برچه ها (فعالیت٧ فصل٨)
-
این پست پاک شده!
-
@Zeinab-Evazi سلام .من در پاسخ به این فعالیت اینو نوشتم:
در خیار .... برچه ها از هم جدا نشده اند.
در فلفل دلمه ای .... برون ها با دیواره ناقص از هم جدا شده اند.
در پرتقال .... برون ها کاملا از هم جدا شده اند.(هر قاچ یک برچه است) -
@Zeinab-Evazi نه خب چه ربطی داره خود کتاب گفته برچه واحد تشکیل دهنده تخمدان هست یعنی هر تخمدان میتونه از تعدادی برچه تشکیل بشه
Scientist Physicist برچه واحد تشکیل دهنده مادگی هست، نه تخمدان. و تخمدان جزئی از برچه
-
@Zeinab-Evazi سلام .من در پاسخ به این فعالیت اینو نوشتم:
در خیار .... برچه ها از هم جدا نشده اند.
در فلفل دلمه ای .... برون ها با دیواره ناقص از هم جدا شده اند.
در پرتقال .... برون ها کاملا از هم جدا شده اند.(هر قاچ یک برچه است)Farhan Honar بله ممنونم.
اما من میخواستم این قسمتو بدونم که مگه فضای تخمدان کجا میشه؟؟ که حالا بوسیله دیواره برچه ها تقسیم شده باشه،
با توجه به متنی که صورت سوال فعالیت گفته... -
سلااام. وقتتون بخیر
در این فعالیت گفته شده که فضای تخمدان با دیواره برچه ها در کدوم به طور کامل تقسیم شده،در این شکلا، فضای تخمدان کدوم قسمت میشه دقیقا؟
میشه این قسمتو توضیح بدید.
خيلي ممنون
تجربیا@Zeinab-Evazi در برچه ها (فعالیت٧ فصل٨) گفته است:
سلااام. وقتتون بخیر
در این فعالیت گفته شده که فضای تخمدان با دیواره برچه ها در کدوم به طور کامل تقسیم شده،در این شکلا، فضای تخمدان کدوم قسمت میشه دقیقا؟
خيلي ممنون
تجربیاسلام .یه شکل میفرستم همراه با توضیحات که امیدوارم مشکلتون رو حل کنه .اول در مورد خیار باید بگم که خیار فقط یه برچه داره پس تو خیار تقسیم شدن این فضای درونی رو نمیتونیم ببینیم .و همه دانه های یه خیار هم مربوط به همون یدونه برچه هستش .در مورد پرتقال با توجه به شکلی که فرستادم هر تکه پرتقال یه برچه هست و دیواره برچه ها کاملا مشخصه اون خط های سفید داخل شکل همون دیواره برچه هستش .
-
سلااام. وقتتون بخیر
خيلي ممنون
تجربیا@Zeinab-Evazi در برچه ها (فعالیت٧ فصل٨) گفته است:
سلااام. وقتتون بخیر
خيلي ممنون
تجربیالطفا اگه جواب سوالتون رو گرفتین حل نشده رو به حل شده تبدیل کنین .
-
@Zeinab-Evazi در برچه ها (فعالیت٧ فصل٨) گفته است:
سلااام. وقتتون بخیر
خيلي ممنون
تجربیاسلام .یه شکل میفرستم همراه با توضیحات که امیدوارم مشکلتون رو حل کنه .اول در مورد خیار باید بگم که خیار فقط یه برچه داره پس تو خیار تقسیم شدن این فضای درونی رو نمیتونیم ببینیم .و همه دانه های یه خیار هم مربوط به همون یدونه برچه هستش .در مورد پرتقال با توجه به شکلی که فرستادم هر تکه پرتقال یه برچه هست و دیواره برچه ها کاملا مشخصه اون خط های سفید داخل شکل همون دیواره برچه هستش .
sarvin Piri بله خیلی ممنونم.
️
-
Z z.e has marked this topic as solved on
-
️
@Zeinab-Evazi در برچه ها (فعالیت٧ فصل٨) گفته است:
️
خواهش میکنم موفق باشین
-
سلام وقتتون بخیر...ببخشید من یه سری از جزوه هاتون رو دیدم(زیست استاد موقاری خیلی عالی بودن)امکان داره اگ دوازدهمشو هم نوشتین بزارین من چون یکم عقبم نیاز دارم شدیدا
لطف کنین اگ دارین جواب بدین هزینه ش رو هم هر چقدر باشه درخدمتم.