Englishhhh2
-
سلام بچه ها چرا اینجا از حال کامل نمیشه استفاده کرد چون دایناسورها چندین سال پیش منقرض شدند و اثرشان تا الان باقی مونده که همون نبوده دایناسور هاست
ممنون میشم راهنمایی کنید
@mr-wick
Sharllot -
سلام بچه ها چرا اینجا از حال کامل نمیشه استفاده کرد چون دایناسورها چندین سال پیش منقرض شدند و اثرشان تا الان باقی مونده که همون نبوده دایناسور هاست
ممنون میشم راهنمایی کنید
@mr-wick
Sharllot@سمیه-صادقلو سلام ببینید اگر میگفت دایناسور ها از ۴ هزار سال پیش نبوده اند اون حال کامل میشد چون نبونشاون از ۴ هزار سال پیش شروع شده و تا آلا ادامه داره اما اتفاق افتادن منقرض شدن تو گذشته تو یه زمانی شروع شده و بعد مدتی تو گذشته تموم شده پس ماضی بعید همون گذشته کامل هست
-
@سمیه-صادقلو سلام ببینید اگر میگفت دایناسور ها از ۴ هزار سال پیش نبوده اند اون حال کامل میشد چون نبونشاون از ۴ هزار سال پیش شروع شده و تا آلا ادامه داره اما اتفاق افتادن منقرض شدن تو گذشته تو یه زمانی شروع شده و بعد مدتی تو گذشته تموم شده پس ماضی بعید همون گذشته کامل هست
@حمید-صباحی
پاسخنامه که %(#ff0000)[گذشته کامل ننوشته] %(#ff0000)[گذشته ساده] نوشته بعدم در تعریف %(#ff0000)[حال کامل] مگه نمی گفتیم که عملی در گذشته انجام بشه و اثرش تا به الان باقی بمونه الان اثر عمل منقرض شدن دایناسورها نبودشون هستش که اثرش تا الان باقی مونده -
@حمید-صباحی
@حامد-صباحی
لااقل رنگ پروفایلاتونو مثل هم نزارین آدم گیج میشه -
@حمید-صباحی
پاسخنامه که %(#ff0000)[گذشته کامل ننوشته] %(#ff0000)[گذشته ساده] نوشته بعدم در تعریف %(#ff0000)[حال کامل] مگه نمی گفتیم که عملی در گذشته انجام بشه و اثرش تا به الان باقی بمونه الان اثر عمل منقرض شدن دایناسورها نبودشون هستش که اثرش تا الان باقی مونده@سمیه-صادقلو درسته گذشته ساده میشه البته گذشته کامل به نظر من درست تره چون هر دایناسوری تو یه زمان منقرض شده و بعد بعدی ها رفته رفته هم منقرض شدن بعد عمل منقرض شدن تو گذشته تموم شده
-
این پست پاک شده!
-
@سمیه-صادقلو درسته گذشته ساده میشه البته گذشته کامل به نظر من درست تره چون هر دایناسوری تو یه زمان منقرض شده و بعد بعدی ها رفته رفته هم منقرض شدن بعد عمل منقرض شدن تو گذشته تموم شده
@حمید-صباحی
آخه اینو ببینید/کاربرد های گذشته ساده هستش و انجام کارها چه یکبار و چه چند بار در گذشته رو برای گذشته ساده عنوان کرده
طبق این نکته که گذشته ساده برای عملی که در گذشته به روتین تبدیل شده و الان تمام شده به کار میره ولی عمل انقراض شدن دایناسور ها روتین نبوده
-
@سمیه-صادقلو
-
سلام چون یکمی با دیگر مباحث زمان اشتباه گرفتین بنظرم برای همین با حالت گرامری میرین جلو به مشکل میخورین خیلی ساده س میتونیم از معنی هم کمک بگیرین مثلا از قبلش ببینین چیا استفاده کرده.جملات قبل منظورمه.
چون ببینید به زبان ساده بخوام بگم این درمورد یه فردی صحبت کرده که قبلا بوده و اثراتش رو گذاشته و رفته.حالا در مورد اون رفتنه طرف داریم نظر میدیم پس باید یه فعل گذشته رو نسبت بدیم بهش.
ed دار باید باشه و بدون پیشوند و پسوند.
نمیدونم تونستم برسونم یا نه...چون اکثرا نمیتونم کمک کننده خوبی باشم.
حالا دوستان دیگه ای قطعا میتونن کمکتون کنن -
@حمید-صباحی
آخه اینو ببینید/کاربرد های گذشته ساده هستش و انجام کارها چه یکبار و چه چند بار در گذشته رو برای گذشته ساده عنوان کرده
طبق این نکته که گذشته ساده برای عملی که در گذشته به روتین تبدیل شده و الان تمام شده به کار میره ولی عمل انقراض شدن دایناسور ها روتین نبوده
@سمیه-صادقلو میشه جمله ی قبلی رو بفرستین
-
سلام چون یکمی با دیگر مباحث زمان اشتباه گرفتین بنظرم برای همین با حالت گرامری میرین جلو به مشکل میخورین خیلی ساده س میتونیم از معنی هم کمک بگیرین مثلا از قبلش ببینین چیا استفاده کرده.جملات قبل منظورمه.
چون ببینید به زبان ساده بخوام بگم این درمورد یه فردی صحبت کرده که قبلا بوده و اثراتش رو گذاشته و رفته.حالا در مورد اون رفتنه طرف داریم نظر میدیم پس باید یه فعل گذشته رو نسبت بدیم بهش.
ed دار باید باشه و بدون پیشوند و پسوند.
نمیدونم تونستم برسونم یا نه...چون اکثرا نمیتونم کمک کننده خوبی باشم.
حالا دوستان دیگه ای قطعا میتونن کمکتون کنن@Mr-Wick
ن خواهش میکنم
ممنون -
@حمید-صباحی
الان میفرستم -
@سمیه-صادقلو
سوالات فعل رو سعی کن تو اولین گام سراغ ترجمه بری بعد سراغ نکات قواعدی اش بری -
-
@سمیه-صادقلو پس گذشته ساده است
-
@حامد-صباحی
خب ترجمه کردم دگ🥲 -