زیست دهم
-
Farhan Honar
وات ایز هَپِنینگ؟
گیومی یور آپینیون@Mr-Wick سلام. آف کُرس
کتاب در شکل مربوط به حرکات کرمی قسمت اول شکل نوشته دهان ، ولی بنظرم نمیتونیم این نتیجه رو بگیریم که حرکت کرمی از دهان شروع میشه.
چون بلافاصله بعد از دهان حلق داریم ، اون شکل تو خود قسمت دهان حلقه انقباضی رو نشون نداده کمی بعدتر نشونش داده. -
@سمیه-صادقلو در زیست دهم گفته است:
Matin Mousavi 1
ببخشید تو دهان مگه حرکت کرمی داریم؟ غدا رو میجویم دگ کرمیش کجاشه؟
اونجا که نوشته از دهان@Mr-Wick
تازه این تیکه که اینجا گفته از دهان به سمت مخرج هم از کتاب ما حذف شده -
@jahad-128 ابلفضضضض
چطوری میخونی اینو -
@Mr-Wick سلام. آف کُرس
کتاب در شکل مربوط به حرکات کرمی قسمت اول شکل نوشته دهان ، ولی بنظرم نمیتونیم این نتیجه رو بگیریم که حرکت کرمی از دهان شروع میشه.
چون بلافاصله بعد از دهان حلق داریم ، اون شکل تو خود قسمت دهان حلقه انقباضی رو نشون نداده کمی بعدتر نشونش داده.Farhan Honar خب کرمی از کجا شرو میشه الان؟
بلع از کجا شرو میشه؟ -
@Mr-Wick
دوباره باید کتاب بگیرم از همین چاپ
کلاس دهم بودم اینطوری کردم.
دیگه موند که موند حالا کتاب 11 دهم پای این سفیده نهایت یک چند کلمه
️
-
Mahan Xodayi 2 شماهم نظرتونو در مورد شروع بلع از کجاست و شروع حرکت کرمی از کجاست میگین؟
-
@Mr-Wick
دوباره باید کتاب بگیرم از همین چاپ
کلاس دهم بودم اینطوری کردم.
دیگه موند که موند حالا کتاب 11 دهم پای این سفیده نهایت یک چند کلمه
️
-
Farhan Honar خب کرمی از کجا شرو میشه الان؟
بلع از کجا شرو میشه؟@Mr-Wick بلع که صد درصد از دهانه
گفته ادامه پیدا می کند پس از دهان شروع شده -
@سمیه-صادقلو در زیست دهم گفته است:
Matin Mousavi 1
ببخشید تو دهان مگه حرکت کرمی داریم؟ غدا رو میجویم دگ کرمیش کجاشه؟
اونجا که نوشته از دهان@Mr-Wick
ببخشید کتاب شما آخر این شکل کرمی
چی نوشته بالاش
اولش نوشته دهان ها آخرش چی نوشته؟
برای من نوشته انتهای روده برای شما هم همین نوشته؟ -
Farhan Honar خب کرمی از کجا شرو میشه الان؟
بلع از کجا شرو میشه؟@Mr-Wick
🩸حرکات کرمی از حلق شروع میشه.
🩸حرکات قطعه قطعه کننده بنظرم فقط در روده باریک هست.
🩸بلع با ورود غذا به دهان شروع میشه و با ورود به معده تموم میشه.(قسمت ارادیش در دهانه ،قسمت غیرارادیش هم وقتیه که وارد حلق شد.)
🩸شبکه ی یاخته های عصبی (شبکه روده ای) از مری تا مخرج -
@Mr-Wick
ببخشید کتاب شما آخر این شکل کرمی
چی نوشته بالاش
اولش نوشته دهان ها آخرش چی نوشته؟
برای من نوشته انتهای روده برای شما هم همین نوشته؟@jahad-128
-
@Mr-Wick
🩸بلع با ورود غذا به دهان شروع میشه و با ورود به معده تموم میشه.(قسمت ارادیش در دهانه ،قسمت غیرارادیش هم وقتیه که وارد حلق شد.)
🩸شبکه ی یاخته های عصبی (شبکه روده ای) از مری تا مخرجاین پست پاک شده! -
@Mr-Wick
اها خیلی ممنون
نه اینکه برای ما دیگه حذف شده که به سمت مخرج می راند معلوم نیس دیگه کجا تموم میشه -
Mahan Xodayi 2 شماهم نظرتونو در مورد شروع بلع از کجاست و شروع حرکت کرمی از کجاست میگین؟
@Mr-Wick سلام
بلع تعریفش اینه عبور غذا از دهان به مری
این که بلع رو از دهان بگیریم درسته چون بلع دو تا مرحله داره ارادی غیر ارادی که ارادیش از دهان هست و غیرارادیش از مری به بعده
البته اینم بگم که بلع از انتهای دهان شروع میشه برای همینه که کتاب خودشم نمیدونه از دهان بگیره یا حلق -
@Mr-Wick
🩸شبکه ی یاخته های عصبی (شبکه روده ای) از مری تا مخرجFarhan Honar مطمئنید که کرمی از حلق شروع میشه؟
فقط میخوام مطمئن شم -
Farhan Honar مطمئنید که کرمی از حلق شروع میشه؟
فقط میخوام مطمئن شم@Mr-Wick مطمئن که کامل نه ، این موضوع هم بنظرمن یکی از ابهامات کتابه
ولی طبق آخرین مروری که کردم، این نکته رو نوشتم که کرمی از حلق شروع میشه و در طول لوله گوارش ادامه می یابد.
حالا ببینیم ماهان نظرش چیه -
Farhan Honar مطمئنید که کرمی از حلق شروع میشه؟
فقط میخوام مطمئن شم@Mr-Wick
به نظرم کتاب هم در این مورد گنگه
کامل نیس
چون عبارت اغاز میکند نیاورده اصلا -
@Mr-Wick مطمئن که کامل نه ، این موضوع هم بنظرمن یکی از ابهامات کتابه
ولی طبق آخرین مروری که کردم، این نکته رو نوشتم که کرمی از حلق شروع میشه و در طول لوله گوارش ادامه می یابد.
حالا ببینیم ماهان نظرش چیهFarhan Honar
منم باهات موافقم ولی ی ایهام برام بوجود اومد تا همین الانش مطمن بودم کرمی از حلق هستش همینم نوشتم
ولی کتاب ی جملش بدجور تداخل داره
ص22 که نمیدونم الان ص چند شده نوشته یک حلقه انقباضی در لوله ظاهر میشود که به جلو(از دهان به سمت مخرج)حرکت میکند.....!!!! -
Farhan Honar
منم باهات موافقم ولی ی ایهام برام بوجود اومد تا همین الانش مطمن بودم کرمی از حلق هستش همینم نوشتم
ص22 که نمیدونم الان ص چند شده نوشته یک حلقه انقباضی در لوله ظاهر میشود که به جلو(از دهان به سمت مخرج)حرکت میکند.....!!!!Mahan Xodayi 2
تو کتاب جدید مگ بازم اوع عبارت هس؟ -
Farhan Honar
ص22 که نمیدونم الان ص چند شده نوشته یک حلقه انقباضی در لوله ظاهر میشود که به جلو(از دهان به سمت مخرج)حرکت میکند.....!!!!Mahan Xodayi 2 منم دقیقا منظورم همینه
موقاری هم تو چاپار مالید رد شد نگف چیزی