تست زیست
-
سلام
چن تا سوال میپرسم زمان داشتید جواب بدید لطفا1.زجاجیه هم مثل زلالیه از مویرگ ها ترشح میشه ؟!
2.دریوکاریوت ها در مرحله ی آغاز رونویسی این درسته که بگیم به دنبال حرکت رنابسپاراز دو رشته از هم باز میشن ؟! دراین مرحله حرکت داریم !؟
3.همه ی گیرنده های حواس پیکری ابتدا پیام رو میدن به نخاع و بعد مغز !؟ -
-
سلام مورد اول الان اون موضوعی که به ذهنم بیاد اینه که زلالیه مایع هستش و از مویرگ ترشح میشه ولی زجاجیه ژله ای هستش...حقیقتا نمیدونم دقیق یادم نیست که زجاجیه هم از مویرگ ترشح میشد یا نه...دوستان نظر میدن اینو...
مورد دوم درستهدبنظرم چون وقتی رنا بسپاراز متصل بشه دو رشته دنا از هم باز میشن و شکستن پیوندهیدروژنی میبینیم بینشون و همچنین به دنبال حرکت این آنزیم رشته های جلویی باز میشن چ طبق شکل کتاب بله حرکت میبینیم تو این مرحله.
مورد سوم هم شک دارم یکم چون گفته همه...برای همین فک میکنم قید بسیاری درست باشه واسش.
حالا من نرسیدم به زیست یازدهم ولی دوستان حتما پاسخ میدن.
امیدوارم کمک کننده بوده باشم -
سلام
چن تا سوال میپرسم زمان داشتید جواب بدید لطفا1.زجاجیه هم مثل زلالیه از مویرگ ها ترشح میشه ؟!
2.دریوکاریوت ها در مرحله ی آغاز رونویسی این درسته که بگیم به دنبال حرکت رنابسپاراز دو رشته از هم باز میشن ؟! دراین مرحله حرکت داریم !؟
3.همه ی گیرنده های حواس پیکری ابتدا پیام رو میدن به نخاع و بعد مغز !؟فاطمه حسینی 3
۱)خیر غلطه
۲)با توجه به این که اول به راه انداز وصل میشه بعد میره جلو تر و از بعد راه اندازه شروع به رونویسی میکنه پس باید قبل رونویسی جدا کنه دو رشته رو دیگه فکر میکنم درسته این
۳)نه اونایی که تو صورت هستن خیلیا شون مستقیم به مغز وصل شدن
موفق باشی -
سلام
خیلی ممنونم که پاسخ دادید دوستان
درمورد سوال دو یه جا از اقا موقاری شنیدم که انگار میگفت حرکت نداریم و اون رنای کوچک که ساخته میشه بدون حرکت هست نوشتم تو دفترم ولی یادم نمیاد کجا شنیدم موندم درسته یا نه