فیزیک تجربی
-
هنگامه سالار آقای شهرام رضوی تدریس میکنند فکر کنم تا فصل چهارم اومدن امسال تدریس میکنن
mahdi komari از اول با استاد رضوی اموزش دیدم خیلی خوب متوجه میشدم ولی الان پونزده روز دیگه تا اول خرداد بیشتر نمونده من امتحان نهایی دارم ینی کی کامل میشه تدریسشون؟تا اول فصل چهارم هستن
-
mahdi komari از اول با استاد رضوی اموزش دیدم خیلی خوب متوجه میشدم ولی الان پونزده روز دیگه تا اول خرداد بیشتر نمونده من امتحان نهایی دارم ینی کی کامل میشه تدریسشون؟تا اول فصل چهارم هستن
هنگامه سالار برای امتحانات نهایی باید کتاب درسی رو مطالعه کنید تمرینات آخر فصل و فعالیت ها میان اغلب و اینکه اگر میخواهید روی کتاب به شما تدریس بشه تو نت بزنید تدریس خط به خط کتاب درسی فیزیک دوازدهم میاد اما کنکوری باید از صفر تا صد های آلت استفاده کنی الان برای تو کنکور مهم تره تا امتحانات نهایی
-
سلام دوستان
کسی اموزش اقای کارزانیان رو دنبال میکنه؟
فصل چهارم رو دارم با ایشون اموزش میبینم وای اصا نمیفهمم چی میگه🥴
بقیه استادا هم که کامل نیستن
چیکار کنم؟؟؟؟هنگامه سالار منم همین مشکلو دارم با این بالمر و اینا باقیشو میفهمم اینو نه
معلم مدرسمم که گف نفهمیدم تستاشو نمیفهمم ولی تمرین های کتاب میشه فهمید
-
هنگامه سالار برای امتحانات نهایی باید کتاب درسی رو مطالعه کنید تمرینات آخر فصل و فعالیت ها میان اغلب و اینکه اگر میخواهید روی کتاب به شما تدریس بشه تو نت بزنید تدریس خط به خط کتاب درسی فیزیک دوازدهم میاد اما کنکوری باید از صفر تا صد های آلت استفاده کنی الان برای تو کنکور مهم تره تا امتحانات نهایی
mahdi komari من امسال کنکور ثبت نام کردم ولی ازمایشی امتحان میدم چون اصلا امادگی ندارم
من امسال دیپلممو تطبیق زدم دارم فقط امتحان نهایی دوازدهم تجربی رو میدم.
هیچ پایه ای از تجربی ندارم.
باید سال دیگه مفصل بخونم برای کنکور
همه دروسو از الا اموزش دیدم عالیه فقط همین فیزیکوگیر کردم چون کامل نیستن -
هنگامه سالار منم همین مشکلو دارم با این بالمر و اینا باقیشو میفهمم اینو نه
معلم مدرسمم که گف نفهمیدم تستاشو نمیفهمم ولی تمرین های کتاب میشه فهمید
Marzieh Abouei اره خیلی مشکله
مشکل منم اینه کلا معلم ندارم از الا دارم اموزش میبینم اینجا هم اقای کارزانیان که کامله ویدیو هاش رو اصا نمیفهمم
اقای رضوی رو خوب باهاش داشتم پیش میرفتم که کامل نیس هنوز پونزده روز دیگه هم اول خرداده -
ضبط آقای فدایی فرد رو ببینید ( قسمت نوبت دومش ) خیلی تدریس مفهومی دارند
-
ضبط آقای فدایی فرد رو ببینید ( قسمت نوبت دومش ) خیلی تدریس مفهومی دارند
Taha Yousefzadeh ممنووون
-
از آموزش شگفت انگیز فیزیک می تونی استفاده کنید
-
Reza A 0 چی هست؟
-
Reza A 0 چی هست؟
هنگامه سالار یه کتاب کمک درسی مال خیلی سبز از لحاظ درسنامه خیلی خوبه می تونی نمونه شو تو سایت خیلی سبز ببینی
-
هنگامه سالار یه کتاب کمک درسی مال خیلی سبز از لحاظ درسنامه خیلی خوبه می تونی نمونه شو تو سایت خیلی سبز ببینی
Reza A 0 اها مررررسی