برچه ها (فعالیت٧ فصل٨)
-
Z z.e marked this topic as a question on
-
سلااام. وقتتون بخیر
در این فعالیت گفته شده که فضای تخمدان با دیواره برچه ها در کدوم به طور کامل تقسیم شده،در این شکلا، فضای تخمدان کدوم قسمت میشه دقیقا؟
میشه این قسمتو توضیح بدید.
خيلي ممنون
تجربیا -
@Zeinab-Evazi
سلام وقت بخیر
اگر اشتباه نکنم اینا میوه های حقیقی هستن که حاصل رشد و نمو تخمدان هستن. مثل مثلا میوه هلو در صفحه قبل. حالا راجب هلو مطمئن نیستم فکر کنم تک برچهای باشه
ولی این میوه های فعالیت چند برچه ای هستن همشون -
Mehrsa 14 بله درسته، اما من این قسمتو درست متوجه نشدم، که فضای تخمدان کدوم قسمت هست، (چون تخمدان که بخشی از برچه هست.)
@Zeinab-Evazi
آها بله ببخشید اول درست متوجه نشدم
خوب اگه بخوام از اول بگم که دسته بندی بشه--->
تخمدان بخشی از برچه
حالا بعضی از گل ها مادگی چند برچهای دارن
و بعضی میوه ها هم حاصل رشد تخمدان...اگر هلو رو به طور مثال بگیم که خود کتاب تخمدان رو نشون داده. فکر کنم تک برچهای باشه...اونوقت اون قسمت دور دانه به کل بخشی از تخمدان هست.محدودهی دیواره تخمدان گفته.
حالا تو این میوه های چند برچه ای هم تخمدان باید در هر برچه باشه
برای خیار راستش خیلی ریز بود مطمئن نبودم که محدودشو بکشم
اما این چیزی که گفتم از نظر خودم یه جاش میلنگه
آخه تو صورت سوال گفته در کدام میوه فضای تخمدان ا دیواره برچه ها جدا شده اینجوری که چند برچه باشه چند تخمدان هم باید باشه آخه -
@Zeinab-Evazi
آها بله ببخشید اول درست متوجه نشدم
خوب اگه بخوام از اول بگم که دسته بندی بشه--->
تخمدان بخشی از برچه
حالا بعضی از گل ها مادگی چند برچهای دارن
و بعضی میوه ها هم حاصل رشد تخمدان...اگر هلو رو به طور مثال بگیم که خود کتاب تخمدان رو نشون داده. فکر کنم تک برچهای باشه...اونوقت اون قسمت دور دانه به کل بخشی از تخمدان هست.محدودهی دیواره تخمدان گفته.
حالا تو این میوه های چند برچه ای هم تخمدان باید در هر برچه باشه
برای خیار راستش خیلی ریز بود مطمئن نبودم که محدودشو بکشم
آخه تو صورت سوال گفته در کدام میوه فضای تخمدان ا دیواره برچه ها جدا شده اینجوری که چند برچه باشه چند تخمدان هم باید باشه آخهاما این چیزی که گفتم از نظر خودم یه جاش میلنگه
آخه تو صورت سوال گفته در کدام میوه فضای تخمدان ا دیواره برچه ها جدا شده اینجوری که چند برچه باشه چند تخمدان هم باید باشه آخه
بله دقیقا من هم این قسمتشو متوجه نشدم که چجوری میشه، با توجه به جمله خود فعالیت -
آخه تو صورت سوال گفته در کدام میوه فضای تخمدان ا دیواره برچه ها جدا شده اینجوری که چند برچه باشه چند تخمدان هم باید باشه آخه
بله دقیقا من هم این قسمتشو متوجه نشدم که چجوری میشه، با توجه به جمله خود فعالیت -
سلااام. وقتتون بخیر
در این فعالیت گفته شده که فضای تخمدان با دیواره برچه ها در کدوم به طور کامل تقسیم شده،در این شکلا، فضای تخمدان کدوم قسمت میشه دقیقا؟
خيلي ممنون
تجربیا@Zeinab-Evazi
این عکسو ببینین
اینا یه سری مسائل خارج از کتاب درسیمون هست طبقه بندی شون. شاید به خاطر همینه نه تو کتاب کارا نه خود استاد موقاری اشارهای نکردن
اما تا جایی که فهمیدم خب کل اون قسمت مادگی کیسه مانند تهش تخمدان هست. در واقع اون قسمت پایین برچه. حالا انگار که دیواره برچه اومده و جدا شون کرده.
البته که میوه چند برچهای هست ولی برای پرتقال مثلا جدا کرده دیوار برچه
خدا نکنه ذهنم درگیر مسئلهای بشه
Farhan Honar
@سمیه-صادقلو
راه-ابریشمی-ها-زیست
ببخشید مزاحمتون میشم. شماها میدونین؟ -
بله دقیقا من هم این قسمتشو متوجه نشدم که چجوری میشه، با توجه به جمله خود فعالیت@Zeinab-Evazi نه خب چه ربطی داره خود کتاب گفته برچه واحد تشکیل دهنده تخمدان هست یعنی هر تخمدان میتونه از تعدادی برچه تشکیل بشه
-
این پست پاک شده!
-
@Zeinab-Evazi سلام .من در پاسخ به این فعالیت اینو نوشتم:
در خیار .... برچه ها از هم جدا نشده اند.
در فلفل دلمه ای .... برون ها با دیواره ناقص از هم جدا شده اند.
در پرتقال .... برون ها کاملا از هم جدا شده اند.(هر قاچ یک برچه است) -
@Zeinab-Evazi نه خب چه ربطی داره خود کتاب گفته برچه واحد تشکیل دهنده تخمدان هست یعنی هر تخمدان میتونه از تعدادی برچه تشکیل بشه
Scientist Physicist برچه واحد تشکیل دهنده مادگی هست، نه تخمدان. و تخمدان جزئی از برچه
-
@Zeinab-Evazi سلام .من در پاسخ به این فعالیت اینو نوشتم:
در خیار .... برچه ها از هم جدا نشده اند.
در فلفل دلمه ای .... برون ها با دیواره ناقص از هم جدا شده اند.
در پرتقال .... برون ها کاملا از هم جدا شده اند.(هر قاچ یک برچه است)Farhan Honar بله ممنونم.
اما من میخواستم این قسمتو بدونم که مگه فضای تخمدان کجا میشه؟؟ که حالا بوسیله دیواره برچه ها تقسیم شده باشه،
با توجه به متنی که صورت سوال فعالیت گفته... -
سلااام. وقتتون بخیر
خيلي ممنون
تجربیا@Zeinab-Evazi در برچه ها (فعالیت٧ فصل٨) گفته است:
سلااام. وقتتون بخیر
خيلي ممنون
تجربیاسلام .یه شکل میفرستم همراه با توضیحات که امیدوارم مشکلتون رو حل کنه .اول در مورد خیار باید بگم که خیار فقط یه برچه داره پس تو خیار تقسیم شدن این فضای درونی رو نمیتونیم ببینیم .و همه دانه های یه خیار هم مربوط به همون یدونه برچه هستش .در مورد پرتقال با توجه به شکلی که فرستادم هر تکه پرتقال یه برچه هست و دیواره برچه ها کاملا مشخصه اون خط های سفید داخل شکل همون دیواره برچه هستش .
-
سلااام. وقتتون بخیر
خيلي ممنون
تجربیا@Zeinab-Evazi در برچه ها (فعالیت٧ فصل٨) گفته است:
سلااام. وقتتون بخیر
خيلي ممنون
تجربیالطفا اگه جواب سوالتون رو گرفتین حل نشده رو به حل شده تبدیل کنین .
-
@Zeinab-Evazi در برچه ها (فعالیت٧ فصل٨) گفته است:
سلااام. وقتتون بخیر
خيلي ممنون
تجربیاسلام .یه شکل میفرستم همراه با توضیحات که امیدوارم مشکلتون رو حل کنه .اول در مورد خیار باید بگم که خیار فقط یه برچه داره پس تو خیار تقسیم شدن این فضای درونی رو نمیتونیم ببینیم .و همه دانه های یه خیار هم مربوط به همون یدونه برچه هستش .در مورد پرتقال با توجه به شکلی که فرستادم هر تکه پرتقال یه برچه هست و دیواره برچه ها کاملا مشخصه اون خط های سفید داخل شکل همون دیواره برچه هستش .
sarvin Piri بله خیلی ممنونم.
️
-
Z z.e has marked this topic as solved on
-
️
@Zeinab-Evazi در برچه ها (فعالیت٧ فصل٨) گفته است:
️
خواهش میکنم موفق باشین
-
سلام وقتتون بخیر...ببخشید من یه سری از جزوه هاتون رو دیدم(زیست استاد موقاری خیلی عالی بودن)امکان داره اگ دوازدهمشو هم نوشتین بزارین من چون یکم عقبم نیاز دارم شدیدا
لطف کنین اگ دارین جواب بدین هزینه ش رو هم هر چقدر باشه درخدمتم.