سلام مجدد
photo_2024-12-19_16-14-13.jpg
اینجا اون قسمتی که هایلایت سبز کردم بخشی هست که توان یکی کم میشه
میشه توضیح بدین چطور از توان یکی کم شده و نوشته شده منفی سینوس4ایکس
یا در ادامش شده منفی سینوس 2 ایکس؟
کلا لطفا توضیح بدین وقتی میگیم توان یکی کم یعنی چی و چطور محاسبه میشه؟"داخل همین مثال کافیه برام"
@ریاضیا @تجربیا @دوازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
سلام
photo_2024-12-19_13-48-17.jpg
داخل سوال بالایی استاد گفتن چون شیب منفیه پس علامت بالای 2 عوض میشه میره داخل جزء صحیح
اما تو سوال بعدی با وجود منفی بودن شیب این کارو نکردن"علامتو تغییر ندادن"
میشه توضیح بدین چرا؟
@ریاضیا @تجربیا @دوازدهم @یازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی @دانشجویان-درس-خون
احتمال قلم چی 2
-
سلامی دوباره
خب این سوال پاسخنامه رو خوندم واضح بود...
ولی خب پاسخنامه اومده بود همه مضارب 2 و 3 رو دونه دونه نوشته بود و شمرده بود
که خب خیلی زمان می گیره و تو دفترچه اونقدر هم جا نیست️
راه حل بهتر و خلاقانه ای براش بلدید؟عملیاتش کمتر باشه... یا انقدر زمان نگیره
چون خودمم بلد نیستم راه حل های اینجوری دیدم همش
@دوازدهم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @همیار -
-
سلام راه مثلا کوتاه ترشو توضیح دادم، دو تا سوال کوچولو هم هست اگر اونارو جوابشو میدونین که خب خوبه وگرنه بگین تا اون دو تارو بگم
-
@sania-Andiravan سلام.من با این روش حل کردم
-
Farhan Honar
Mr Unknown XD
ممنون ازتون
ببخشید میشه یکمی توضیح بدید؟
ممنون -
@sania-Andiravan در احتمال قلم چی 2 گفته است:
Farhan Honar
Mr Unknown XD
ممنون ازتون
ببخشید میشه یکمی توضیح بدید؟
ممنونسلام ببین تعداد اعداد بخش پذیر از ۱ تا ۱۰۰ که بر ۳ بخش پذیر هست میشه جز صحیح ۱۰۰ تقسیم بر ۳
حالا مثلا تعداد اعدادی که از ۳۰ تا ۱۰۰ بر ۳ بخش پذیر هستن میشه چند؟؟
خب اول میایم میگیم از یک تا ۱۰۰ تعداد اعداد بخش پذیرشو حساب میکنیم میشه جز صحیح ۱۰۰ تقسیم بر ۳ حالا منهای اون اعدادی که بین ۱ تا ۲۹ بودن و بر ۳ بخش پذیر هستن که میشه جز صحیح ۲۹ تقسیم بر ۳ خب اینم بدست میاریماین اون بخشی که از فرمولو به کار میبردیم بود البته اعداد متفاوتی به کار بردم،
----&----
خب حالا ببین سوال چی رو میخواد؟ سوال گفته اعدادی که بر ۲ یخش پذیر هستن
و بر ۳ بخش پذیر هستن
اما بر ۶ بخش پذیر نیستن
خب
خود اعدادی که بر ۲ یخش پذیر هستن رو وقتی حساب میکنیم داخلش اعدادی که به ۶ بخش پذیر بودن رو هم شامل میشه
این حرفا برای ۳ هم هست
یعنی موقتی که اعداد بخش پذیر بر ۳ رو کساب میکنیم درواقع اعداد بخش پذیر بر ۶ هم حساب میشنخب حالا اگر اعداد بخش پذیر بر ۳ رو حساب کنیم و همینطور اعداد بخش پذیر بر ۲ رو حساب کنیم
در واقع ۲ بار اعداد بخش پذیر بر ۶ حساب شدن که باید کم کنیمشون برای همین میایم اعداد بخش پذیر بر ۶ رو حساب میکنیم ولی (۲ بار) کم میکنیمشون -
ببخشید روش من یکم سردرگم کننده است. همون فرمول دنباله ی حسابی به نوعی دیگه استفاده کردم.
بنظرم بهتره از همون فرمول دنباله ی حسابی استفاده کنی . -
-
-
Farhan Honar
Mr Unknown XD
تشکر متوجه شدم -
@sania-Andiravan خواهش میکنم