تو سوال ۲۸۹ چرا ضریب NO2 توی ب و پ یکسان شده؟
-
سلام. این سوال استوکیومتری هستش. الان خواسته سوال در مورد نیتروژن هست. اگه باید ضرایب یکسان بشه ضریبNO باید یکسان بشه مه توی همه واکنش ها هست. نهNO2 که تو واکنش آ نیست. و اینکه O2 توی همه واکنش ها هست میشه به عنوان ماده مشترک ازش استفاده کرد؟منظورم اینه که O2توی همه این سه تا واکنش هست و ضریب هاشونم یکسانه نمیشه مستقیم بین نیتروژن و اوزون کسر پیش ساخته نوشت؟
این یکی هم سوالش
-
-
.....
-
سلام. این سوال استوکیومتری هستش. الان خواسته سوال در مورد نیتروژن هست. اگه باید ضرایب یکسان بشه ضریبNO باید یکسان بشه مه توی همه واکنش ها هست. نهNO2 که تو واکنش آ نیست. و اینکه O2 توی همه واکنش ها هست میشه به عنوان ماده مشترک ازش استفاده کرد؟منظورم اینه که O2توی همه این سه تا واکنش هست و ضریب هاشونم یکسانه نمیشه مستقیم بین نیتروژن و اوزون کسر پیش ساخته نوشت؟
این یکی هم سوالش
amir jedi خب پاسخنامه هم که بین اوزون و نیتروژن پیش ساخته نوشته مشکلش چیه؟
-
@Alzahra-Daftar دهم تک جلدی فصل دو
-
@Alzahra-Daftar
۲۸۹ -
@Alzahra-Daftar
۲۸۹Mahan Xodayi 2 اره
-
@Alzahra-Daftar
۲۸۹Mahan Xodayi 2 مرسی
-
Mahan Xodayi 2 اره
amir jedi اره چی؟مشکلتونو من متوجه نمیشم؟؟شما میگید بین اوزون و نیتروژن بابد مستقیم پیش ساخته بنویسه اینم نوشته درسته دیگه
-
Mahan Xodayi 2 مرسی
@Alzahra-Daftar
-
amir jedi اره چی؟مشکلتونو من متوجه نمیشم؟؟شما میگید بین اوزون و نیتروژن بابد مستقیم پیش ساخته بنویسه اینم نوشته درسته دیگه
Mahan Xodayi 2 من نیز هم
-
Mahan Xodayi 2 O2 توی همه واکنش ها هست میشه به عنوان ماده مشترک ازش استفاده کرد
-
amir jedi اخه سوال در مورد اوزون داره خودشو به در و دیوار میزنه مارا به اکسیژن چکار؟
-
amir jedi اخه سوال در مورد اوزون داره خودشو به در و دیوار میزنه مارا به اکسیژن چکار؟
Mahan Xodayi 2 در تو سوال ۲۸۹ چرا ضریب NO2 توی ب و پ یکسان شده؟ گفته است:
یعنی درسته مشترکه ولی در موردش اطلاعاتی نداریم،اما دیتامون در مورد اوزون کامله....
-
-
تموم شد؟
-
A amir jedi has marked this topic as solved on
-
@Alzahra-Daftar ممنون از کمک تون