مشکل دوستم
-
سلام بچه ها دوست بنده مشکلاتی براش پیش اومده بود ک نتونسته تا الان خوب پیش بره تو انجمنم نمیتونه وارد بشه گفتن ک من از شماها بپرسم ایشون فارغالتحصیل رشته تجربی هستن
تا الان پیوسته نخونده و ولی پیش زمینه ای از مطالب داره پایه خوبم داره بهم گف بگم بش کمک کنید ک چجوری این دو ماهو درس بخونه ک بتونه رتبه زیر ۴۰۰۰ بیاره چقد بخونه چقد بخابه چجوری انگیزه بگیرع؟ اصن بودن کسایی تو این مدت نتیجه گرفتن؟استرس داره لطفا کمکش کنید راهنماییش کنید -
بخونه یا قبوله یا نه دگ حداقل خونده تلاش کرده شاید خودش الگو موفقیت مردم شد
-
سلام بچه ها دوست بنده مشکلاتی براش پیش اومده بود ک نتونسته تا الان خوب پیش بره تو انجمنم نمیتونه وارد بشه گفتن ک من از شماها بپرسم ایشون فارغالتحصیل رشته تجربی هستن
تا الان پیوسته نخونده و ولی پیش زمینه ای از مطالب داره پایه خوبم داره بهم گف بگم بش کمک کنید ک چجوری این دو ماهو درس بخونه ک بتونه رتبه زیر ۴۰۰۰ بیاره چقد بخونه چقد بخابه چجوری انگیزه بگیرع؟ اصن بودن کسایی تو این مدت نتیجه گرفتن؟استرس داره لطفا کمکش کنید راهنماییش کنیدhanieh Heydri 1 قطعا بودن کسایی که تو این مدت نتیجه گرفتن اگرم نبودن خودش میتونه بشه اولین
قطعا ساعت مطالعه ش باید بالا باشه حداقل ۹ الی ۱۰ ساعت
بعد اینکه باید بشینه مطالبی رو که تا حدودی بلده رو روشون کار کنه واسه اونایی که بلد نیست خیلی وقت نزاره چون اصلا وقتش نیست
بعد اینکه خیلی وسواس نداشته باشه که حتما باید همه ی مطالب رو بخونه اگر بتونه ۵۰ الی ۶۰ درصد مطالب رو با تسلط بالا بخونه طوری که بتونه تست های کنکور مربوط به اونا رو بزنه خیلی بهتره تا این که ۱۰۰ درصد مطالب رو بخونه نتونه تست هاش رو بزنه
تست خیلی بزنه که به این تسلط برسه
اگر میتونه خودش بخونه بخونه اگر نه مشاور بگیره
من یه کانال دارم توی تلگرام اسمش "مشاور کنکور دکتر حسنوند" ِ سرچ کنه میاره فکر کنم
خیلی خیلی مطالب خوب و مفیدی میزاره وویس های انگیزشی هم میزاره اگر خواست مشاور بگیره من مشاور این کانالو معرفی میکنم خیلی مشاور خوبیه
اگر هم نمیخواد مشاور بگیره یا تواناییش رو نداره خودشو درگیر تبلیغات و اینا نکنه که استرس بگیره که وای من مشاور ندارم عقب موندم بدون مشاور هم میشه قبول شد -
تا الان پیوسته نخونده و ولی پیش زمینه ای از مطالب داره پایه خوبم داره بهم گف بگم بش کمک کنید ک چجوری این دو ماهو درس بخونه ک بتونه رتبه زیر ۴۰۰۰ بیاره چقد بخونه چقد بخابه چجوری انگیزه بگیرع؟ اصن بودن کسایی تو این مدت نتیجه گرفتن؟استرس داره لطفا کمکش کنید راهنماییش کنیدhanieh Heydri 1 اگه زمینه دارهخب روزی 12 ساعت بخونه سوالات کنکور قبل کار کنه عمومی یمقدار بیشتر بخونه حله