فن کشت بافت
-
سلاام و وقت بخیر
این قسمت زیرشو خط کشیدم لطفا ببینین
تمایز زدایی همزمان با میتوز هست؟
دانش-آموزان-آلاء
تجربیاMehrsa 14
سلام این جمله میگه برای تولید یکسری یاخته تمایز نیافته و هم شکل باید هم تمایز زدایی و هم میتوز رو داشته باشم. تو کتاب از تمایز زدایی حرفی نزده ولی تو کتاب کار باید توضیحش باشه
من فکر میکنم لزوما نمیشه گفت هم زمان هستند ولی لازمه تمایز زدایی میتوزه
تو درسنامه همین کتابکار رو نگاه بنداز ببین توضیحی نداده؟ولی چون مطالعه خارج کتاب درسی نداشتم. اگه لازم دارید میتونم مطالعه کنم اگه جوابی پیدا کردم بگم
-
Mehrsa 14
سلام این جمله میگه برای تولید یکسری یاخته تمایز نیافته و هم شکل باید هم تمایز زدایی و هم میتوز رو داشته باشم. تو کتاب از تمایز زدایی حرفی نزده ولی تو کتاب کار باید توضیحش باشه
تو درسنامه همین کتابکار رو نگاه بنداز ببین توضیحی نداده؟ولی چون مطالعه خارج کتاب درسی نداشتم. اگه لازم دارید میتونم مطالعه کنم اگه جوابی پیدا کردم بگم
-
Mehrsa 14
-
Mehrsa 14
-
@Kosar-Mortazavi
عه کوثر خانم اینو همین الان دیدم
چی باعث میشه از تقسیم به تمایز زدایی برسه به نظرتون
چه اتفاقی می افته در حین تقسیم؟
Mehrsa 14
سلام
چیزایی که میگم بر اساس اطلاعات محدودیه که دارم...ببینید احتمالا تمایز زدایی مربوط به تغییرات ژنتیکی میشه که فکر کنید یک سلول داریم که به هر روشی تمایز زدایی شده این تغییرات در نسل بعد ظاهر میشه پس باید میتوز بده که نسل بعد یک سلول بدون تمایز باشه...
این حدس منه.
انشاءالله اگه یادم باشه میپرسم
(اگه یادم نره)
-
کوثر خانم عین این جمله رو تو کتابم دیدم
در فن کشت بافت ابتدا سلول های بافت اولیه باید از حالت تخصصی خارج و تمایز زدایی بشن و سپس با میتوز خود کال را ایجاد کنن -
Mehrsa 14
سلام
چیزایی که میگم بر اساس اطلاعات محدودیه که دارم...ببینید احتمالا تمایز زدایی مربوط به تغییرات ژنتیکی میشه که فکر کنید یک سلول داریم که به هر روشی تمایز زدایی شده این تغییرات در نسل بعد ظاهر میشه پس باید میتوز بده که نسل بعد یک سلول بدون تمایز باشه...
این حدس منه.
انشاءالله اگه یادم باشه میپرسم
(اگه یادم نره)
-
Mehrsa 14 جدی میگین؟ من کتابو دیدم این جمله نبود. پس حتما کتاب برای امسال نیست...
بله هر چی کتاب میگه رو در نظر بگیر.
درسته در واقع اول تمایز زدایی بعد میتوز.