست می تونید بعد از صفر تا صد از همایش طلایی هم استفاده بشه
-
سلام می تونید از صفر تا صد استادصنیعی استفاده کنید البته خودم فقط چنتا قسمت از فصل ۲ یازدهم دیدم ولی به نظرم فصل ۲ شیمی یازدهم ناقص بود که چاپار هم فعلا اصلا نداره فصل ۲ یازدهم روحجمش خوبه تا کنکور هر روز یک یا دوتا قسمت استفاده کنید می تونید تموم کنید همونطور که گفتن همایش های شیمی زیادی هست می تونید بعد از صفر تا صد از همایش طلایی هم استفاده بشه