کسلی و بیحالی:(
-
سلااااام
خیلی سادس
احتمالا تو این چند روز هی تصمیم نگرفتی؟
مثلا
_الان برم سره درس ؟
_سه برم؟
_الان که سه شد حال ندارم....
_۳و نیم ؟
_نه ۴
_ای خدا هنوز خستم!
یادتون باشه تصمیم گیری انرژی میبره شما تصمیم میگیرید و بعد تصمیم میگیرید انجامش ندید کلی انرژی میبره!
_ ای خدا امروزم درس نخوندم از فردا میخونم
مشکل همه روزاس
فقط دیدی دلیل درستی برای درس نخوندن نداری بشین درس بخونMasih shirdel اره دقیقن همینه:(
-
سلام
به دوستی مثل شما هم چند روز پیش عرض میکردم
شروع صبح با یه چای لب سوز و یه صبحانه کامل و یه موسیقی خوب بی کلام یا شاد که حالتون رو خوب کنه ، میتونه شما رو برای باقی روز سرحال نگه داره
در استراحت های میان تایم ها درسی، دراز بکشین و ذهنتون رو ازاد کنین ......
بی شک به شما کمک بزرگی در افزایش کارایی مغزتون خواهد کرد.........من از شعار دادن خوشم نمیاد ولی یه چیز رو تکرار بکنین و بگین دارم تموم میشم
این وضع خستگی تو همه کنکوری ها هست پس شما خودتون رو بیرون بکشین از منجلاب و بگین کمتر از دوماه مونده.................
ارزوی موفقیت برای شما دوست عزیز...... -
سلام
به دوستی مثل شما هم چند روز پیش عرض میکردم
شروع صبح با یه چای لب سوز و یه صبحانه کامل و یه موسیقی خوب بی کلام یا شاد که حالتون رو خوب کنه ، میتونه شما رو برای باقی روز سرحال نگه داره
در استراحت های میان تایم ها درسی، دراز بکشین و ذهنتون رو ازاد کنین ......
بی شک به شما کمک بزرگی در افزایش کارایی مغزتون خواهد کرد.........من از شعار دادن خوشم نمیاد ولی یه چیز رو تکرار بکنین و بگین دارم تموم میشم
این وضع خستگی تو همه کنکوری ها هست پس شما خودتون رو بیرون بکشین از منجلاب و بگین کمتر از دوماه مونده.................
ارزوی موفقیت برای شما دوست عزیز......@fazel-zakeri
-
Akbar Aali
ببین من خودم منبع تکست های انگیزشی ام خخ
ولی خب واقعن دیگ این حرفام اثر نمیکنه انقد ب خودم گفدم:/@fatemeh-Ma من خودم هیچ وقت با این جملات و حرفا حال نکردم کلا از هرچی کتاب انگیزشی و روانشناسی هم هست بدم میاد تا حالا هم چندین بار برای خودم هدف مشخص کردم و گفتم باید به خاطرش بجنگم ولی تاثیری نداشته
همینطوری یه کشش نسبت به درس دارم که اگه یه روزم خسته بشم دوباره از فرداش قوی تر شروع میکنم -
@fatemeh-Ma من خودم هیچ وقت با این جملات و حرفا حال نکردم کلا از هرچی کتاب انگیزشی و روانشناسی هم هست بدم میاد تا حالا هم چندین بار برای خودم هدف مشخص کردم و گفتم باید به خاطرش بجنگم ولی تاثیری نداشته
همینطوری یه کشش نسبت به درس دارم که اگه یه روزم خسته بشم دوباره از فرداش قوی تر شروع میکنمMohammad Lotfi 0
اره واقن اصلا رو منم اثر نمیکنه-_-
ولی با هدف موافقم
ولی این خوبه ک از فرداش قوی تر شروع میکنی
برا من باید چن روز بگذرع تا بعد:/ -
چن روزه اصن نمیدونم چِم شده
همش بیحالم
کِسِلَم
حوصله درس ندارم
نمیدونم دیه
انگار مغزم قفل شده
دیه نمیکشه
نمیدونم دیگ چیکا کنم:)
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا@fatemeh-Ma یه مدت بین تایم استراحتم میخوابیدم صبح ها :///
15 مین
تاثیر بدی داشت
این خستگی سهم همه ست یکم استراحت کن ورزش کن برو بیرون در حد نیم ساعت پیاده روی حالت خوب شه
-
@fatemeh-Ma یه مدت بین تایم استراحتم میخوابیدم صبح ها :///
15 مین
تاثیر بدی داشت
این خستگی سهم همه ست یکم استراحت کن ورزش کن برو بیرون در حد نیم ساعت پیاده روی حالت خوب شه
mahsaaa rezaeee
مهسا چقد منی:/
منم همینجور بودم مثلن بین درس یکم استراحت میکردم خابم میبرد خدا میدونس کی بیدار شم خخ -
mahsaaa rezaeee
مهسا چقد منی:/
منم همینجور بودم مثلن بین درس یکم استراحت میکردم خابم میبرد خدا میدونس کی بیدار شم خخ@fatemeh-Ma :))
اشتباس
خدایا مرسی ک تنها نیستم:// -
@fatemeh-Ma :))
اشتباس
خدایا مرسی ک تنها نیستم://mahsaaa rezaeee
اهوم
خداروشکر الا باز برگشتم ب روال قبلی خخ -
mahsaaa rezaeee
اهوم
خداروشکر الا باز برگشتم ب روال قبلی خخ@fatemeh-Ma منم:)