زنبور حاصل از بکرزایی
-
سلام دوستان امیدوارم حال تون خوب باشه
این جمله درسته؟
ممنون میشم تحلیل کنید...
به نظر خودم غلطه چون یادمه زنبور حاصل از بکرزایی نر میشد و تو تست ها میگفت زنبور کارگر همیشه مادست
یکمی گیج شدم چون نمیدونم با این تحلیلم که غلط میشه چرا تو جزوه اس...
یازدهم دوازدهم تجربیا راه-ابریشمی-ها-زیست بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-تجربی-کنکور-1401 -
-
زنبور حاصل از بکرزایی زنبور نر هستش
زنبور حاصل از لقاح هم یا ملکس یا کارگر -
زنبور حاصل از بکرزایی زنبور نر هستش
زنبور حاصل از لقاح هم یا ملکس یا کارگرMahan Xodayi 2
دقیقا
خب یعنی این جمله از نظرتون غلطه؟ -
Mahan Xodayi 2
دقیقا
خب یعنی این جمله از نظرتون غلطه؟@sania-Andiravan بله بنظرم من غلطه
-
این جمله درسته؟
ممنون میشم تحلیل کنید...
به نظر خودم غلطه چون یادمه زنبور حاصل از بکرزایی نر میشد و تو تست ها میگفت زنبور کارگر همیشه مادست
یازدهم دوازدهم تجربیا راه-ابریشمی-ها-زیست بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-تجربی-کنکور-1401@sania-Andiravan غلطه . هم اون قسمت که گفته کارگر ، هم اون قسمت که گفته نمیتوانند ژن خود را بطور مستقیم به نسل بعد منتقل کنند ، غلطه
-
@sania-Andiravan بله بنظرم من غلطه
Mahan Xodayi 2
بله ممنون -
@sania-Andiravan غلطه . هم اون قسمت که گفته کارگر ، هم اون قسمت که گفته نمیتوانند ژن خود را بطور مستقیم به نسل بعد منتقل کنند ، غلطه
Farhan Honar در زنبور حاصل از بکرزایی
گفته است:
@sania-Andiravan غلطه . هم اون قسمت که گفته کارگر ، هم اون قسمت که گفته نمیتوانند ژن خود را بطور مستقیم به نسل بعد منتقل کنند ، غلطه
دقیقا کلا جملهه خیلی غلطه
️
ممنونم از شما هم -
-
Mahan Xodayi 2
بله ممنون@sania-Andiravan خواهش میکنم
-
این جمله درسته؟
ممنون میشم تحلیل کنید...
یازدهم دوازدهم تجربیا راه-ابریشمی-ها-زیست بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-تجربی-کنکور-1401این پست پاک شده! -
Farhan Honar در زنبور حاصل از بکرزایی
گفته است:
دقیقا کلا جملهه خیلی غلطه
️
ممنونم از شما هم@sania-Andiravan خواهش میکنم