غلظت
-
-
S Sara_R marked this topic as a question on
-
سلام زیاد به جوابم مطمعن نیستم بخش آخرشو تقریب زدم یک توضیحی میدم -
ببین
۱۰۰۰۰۰۰ تقسیم بر ۱۳۵ میشه تقریبا ۷۰۰ یک کوچولو کمتر حالا منهای یک هم بشه اثری نداره بعدش تقسیم بر ۱.۱ میکنیم میشه تقریبا گزینه دو -
سلام زیاد به جوابم مطمعن نیستم بخش آخرشو تقریب زدم یک توضیحی میدمMr Unknown XD یه سوال
الان شما دارید اینی که دورش دایره کشیدم و حساب میکنید؟

-
Mr Unknown XD یه سوال

Mr Unknown XD یه سوال

نه، ولی اینم آنچنان فرقی نباید داشته باشه ببین در اصل ppm جرم محلولی که ۱۰⁶ من و تو در نظر گرفتیم میشه مجموع آب و منیزیم اما شما از منیزیم صرف نظر کردی واسه همین یک کوچولو متفاوت بدست آوردیم
-
Mr Unknown XD یه سوال

نه، ولی اینم آنچنان فرقی نباید داشته باشه ببین در اصل ppm جرم محلولی که ۱۰⁶ من و تو در نظر گرفتیم میشه مجموع آب و منیزیم اما شما از منیزیم صرف نظر کردی واسه همین یک کوچولو متفاوت بدست آوردیم
Mr Unknown XD اها میشه
همین که دورش قرمز کشیدمو بگید چطوری سریع حل کنم؟
فقط یه چیزی گفته چند لیتر اب دریا پس یعنی همون g محلول رو میخواد
یعنی فک کنم نیاز به اون جمع و اضافه نیست -
Mr Unknown XD اها میشه
یعنی فک کنم نیاز به اون جمع و اضافه نیستMr Unknown XD اها میشه
یعنی فک کنم نیاز به اون جمع و اضافه نیستاره گفتم تفاوتش اصلا اونقدر نباید زیاد باشه خود کتاب درسی هم بیشتر اوقات فکر کنم میگه صرف نظر کنید، ببین ۱۳۵ شما ذهنی ضربدر ۷ کن میشه چند؟ ۹۱۰+۳۵ خب پس اون عددی که ۱۰⁶ تقسیم بر ۱۳۵ میشه هول هوی ۷۰۰ یک کم بیشتر مثلا ۷۲۰ اینا خب حالا ۷۲۰ یک کم مثلا بیشتر اینارو رو تقسیم بر ۱.۱ میکنیم واضحه که ۶ و خورده ای هست اما ۶ خورده ایش من تصور میکنم زیادتر از ۰.۵ باشه مثلا همون ۶.۶ البته واسه ضرب در ۱۱ کردن ساده هست دیگه مثلا شما فرض کن میگیم ۶.۷ که توب گزینه ها هست ضربدر ۱۱ بیا بکنیم میشه ۶۷۰+۶۷ میشه ۷۳۷ خب عدد خوبی به نظر میاد
من البته مطمعن نیستم جوابم درسته یا نه اگر درست هست بخونین وگرنه که بگین دوباره فکر کنم🙏🏻 -
Mr Unknown XD اها میشه
یعنی فک کنم نیاز به اون جمع و اضافه نیستاره گفتم تفاوتش اصلا اونقدر نباید زیاد باشه خود کتاب درسی هم بیشتر اوقات فکر کنم میگه صرف نظر کنید، ببین ۱۳۵ شما ذهنی ضربدر ۷ کن میشه چند؟ ۹۱۰+۳۵ خب پس اون عددی که ۱۰⁶ تقسیم بر ۱۳۵ میشه هول هوی ۷۰۰ یک کم بیشتر مثلا ۷۲۰ اینا خب حالا ۷۲۰ یک کم مثلا بیشتر اینارو رو تقسیم بر ۱.۱ میکنیم واضحه که ۶ و خورده ای هست اما ۶ خورده ایش من تصور میکنم زیادتر از ۰.۵ باشه مثلا همون ۶.۶ البته واسه ضرب در ۱۱ کردن ساده هست دیگه مثلا شما فرض کن میگیم ۶.۷ که توب گزینه ها هست ضربدر ۱۱ بیا بکنیم میشه ۶۷۰+۶۷ میشه ۷۳۷ خب عدد خوبی به نظر میاد
من البته مطمعن نیستم جوابم درسته یا نه اگر درست هست بخونین وگرنه که بگین دوباره فکر کنم🙏🏻Mr Unknown XD یعنی اخرش گفتید گزینه ۷۴۰ میشه؟
-
Mr Unknown XD یعنی اخرش گفتید گزینه ۷۴۰ میشه؟
-
Mr Unknown XD متاسفانه نه خوشبختانه😁
همون گزینه دوعه
متوجه شدم ممنونم🌸
من سر ازمون اینجوری دراومد فک کردم اشتباه حل میکنم ردش کردم:/ -
S Sara_R has marked this topic as solved on
-
Mr Unknown XD متاسفانه نه خوشبختانه😁
همون گزینه دوعه
متوجه شدم ممنونم🌸
من سر ازمون اینجوری دراومد فک کردم اشتباه حل میکنم ردش کردم:/Mr Unknown XD متاسفانه نه خوشبختانه😁
همون گزینه دوعه
متوجه شدم ممنونم🌸
من سر ازمون اینجوری دراومد فک کردم اشتباه حل میکنم ردش کردم:/🙏🏻🌺