نصیحتم کنید درس بخونم
-
سید حسین قربانی 1
کرونا کاری که نباید با ما میکرد رو کرد..........
شدیم اتشی که دیگر نسوخت..........
حیف............@fazel-zakeri واقعا
یه چیز عجیبی بود که هر ۱۰۰ سال یه بار رخ میده
دقیقا هم موقعی که ما دبیرستان بودیم اومد -
@fazel-zakeri واقعا
دقیقا هم موقعی که ما دبیرستان بودیم اومد -
مهراب معتمدی نیا این حرف مثل این میمونه که کسی خودش رو زده بخواب بخوای بیذار کنی
-
ببین دو حالت بیشتر نداره یا می خونی یا نمی خونی!
اگه بخونی هم دو حالت داره : 1. می خونی و میشه که خداروشکر و خوش به حالت 2.می خونی و نمیشه که حداقل تلاشت رو کردی شرمنده خودت نیستی
اگه نخونی هم فقط یه حالت داره : موفق نمی شی و بعد حسرت میخوری که کاش می کردم!
دیگه با خودت ...
و اینکه تا خودت پا نشی یه کاری واسه خودت نکنی هیچی نمیشه حتی بمب هم نمیتونه تکونت بده ( می دونم جمله اش مال اینجا نیست ولی به اینجا میخوره!
)
-
مهراب معتمدی نیا
سلام علیکم
خیلی خوشحالم که یه فردی مثل شما از الان به فکره
و این خیلی خوبه
به نظرم الان که دهمید درس بخونید
تفریحاتتون رو اصلا قطع نکنید
بعضی دبیرای آلا واقعا فوق العاده هستن و نظیر ندارن مثل جناب موقاری حتما ازشون استفاده کنید
و اینکه سعی کنید سرمایه عمرتون رو صرف کارهای بیهوده نکنید
در ضمن خدا رو شکر کنید که یه هیولایی مثل کرونا هم از یه جهنم دره ای نمیاد که دیگه مدرسه و اینا رو تعطیل کنهسید حسین قربانی 1
کرونا دقیقا تو مهم ترین سال زندگیم رسید و ... -
مهراب معتمدی نیا اگه تجربی هستین حتما فیلم های استاد موقاری رو صفر تا صد ببینید
-
@fazel-zakeri واقعا
دقیقا هم موقعی که ما دبیرستان بودیم اومدسید حسین قربانی 1 اتفاقا واسه من خیلی خوب شد چون با الا آشنا شدم و تو همین ایام دیدم کلا نسبت به کنکور عوض شد
-
بشین از همین الان بخون نذار بشه چند ماه قبل کنکور که اونموقع کاسه ی چه کنم چه کنم سرت نگیری این خیلی چیز مهمیه مطمئن باش این و من دارم بهت میگم که تنبلی کردم نخوندم و حالا هم دستم به جایی بند نیست میخوام پشت بمونم واسه ۴۰۲
-
بشین از همین الان بخون نذار بشه چند ماه قبل کنکور که اونموقع کاسه ی چه کنم چه کنم سرت نگیری این خیلی چیز مهمیه مطمئن باش این و من دارم بهت میگم که تنبلی کردم نخوندم و حالا هم دستم به جایی بند نیست میخوام پشت بمونم واسه ۴۰۲
-
Bahar Gh عه اکسوالییی
مهراب معتمدی نیا نکنه توام
؟
-
مهراب معتمدی نیا نکنه توام
؟
hasan pasavand هی دل اره
-
hasan pasavand هی دل اره
مهراب معتمدی نیا ایول داری
-
Bahar Gh عه اکسوالییی
مهراب معتمدی نیا اره
اولین باره فن بوی میبینم خوشبختم
-
مهراب معتمدی نیا تنها راه درس خوندن علاقه داشتن به درس خوندن وقتی توباعلاقه درس بخونی هم زودیادمیگیری هم میتونی بهترین اینده رو برای خودت بسازی اینو بدون هیچکسی بدون تلاش به آرزوهاش وهدفش نمیرسه باید برای رسیدن به ارزوها وهدفت بجنگی جوری که همه ماتت بمونن نیازی به نصیحت نداره آدمیزاداگر خودش بخواد وعلاقه داشته باشه میتونه کوه رو هم جابه جا کنه پس هیچ وقت ازتلاش کردن دست برنداروتوکلت به خداباشه
-
مهراب معتمدی نیا اره
اولین باره فن بوی میبینم خوشبختم
-
مهراب معتمدی نیا اگه به رشتت علاقه نداری همین الان تغییر بده ، مسیر سخت بشه دیگه راه برگشت نداری ، یکم واقع گرا باش و فانتزی فکر نکن ! این نصیحت من به تو
-
مهراب معتمدی نیا
توی دو سال دهم و یازدهمت تفریح کن... به حد و اندازهٔ کافی. چون سال دوازدهمت دیگه تقریبا میشه گفت جایی برای تفریح نداره.
از همین الآن با روزی حداقل دو ساعت درس خوندن شروع کن. تا برای سال دوازدهمت بتونی روزی حداقل ده ساعت رو بدون اینکه بدنت خالی کنه داشته باشی.
از همین الآن زندگیت رو منظم کن. یه ساعت خواب مشخص و یه ساعت بیدار شدن مشخص داشته باش.
از پایه درست رو قوی کن و بیا جلو تا سال آخر تازه نخوای برای از اول خوندن پایه وقت بذاری.
سعی کن از هر فصل دروس اختصاصیت، یه جمعبندی خلاصهای در حد یه برگهٔ آچار بنویسی. سال آخرت این برگهها به شدت به دردت میخورن.
رشتهت رو دوست داشته باش و اگه رشتهت رو دوست نداری، همین الآن که دهمی و اگه خانواده بهت اجازه میدن، عوضش کن.
تلاش کن رشتهٔ دانشگاهیای پیدا کنی توی این سه سال که عاشقانه دوستش داری تا سختیای راهش برات عذاب نباشه. قند باشه.
دوستای خوب درسخون پیدا کن که حریف درس خوندنت باشن و باعث پیشرفتت شن. نه دوستایی که وقتی امتحانتو 20 شدی بهت بگن بیست؟! من شیش شدم بدبخت. (که انگار اون کار درستی کرده)
هرجا حس کردی روحت خسته شده و دیگه داره اذیتت میکنه، بذار خسته باشه. بهش استراحت بده و کاری رو براش انجام بده که حالشو خوب میکنه.
از شکست خوردن نترس و همیشه تلاش کن. جوری که حتی اگه آخرش نشد، سینهتو سپر کنی و با غرور بگی:«درسته که نشد. ولی من تمام تلاشمو کردم.»پ.ن: شاید فکر کنی به سؤالت بیربط بوده. اما من تلاش کردم راه رو نشونت بدم...
خیلی خیلی خیلی از مطالب هم مونده. که الآن خیلی زوده بخوای درگیرشون بشی. همون سال آخر و سال بعد بدونیشون خیلی بهتره. -
مهراب معتمدی نیا
توی دو سال دهم و یازدهمت تفریح کن... به حد و اندازهٔ کافی. چون سال دوازدهمت دیگه تقریبا میشه گفت جایی برای تفریح نداره.
از همین الآن با روزی حداقل دو ساعت درس خوندن شروع کن. تا برای سال دوازدهمت بتونی روزی حداقل ده ساعت رو بدون اینکه بدنت خالی کنه داشته باشی.
از همین الآن زندگیت رو منظم کن. یه ساعت خواب مشخص و یه ساعت بیدار شدن مشخص داشته باش.
از پایه درست رو قوی کن و بیا جلو تا سال آخر تازه نخوای برای از اول خوندن پایه وقت بذاری.
سعی کن از هر فصل دروس اختصاصیت، یه جمعبندی خلاصهای در حد یه برگهٔ آچار بنویسی. سال آخرت این برگهها به شدت به دردت میخورن.
رشتهت رو دوست داشته باش و اگه رشتهت رو دوست نداری، همین الآن که دهمی و اگه خانواده بهت اجازه میدن، عوضش کن.
تلاش کن رشتهٔ دانشگاهیای پیدا کنی توی این سه سال که عاشقانه دوستش داری تا سختیای راهش برات عذاب نباشه. قند باشه.
دوستای خوب درسخون پیدا کن که حریف درس خوندنت باشن و باعث پیشرفتت شن. نه دوستایی که وقتی امتحانتو 20 شدی بهت بگن بیست؟! من شیش شدم بدبخت. (که انگار اون کار درستی کرده)
هرجا حس کردی روحت خسته شده و دیگه داره اذیتت میکنه، بذار خسته باشه. بهش استراحت بده و کاری رو براش انجام بده که حالشو خوب میکنه.
از شکست خوردن نترس و همیشه تلاش کن. جوری که حتی اگه آخرش نشد، سینهتو سپر کنی و با غرور بگی:«درسته که نشد. ولی من تمام تلاشمو کردم.»پ.ن: شاید فکر کنی به سؤالت بیربط بوده. اما من تلاش کردم راه رو نشونت بدم...
خیلی خیلی خیلی از مطالب هم مونده. که الآن خیلی زوده بخوای درگیرشون بشی. همون سال آخر و سال بعد بدونیشون خیلی بهتره.@danial-hosseiny دمت گرم حرف منم همین بود