ECG
-
سلام

در نقطه G همانند F ماهیچه بعضی حفرات قلب درحال استراحت است.
نظرتون چیه؟درسته یا غلط؟
دانش-آموزان-آلاء -
سلام

نظرتون چیه؟درسته یا غلط؟
دانش-آموزان-آلاء@Mr-Wick درست
بخاطر دهلیز
چون تو جفت در حالت استراحته -
@Ali-Valicheki در G همه حفره ها درحال استراحتن.نه برخی
-
سلام

نظرتون چیه؟درسته یا غلط؟
دانش-آموزان-آلاء@Mr-Wick به خدا آدم نمیدونه چی بگه. اینقدر بدم از این تستا میاد که به جاهای مزخرف گیر میدن. الان آدم نمیدونه نقطه G رو جزو انقباض بطن بگیره یا دیاستول🤦🤦🤦
-
@Mr-Wick خب آره ولی تو جفتش استراحت داریم
نکنه چون گفته مثل F جمله غلطه؟😶 -
@Mr-Wick به خدا آدم نمیدونه چی بگه. اینقدر بدم از این تستا میاد که به جاهای مزخرف گیر میدن. الان آدم نمیدونه نقطه G رو جزو انقباض بطن بگیره یا دیاستول🤦🤦🤦
Matin Mousavi 1 متنفرم از این قید بازیای مریض...قید بازی درست باشه خیلی خوبه ولی این مدل قیدبازی مریضانه هستش.
ولی نقطه Gدیاستوله -
@Ali-Valicheki بله دقیقا
منم همین نظرو دارم
چون گفته همانند فلانی پس ینی اونجاهم برخی حفره ها استراحت دارن که میشه غلط
چون در G همه خفره ها استراحت دارن
غیر اینه؟ -
Matin Mousavi 1 متنفرم از این قید بازیای مریض...قید بازی درست باشه خیلی خوبه ولی این مدل قیدبازی مریضانه هستش.
ولی نقطه Gدیاستوله@Mr-Wick خب اگه نقطه G رو دیاستول بگیریم، جمله غلطه چون در دیاستول کل حفرات قلب در حالت استراحت هستن
-
@Mr-Wick خب اگه نقطه G رو دیاستول بگیریم، جمله غلطه چون در دیاستول کل حفرات قلب در حالت استراحت هستن
Matin Mousavi 1 منم دقیقا همین نظرو دارم ولی درست گرفتع
-
Matin Mousavi 1 منم دقیقا همین نظرو دارم ولی درست گرفتع
@Mr-Wick پس این تست مریض اونجا رو آخرای انقباض بطن گرفته احتمالا
-
@Ali-Valicheki بله دقیقا
منم همین نظرو دارم
چون گفته همانند فلانی پس ینی اونجاهم برخی حفره ها استراحت دارن که میشه غلط
چون در G همه خفره ها استراحت دارن
غیر اینه؟@Mr-Wick آره خب باید اینجوری باشه
ولی شاید منظورش همون استراحتیه که بین دوتاش مشترکه -
@Mr-Wick پس این تست مریض اونجا رو آخرای انقباض بطن گرفته احتمالا
Matin Mousavi 1 نه آخه هیچجوره نمیشه اونحارو جزو بطن گرفت چون کتاب منم قدیمیه و حتی حدیدشم دارم تو قدیمیه کامل تر نشون پاده که اونحا جزو سیستول نیس.
تو حدیدشم والله مالیده چیزی نگفته ولی مشخصه که دیاستوله...حالا نمیدونم والا این خیلی سبزم حدیدا تر زده تو افکارم -
Matin Mousavi 1 نه آخه هیچجوره نمیشه اونحارو جزو بطن گرفت چون کتاب منم قدیمیه و حتی حدیدشم دارم تو قدیمیه کامل تر نشون پاده که اونحا جزو سیستول نیس.
تو حدیدشم والله مالیده چیزی نگفته ولی مشخصه که دیاستوله...حالا نمیدونم والا این خیلی سبزم حدیدا تر زده تو افکارم@Mr-Wick آقا موقاری که گفتن تا اواخر موج T برای انقباض بطن میگیریم. حالا این اواخر رو هر کی یه جا میگیره. حالا کدوم درسته خدا میدونه
-
@Ali-Valicheki الان فککنید تو کنکورین و این گزینه خورده بهتون چیکار میکنین؟درست میگیرین یا غلط؟ازکجا تشخیص میدین طراح منظورش چیه؟
-
تو حدیدشم والله مالیده چیزی نگفته ولی مشخصه که دیاستوله...حالا نمیدونم والا این خیلی سبزم حدیدا تر زده تو افکارم@Mr-Wick الانG دیاستوله چون مزدونیت انقباض بطن تقربا تا وسطای موج تیه
این جی الان آخرای تی میشه که یعنی دیاستول نه؟ -
@Mr-Wick الانG دیاستوله چون مزدونیت انقباض بطن تقربا تا وسطای موج تیه
این جی الان آخرای تی میشه که یعنی دیاستول نه؟@Ali-Valicheki بله
-
@Ali-Valicheki الان فککنید تو کنکورین و این گزینه خورده بهتون چیکار میکنین؟درست میگیرین یا غلط؟ازکجا تشخیص میدین طراح منظورش چیه؟
@Mr-Wick درست میگیرم چون گفته این مثل اون بعضی حفرات توش درحال استراحتن و چون میدونم یکیش کامل استراحته و یکیش فقط دهلیزه پس جفتش استراحت رو داره و منظورش همون استراحت مشترک بوده
واسه همین درست میگیرم -
@Mr-Wick درست میگیرم چون گفته این مثل اون بعضی حفرات توش درحال استراحتن و چون میدونم یکیش کامل استراحته و یکیش فقط دهلیزه پس جفتش استراحت رو داره و منظورش همون استراحت مشترک بوده
واسه همین درست میگیرم@Ali-Valicheki آخه اونی که کامل استراحته، بعضی حفرات نیست. همه حفراته
-
واسه همین درست میگیرم@Ali-Valicheki مخالفم🙂
-
@Ali-Valicheki آخه اونی که کامل استراحته، بعضی حفرات نیست. همه حفراته
Matin Mousavi 1 دقیقا به همین علت رد میشه