گزاره
-
سلام بچه ها میگما اینو درست گرفتن ولی من نمیتونم قبولش کنم اگه دلیل دارین بگین🤍
و این یکیو هم درست گرفتن تو کتاب نوشته حداکثر ۳۰ تا نگفته حتما کهتشکر فراوان که مرا از گمراهی در میاورید
همیار راه-ابریشمی-ها-زیست دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
سلام بچه ها میگما اینو درست گرفتن ولی من نمیتونم قبولش کنم اگه دلیل دارین بگین🤍
و این یکیو هم درست گرفتن تو کتاب نوشته حداکثر ۳۰ تا نگفته حتما کهتشکر فراوان که مرا از گمراهی در میاورید
همیار راه-ابریشمی-ها-زیست دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاMarzieh Abouei سلام...خب توی اولی به دلیل عملکرد پمپ های پروتون در زنجیره انتقال الکترون، تراکم یون های هیدروژن در فضای بین دو غشای میتوکندری بالاس و فقط از راه یک مجموعه کانالی این یون ها میتونن ک به روش انتشار تسهیل شده و اوم...درجهت شیب غلظت وارد میتوکندری بشن....برای دومی هم اینطوری بگم ک خب در تنفس سلولی ب صورت هوازی بیشترین مقدار انرژی تولید میشه در مقایسه با بی هوازی ک به ازای یه گلوکز 2 تا ای تی پی تولید میشه تو جمله هم ک گفته در حضور اکسیژن پس درست گفته دیگه بیشتره...البته اون 30 تارو هم کتاب گفته در شرایط بهینه و اینا...ممکن متفاوت هم باشه .ینی من اینجوری میدونم..امیدوارم حواسپرتی پیش نیومده باشه و درست راهنمایی کرده باشم ://
-
Marzieh Abouei سلام...خب توی اولی به دلیل عملکرد پمپ های پروتون در زنجیره انتقال الکترون، تراکم یون های هیدروژن در فضای بین دو غشای میتوکندری بالاس و فقط از راه یک مجموعه کانالی این یون ها میتونن ک به روش انتشار تسهیل شده و اوم...درجهت شیب غلظت وارد میتوکندری بشن....برای دومی هم اینطوری بگم ک خب در تنفس سلولی ب صورت هوازی بیشترین مقدار انرژی تولید میشه در مقایسه با بی هوازی ک به ازای یه گلوکز 2 تا ای تی پی تولید میشه تو جمله هم ک گفته در حضور اکسیژن پس درست گفته دیگه بیشتره...البته اون 30 تارو هم کتاب گفته در شرایط بهینه و اینا...ممکن متفاوت هم باشه .ینی من اینجوری میدونم..امیدوارم حواسپرتی پیش نیومده باشه و درست راهنمایی کرده باشم ://
haniye -y- مبنای ما کمکوره ولی گزاره دومی شرایط بهینه هه که گفته ها دوسش ندارم
من همیشه مرض دارم خودمو به خنگی بزنم