ترجمه
-
Matin Mousavi 1 سلام
با احترام اشتباه گفتید فکر کنم
توی جایگاه A عوامل آزاد کننده پیوند هیدروژنی برقرار نمیکنن فقط اونجا رو اشغال میکنن@Ali-Valicheki یعنی بدون هیچ پیوندی؟؟
-
@Ali-Valicheki یعنی بدون هیچ پیوندی؟؟
Matin Mousavi 1 اونجا پروتئین میشینه فقط پیوندی برقرار نمیکنه
-
Mahan Xodayi 2 در ترجمه گفته است:
@Alzahra-Daftar تشکیل نداریم ولی تخریب داریم
بله... درسته... mRNAبا نوکلئوتید که نمیتونه پیوند هیدروژنی تشکیل بده ولی شرایط تشکیلشو داره چونNOHداره... بالاخره جریان چیست؟؟ بگیم داره یا نه؟
سید حسین حسینی 0 noh??
پیوند تشکیل نمیشع -
سید حسین حسینی 0 noh??
پیوند تشکیل نمیشعMahan Xodayi 2
منظورم.... از N. O. Hاتم های نیتروژن و هیدروژن و اکسیژن هستن و شرایط تشکیل رو میتونن داشته باشند. -
Matin Mousavi 1 اونجا پروتئین میشینه فقط پیوندی برقرار نمیکنه
Mahan Xodayi 2 آها اوکی. پس اینجوری گزینه دو غلطه. هیدروژنی فقط شکسته میشه و تشکیل نداریم
-
@Ali-Valicheki سلام
مرسی
اما تا اونجایی که یادمه استاد مقاری گفتن توی این مرحله هم تشکيل داریم و هم شکست منتها حواستون باشه تشکيل بین trna و mrna نیست بلکه بین آزاد کننده و mrna هست 🤷♀️🤷♀️ -
Mahan Xodayi 2
منظورم.... از N. O. Hاتم های نیتروژن و هیدروژن و اکسیژن هستن و شرایط تشکیل رو میتونن داشته باشند.سید حسین حسینی 0 اها با فتوسنتز و قضیه هاش فک کردم ترکیب زدی://
نه این زیاد داستان و ترکیب خوبی نیست.....بازم با ابن دیدگاه سه صحیح تر هست -
سید حسین حسینی 0 اها با فتوسنتز و قضیه هاش فک کردم ترکیب زدی://
نه این زیاد داستان و ترکیب خوبی نیست.....بازم با ابن دیدگاه سه صحیح تر هستMahan Xodayi 2 اونکه بله
از اول گفتم جواب به طور خییییلی ضایعی ۳ هست اما ۲ رو یادمه آقای مقاری این طور تحلیل میکرد تو تدریسشون -
@Alzahra-Daftar در ترجمه گفته است:
@Ali-Valicheki سلام
مرسی
اما تا اونجایی که یادمه استاد مقاری گفتن توی این مرحله هم تشکيل داریم و هم شکست منتها حواستون باشه تشکيل بین trna و mrna نیست بلکه بین آزاد کننده و mrna هست 🤷♀️🤷♀️؟؟
@Alzahra-Daftar فکر کنم اشتباه میکنید. نکته این بود که در این مرحله هم چیزی که در جایگاه A میشینه، پیوند هیدروژنی داره که پروتئینه مثل مراحل قبل که tRNA مینشست و پیوند هیدروژنی داشت
-
@Alzahra-Daftar در ترجمه گفته است:
@Ali-Valicheki سلام
مرسی
اما تا اونجایی که یادمه استاد مقاری گفتن توی این مرحله هم تشکيل داریم و هم شکست منتها حواستون باشه تشکيل بین trna و mrna نیست بلکه بین آزاد کننده و mrna هست 🤷♀️🤷♀️؟؟
@Alzahra-Daftar پیوندی تشکیل میشه من باب قرارگیری پروتئن منتها هیدروژنی نیست
اینم نکته گوشه جیبی هست یعنی در شرایطی باید در نظرش گرفت -
Matin Mousavi 1 شک کردم
وایسا برم پیداش کنم ... -
@Alzahra-Daftar پیوندی تشکیل میشه من باب قرارگیری پروتئن منتها هیدروژنی نیست
اینم نکته گوشه جیبی هست یعنی در شرایطی باید در نظرش گرفتMahan Xodayi 2 حق با شما بووود🤦♀️
من اشتباه کردم -
دوستان ممنونم از همراهیتون ❤️🌹
@Ali-Valicheki
Mahan Xodayi 2
Matin Mousavi 1
سید حسین حسینی 0
monirs -
A Alzahra marked this topic as a question on
-
A Alzahra has marked this topic as solved on
-
@Ali-Valicheki
Mahan Xodayi 2
Matin Mousavi 1
سید حسین حسینی 0
monirs@Alzahra-Daftar 🙏🙏
-
@Ali-Valicheki
Mahan Xodayi 2
Matin Mousavi 1
سید حسین حسینی 0
monirs@Alzahra-Daftar خواهش میکنم:)
-
@Ali-Valicheki یعنی بدون هیچ پیوندی؟؟
Matin Mousavi 1 بله بدون هیچ پیوندی
-
@Ali-Valicheki سلام
مرسی
اما تا اونجایی که یادمه استاد مقاری گفتن توی این مرحله هم تشکيل داریم و هم شکست منتها حواستون باشه تشکيل بین trna و mrna نیست بلکه بین آزاد کننده و mrna هست 🤷♀️🤷♀️@Alzahra-Daftar نفهمیدم منظورتونو🤔
ولی این عکس مال جزوه خود ایشونه -
@Ali-Valicheki
Mahan Xodayi 2
Matin Mousavi 1
سید حسین حسینی 0
monirs@Alzahra-Daftar 🌼🙌🏻