تالس
-
سلام خسته نباشید
تالس تو ذوزنقه رو چطور حل میکنین با تالس تو مثلث چه فرقی داره و روابطشو بی زحمت بگین 🙏
دانش-آموزان-آلاء ریاضیا تجربیا راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی -
سلام اگر سوال خاصی منظورت هست بگو 🧐
-
سلام اگر سوال خاصی منظورت هست بگو 🧐
Mr Unknown XD من هر موقع ذوزنقه رو با این روش حل میکنم اما درست نمیاد
-
Mr Unknown XD من هر موقع ذوزنقه رو با این روش حل میکنم اما درست نمیاد
-
من اون خطو همیشه اضافه میکنم معمولا حل میشه -
من اون خطو همیشه اضافه میکنم معمولا حل میشهMr Unknown XD میشه یه مثال بزنی با روش حلت
-
Mr Unknown XD میشه یه مثال بزنی با روش حلت
@حمید-صباحی در تالس گفته است:
Mr Unknown XD میشه یه مثال بزنی با روش حلت
روش حل من نیست
راه خود کتاب معرفی کرده بود فکر میکنم همینه
میگفت یا قطرو رسم کنیم یا این خط موازی با ساق رو شما تستشو بذار اگر حل میشد با این راه من سعی میکنم توضیحش بدم کتابا دهمم دم دستم نیست -
سلام خسته نباشید
تالس تو ذوزنقه رو چطور حل میکنین با تالس تو مثلث چه فرقی داره و روابطشو بی زحمت بگین 🙏
دانش-آموزان-آلاء ریاضیا تجربیا راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی@حمید-صباحی در تالس گفته است:
سلام خسته نباشید
دانش-آموزان-آلاء ریاضیا تجربیا راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی
-

-
این پست پاک شده!
-

-

اینم فرمولیش هست البته واسه حفظ کردنش آقای ثابتی قبلنا یادمه دیده بودم همین عبارت رو خوشگلتر کرده بود ولی من حافظم داغونه یادم نیست داخل ویدیو های تالس توضیح دادن، -
من اون خطو همیشه اضافه میکنم معمولا حل میشه -
Mr Unknown XD در تالس گفته است:
من اون خطو همیشه اضافه میکنم معمولا حل میشهاون ax و bx
وay و (a+b)y رو نوشتی متوجه نمیشم چین@حمید-صباحی در تالس گفته است:
Mr Unknown XD در تالس گفته است:
من اون خطو همیشه اضافه میکنم معمولا حل میشهاون ax و bx
وay و (a+b)y رو نوشتی متوجه نمیشم چینببین اونا نسبت هستن تو وقتی تالس رو مینویسی میبینی که با هم نسبتشون یکسانه من برای اینکه راحت تر باشم میگم نسبتشو میگم x چیز خاصی نیست گاهی واسه راحتی اصلا نسبتشو هم ننویس مهم نیست
-
سلام خسته نباشید
دانش-آموزان-آلاء ریاضیا تجربیا راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی@حمید-صباحی سلام .

-
@حمید-صباحی سلام .

Farhan Honar در تالس گفته است:
@حمید-صباحی سلام .

اره همیناها هست 👌🏻 ممنون برای منم مرور شد، ولی ببین در کل چندان تفاوتی نمیکنه که فرمول مستقیم بری یا روش کتاب انصافا راه های خود کتابو اگر اضافه کاریاشو حذف کنی میبینی تفاوتی در سرعت نداره الان داخل شیمی هم همینطوریه ، به جای روش های که فلانو بذاری تو مخرج و این کارا همون استوکیومتری عادی رو اگر بنویسیم فقط چیز های اضافش مثل mol ,g, lit, اینارو ننویسیم میبینی تفاوتی نمیکنه
-
Farhan Honar در تالس گفته است:
@حمید-صباحی سلام .

اره همیناها هست 👌🏻 ممنون برای منم مرور شد، ولی ببین در کل چندان تفاوتی نمیکنه که فرمول مستقیم بری یا روش کتاب انصافا راه های خود کتابو اگر اضافه کاریاشو حذف کنی میبینی تفاوتی در سرعت نداره الان داخل شیمی هم همینطوریه ، به جای روش های که فلانو بذاری تو مخرج و این کارا همون استوکیومتری عادی رو اگر بنویسیم فقط چیز های اضافش مثل mol ,g, lit, اینارو ننویسیم میبینی تفاوتی نمیکنه
Mr Unknown XD خواهش میکنم.
آره برای استوکیومتری موافقم . خیلی وقت ها استوکیومتری خطای کمتری داره.
البته اگه روش تستی هم کامل بلد باشه بهتره -
@حمید-صباحی سلام .

Farhan Honar میشه بی زحمت برای مثلث هم بفرستی
-
Farhan Honar میشه بی زحمت برای مثلث هم بفرستی
@حمید-صباحی آره حتما الان میفرستم
-
@حمید-صباحی آره حتما الان میفرستم
Farhan Honar تشکر 🙏🙏🙏🙏🙏