زنبق و دانهرست
-
سلااام وقتتون بخیر
اول سوال زنبق رو بپرسم...
وقتی کتاب داره توضیح گیاهان چندساله رو میده زنبق هم به عنوان گیاه علفی تو مثالش هست. اما چرا تو زیرنویس شکل روش تولید مثل غیرجنسی شو گفته باز
از رشد جوانه های رویش یافته از زمین ساقه گیاهان جدید...چرا اشارهای به تولید مثل جنسیاش نشده؟
و حالا سوال دانه رست
در بسیاری گیاهان که لپه از خاک بیرون می آید و فتوسنتز میکند این لپه که دانه رستش نیست درسته؟ یا هست؟
آخه دانه رست از خود دانه به صورت گیاهی کوچک میزنه بیرون بهش میگن دانه رست. البته شایدم باشه
میشه اینم لطفا بگین؟
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
راه-ابریشمی-ها-زیست -
-
سلامم. راستش در مورد زنبق من متن کتابو که دقیق تر خوندم دیدم تو قسمت عمر گیاهان اشاره ای به اینکه فقط درمورد گیاهان با توانایی تولید مثل جنسی نکرده. ولی من رفتم یه نمه سرچ کردم دیدم نوشته زنبق گیاه علفی چندساله هس که بخاطر ریزومش تولید مثل غیرجنسی داره و البته تولید مثل جنسیم داره یعنی با گرده افشانی... و همینطور گل کامله و روزبلنده. ولی راستش من فعلا تو کتاب جایی ندیدم که رسما درمورد تولیدمثل جنسیش حرف بزنه.
-
بعد درمورد دانه رست... دانه رست تو کتاب اینجوری تعریف شده که رویان در شرایط مناسب رشد خود را از سر میگیرد و به صورت گیاهی کوچک که به ان دانه رست میگویند از دانه خارج میشود از طرفی لپه خودش بخشی از رویانه.. پس فکر نمیکنم بهش بشه دانه رست گفت. دانه رست اون رویان کوچولوعس
-
سلااام وقتتون بخیر
وقتی کتاب داره توضیح گیاهان چندساله رو میده زنبق هم به عنوان گیاه علفی تو مثالش هست. اما چرا تو زیرنویس شکل روش تولید مثل غیرجنسی شو گفته باز
از رشد جوانه های رویش یافته از زمین ساقه گیاهان جدید...چرا اشارهای به تولید مثل جنسیاش نشده؟
و حالا سوال دانه رست
در بسیاری گیاهان که لپه از خاک بیرون می آید و فتوسنتز میکند این لپه که دانه رستش نیست درسته؟ یا هست؟
آخه دانه رست از خود دانه به صورت گیاهی کوچک میزنه بیرون بهش میگن دانه رست. البته شایدم باشه
میشه اینم لطفا بگین؟
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
راه-ابریشمی-ها-زیستMehrsa 14 در زنبق و دانهرست
گفته است:
سلااام وقتتون بخیر
و حالا سوال دانه رست
میشه اینم لطفا بگین؟
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
راه-ابریشمی-ها-زیستسلام لطفا اگه جوتب سوالتون رو گرفتین حتما حل نشده رو به حل شده تبدیل کنین.
-